Jooga Nidra Ohjeet ja edut Tyylit elämässä

Me kaikki tulemme käyttämään joogaa useista syistä. Perinteisesti kuitenkin ihmiset eivät käytä Jooga menettää joitakin kiloja. Tämä on paljon muutakin. Ihmiset, jotka kärsivät erilaisista sairauksista ja terveysongelmista, yrittävät löytää ratkaisun Yoga Nidran avulla. Tämä on aivan mahtavaa. Vain muutaman viikon käytännön jälkeen voit nähdä positiivisia tuloksia. Yoga Nidran perusidea on jaettu täällä.

Jooga Nidra Ohjeet ja edut Tyylit elämässä

Käytä rauhallista sijaintia:

Kaikenlaista joogaa ei voi koskaan harjoitella meluisassa tai ylimitoitetussa ympäristössä, etenkin Nidra-joogassa. Siksi ennen kuin teet mielesi käyttämään Jooga Nidraa, sinun on valittava paikka, jonka avulla voit harjoitella tätä ihania taidetta ilman häiriöitä. On parasta harjoitella tätä veranta tai parveke aikaisin aamulla. Se auttaa sinua kokeilemaan maailman kauneutta ja opettamaan sinut arvostamaan sitä. Voit myös käyttää tummaa ja evakuoidussa huoneessa, jos haluat.

Katso lisää: Joogahoito

Pidä vatsasi tyhjänä:

Et voi tehdä minkäänlaista liikuntaa täydellä vatsalla. Tämä vain kohottaa sinut ja tekee sinusta tuntemustasi letargista. Vaikka Jooga Nidra on kyse rauhoittavasta ja rentouttavasta itsestäsi, sinun pitäisi pystyä ymmärtämään tämä niin kuin se tulee. Jos menetät tämän tunteen, et pysty ymmärtämään Jooga Nidran todellista merkitystä tai merkitystä. Siksi suosittelemme sinua säilyttämään vatsa tyhjänä ennen kuin teet tämän. Varmista, että aterioiden välillä on 2-3 tuntia.

Pidä itsesi mukavana:

Sinun pitää pitää kodikas ja lämmin, jotta voit hyödyntää tätä istuntoa. Ota paras huopa ja peitä itsesi päästä jalkaan. Jooga-asennon istunnon jälkeen kehosi on kuuma ja kun makaat Nidraa varten, huomaat, että lämpötila on yhtäkkiä laskenut ja kehosi alkaa tuntua kylmältä. Jotta vältät tällaisen tunteen, suosittelemme, että pidät huopan lähelläsi. Voit myös laittaa ohuen ja pehmeän tyynyn pään alle niin, että olet mukava ja rento kaikkialla.

Miten pitäisi mennä siitä?

Jooga Nidra Ohjeet ja edut Tyylit elämässä

Jogaan Nidraa kohtaan on ensin suoritettava tiettyjä joogaasentoja. Menkää suoraan selällesi ja tekee Corpse poseeraa. Sulje silmäsi ja anna sen rentoutua. Ota muutaman hengenvetoon sisään ja virkkaa ulos. Muista hidastua koko menettelyn aikana, koska tämä kaikki tuntuu rauhasta ja rauhasta ympäri maailmaa. Jos tunnet hieman epämukavuutta, voit nostaa jalat hieman korkeammalle. Tämä tekee asioista hieman helpommaksi.

Katso lisää: Hatha Jooga Edut

Let It Relax:

Jooga Nidra Ohjeet ja edut Tyylit elämässä

Aloita huomioimalla oikea jalka. Pidä itseäsi keskittyneenä muutaman sekunnin ajan. Rentoudu jalkaasi samaan aikaan. Voit myös siirtää huomiota varovasti oikeaan polviin, reisiin ja lanteisiin. Ole tietoinen koko oikeasta jalasta ja toista tämä prosessi niin kauan kuin pystyt. Samoin ota huomionne kaikkiin kehosi osiin. Tämä sisältää merivoimien, rintakehän, hartioiden, vatsan ja oikean käsivarren. Ole tietoinen koko oikeasta jalasta ja toista koko menettely. Nyt rentoudu ja anna kehosi hengittää muutaman minuutin.

Ole tarkkailija:

Seuraavaksi sinun on tehtävä innokas tarkkailija. Noudata jokaista tunne kehossasi ja rentouta itseäsi niin paljon kuin pystyt. Vietä aikaa rauhassa ja rauhassa ja yritä käyttää rauhallista tunnelmaa ympärilläsi. Tämä auttaa kehoasi tuntemaan ympäristönne. Voit myös kääntyä oikealle puolellesi ja olla siellä muutaman minuutin ajan. Muista ottaa aikaa. Tämä käytäntö ei koske kiirehtimistä lainkaan. Kyse on siitä, että kokeilet iloa ympärillä olevasta maailmasta ja tunsit rauhan tunteen sisältä.

Tunnollinen rentoutuminen:

Jooga Nidra ei ole kyse tietoisista ponnisteluista vaan tietoisesta rentoutumisesta. Otetaan esimerkki tämän ymmärtämiseksi. Kun kuulet maailmanpallon, kuvien kuva tulee mieleesi. Sinun täytyy yrittää miettiä sen muotoa tai ominaisuuksia. Sama asia tapahtuu, kun teet Nidra Yogaa. Sinun ei tarvitse keskittyä jalkoihisi tai käsiisi tai koskettaa nenääsi tuntea tunne. Sinun ei myöskään tarvitse siirtää kehon osia. Yksinkertaisesti kiinnitä heitä vähän huomiota ja ottakaa pari syvää hengitystä.

Katso lisää: Taiteellinen joogaasennot

Voisitko saada musiikkia:

Jooga Nidra Ohjeet ja edut Tyylit elämässä

Voit tehdä Jooga Nidra tehokkaasta prosessista, voit käyttää hyvää ja lempeää musiikkia. Voit kytkeä valon päälle ja kokeilla joitain pehmeitä instrumentaaleja. Tämä rauhoittaa aistit ja nuorentaa sinut sisältä. Tunnet kevyt, rento ja erittäin tuore. Koska jooga on olennainen osa elämääsi, varmasti löydät itsesi rentouttavaksi kauniin ja pehmeän klassisen musiikin sävellyksistä ja rytmeistä.

Pidä riittävä aika:

Jos haluat harjoitella jotain säännöllisesti, sinun on tehtävä riittävästi aikaa sille. Tällä tarkoitamme, että sinun pitäisi säästää tietyn päivän aikaa itsellesi, missä voit harjoitella Jooga Nidraa. Jokaisen joogakohdan ja Nidran välillä pitäisi olla myös pieni aukko. Tämä on aika, jonka pitäisi viettää rentoutumiseen ja tunne sisämaahan kauneutta.

On luonnollista hämätä:

On hyvin luonnollista saada häiritä, kun harjoittelet Jooga Nidraa. Mutta sinun ei tarvitse hillitä niitä. Jos tunnet nukut koko prosessin aikana, älä tunne syyllisyyttä kun heräät. Tämä on kaikki oppimisprosessi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4.

Leave A Comment

+ 63 = 65