Janu Sirsasana – miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Janu Sirsasana tulee sanskritin juurisanoista Janu, eli "polvi" ja sirsa merkitsee "pää" ja asana, joka tarkoittaa "pose". Kuten monet muutkin eteenpäin suuntautuvat taivut, Janu Sirsasanaa pidetään korjaavana askeleena rauhoittavan vaikutuksensa vuoksi. On myös sanottu energian elvyttämiseen, stressin ja ahdistuneisuuden lievittämiseen. Aamulla kello 6 aamulla herättäminen ja kiirehtiminen kuntosalille on todellakin kova työ, varsinkin kun sinun täytyy kiirehtiä juuri ajoissa toimistosi tai koulusi ajaksi. Tällä hetkellä todella haluat, että voit hypätä kuntosalille vain tänään, mutta uusi sukupolvi on keskittynyt enemmän terveelliseen elämään ja ruumiinrakennukseen, rutto, joka on ottanut kansakunnan yllättäen. Noin tänä aikana korvaaminen kuntosalilla aamulla jooga tekee hienosti. Itse asiassa, jooga on hitaasti vauhdikas hengitystapa, herättää energiaa ja tyydyttää mieltäsi eikä vain kehoasi. Nykyisessä artikkelissa puhumme yhdestä tällaisesta joogasta ja niistä hyödyistä, joita voitte saada siitä.

Janu Sirsasana - miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Vihjeitä aloittelijoille (yksijalkainen eteenpäin taivutus):

Janu Sirsasana (yksiosainen etureuna) on haastava asema erityisesti aloittelijoille. Voi kestää jonkin verran lantion, alaselän ja käämikenkiä, jotta ne avautuisivat tarpeeksi, jotta kaikki asanat voisivat olla täydellisiä. Tärkeintä huomata, kun näitä asaneita tehdään, on kehittää tietty kärsivällisyys, koska kaikenlainen aggressiivisuus, joka on osoitettu näiden harjoitusten aikana, saa tulipalon, joka aiheuttaa vammoja.

Janu Sirsasana - miten ja hyödyt Tyylit elämässä

Janu Sirsasana (Head to Knee Yoga Pose):

Janu Sirsasana

Janu Sirsasan jooga tunnetaan myös jooga-asenteen rakenteesta johdettu polven pää. Tämä on enimmäkseen venytyskäyttöä, ei ainoastaan ​​ulkoiselle keholle vaan myös kehon sisustuksille. Yksi tärkeimmistä vastuuvapauslausekkeista, joka liittyy tähän, on, että sinun on ehdottomasti suoritettava tämä joogaa tyhjään mahaan parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Katso lisää: Jathara Parivartanasana Edut

Kuinka tehdä se?

 • Aloita asettamalla joogamatto ja istuessasi sitä jalkasi venyttämällä edessäsi.
 • Varmista, että selkäsi on suorassa, ja kaulasi kohdistuu luuytimeen. Kun istut venytetyillä jaloilla, varpaasi tulee osoittaa ylöspäin, kun suoristat jalkasi.
 • Nyt taivuta yksi jalka, sano oikea aina matkoihin. Oikean polven pitäisi olla kiinni nyt kun vedät jalat takaisin.
 • Säädä varpaat koskettamaan vasemman jalan sisäistä reidettä, kun vedät ulos ulos venytetystä jalasta.
 • Nyt, kun kämmentäsi tarttuu varpaisiin, kun taivutat aina alas polvillesi, otsa lopulta koskettaa polvoja.
 • Voidaan pidellä hengitystä tässä vaiheessa tai jatkaa syvällä hengityksellä.
 • Kun olet tehnyt, vedä se paikasta ja syvään hengityksen jälkeen aloittakaa toinen jalka.

Katso lisää: Monkey Pose

Janu Shirsasana Joogan edut:

Jos kasvava korkeampi on jotain, jota taistelette, tämä on täydellinen kehosi keholle. Nämä hienovaraiset venytykset ja vetävät, joita tunsit tämän harjoituksen aikana auttaisit lihaksia venyttämään, mikä puolestaan ​​pidentää rakenteenne. Tämä pään polven joogaasento auttaa myös venyttämällä alemman selän, hieronnat ja rentouttaa vatsalihaksia ja auttaa myös sävyttämään olkapäät. Kaikenlainen ruoansulatushäiriö, kaasu ja happamuus voidaan helpottaa tämän joogan puolella. Kun taivutat ja pakotat toista jalkaa, mahasi ja etenkin vatsa ja suolet, jotka se taloa, kulkevat verenkierron kautta, mikä poistaa minkä tahansa toksin tai aiheuttaa ruoansulatushäiriöt. Sama pätee vatsaan, kun pidät hengitystäsi ja happi on hetkellisesti leikattu pois tyhjenemällä veren virtaus.

Varotoimenpiteet ja vasta-aiheet:

 • Tärkeimmät varotoimet, joita on noudatettava, kun teet tämän joogan asentoa, on välttää tiputtamasta sacrumia taaksepäin (takana) ja ympäri selkärankaa. Jos et pääse mukavasti pitkitetyn jalan jalalle, käytä hihnaa.
 • Kierrä se jalustan pohjan ympärille ja pidä sitä kädet täysin laajennettuna. Varmista, ettet vedä itsesi eteenpäin, kun käytät hihnaa.
 • Kävele kätesi kevyesti pitkin hihnaa, kun pidät kätesi ja vartalon etuosa pidennetään.
 • Suurin vasta-aiheita ovat:
 • raskaana oleville naisille ja astma- ja ripuliinihoitajille on suositeltavaa estää harjoittamasta näitä joogaasentoja, ellei asiantuntijoiden tiukassa valvonnassa.
 • Ihmisiä, joilla on polven vammoja ja murtuneita luita, ei myöskään ole suositeltavaa harjoittaa näitä asentoja.

Katso lisää: Chakrasana-edut

Janu Sirsasana, kuten monet eteenpäin taivut, pidetään korjaavana asiana sen rauhoittavan vaikutuksen vuoksi. Sanotaan myös uudelleen energisoivan kehoa, lievittää stressiä ja ahdistusta. Raskaus kehossasi on yleinen ongelma, josta me kaikki kohtaamme aina silloin tällöin. Vedämme jänteen täällä ja hermoja siellä joka kerta, kun emme ole varovaisia ​​asentoihimme. Tämä harjoitus hoitaa kehon jäykkyyttä venyttämällä lihaksia, mikä tuo joustavuutta heihin. Tämä jooga on ollut yhteydessä sydämeen, jossa sydänongelmia voidaan pitää paikallaan suorittamalla tätä asentoa. Kuitenkin, kun taivutat tällä kertaa, sinun on pidettävä hengitystäsi jonkin aikaa, kunnes sydämesi alkaa lyödä lyöntiä liian nopeasti. Myös vatsaan kuuluvat munasarjat, ja siksi tämä jooga on myös käsi pelata vahvistamalla kuukautiskierron epäsäännöllisyydet ja ongelmat . Tämä on hyödyllistä lähinnä naisille, jotka jatkuvasti kärsivät paljon näistä ongelmista. Yoga on ikuisesti saniteettinen mielentila yhdessä kehon kanssa, ja tämä on vain yksi monista eduista, joita tämä jooga voi tarjota sinulle.

Leave A Comment

18 − = 12