Intian naiset kauneus vinkkejä ja salaisuuksia Tyylit elämässä

Intialaisten naisten kauneus tunnetaan kaikkialla maailmassa. Kun puhut intialaisesta naisesta, mielikuvasi on eksoottinen kauneus - kova, aistillinen ilme, jossa on perinteinen meikki, hehkuva ruskea iho, terävät ominaisuudet ja uskomattomat silmät, jotka loistavat hiuksia kehystää kasvot. Niin paljon arkipäivää, että meillä on päivittäin, on uskomattoman vaikutus kehomme ja hyvinvointiimme. Ruoistamme valmistetaan välttämättömillä välttämättömillä tavoilla, jotka eivät ainoastaan ​​pidä kiinni naisista, vaan joka ottaa ne säännöllisesti mukaan. Yksinkertainen syöminen ja jokin liikunta on kaikki, mitä tarvitaan luonnollisen kauneuden säilyttämiseksi. Negatiivisten voimien vastainen toiminta on helppoa ja alkaa liikkeellä. Kuitenkin suurin salaisuus yksinkertaisia ​​ainesosia, että keittiössä on ja mitä uskomattomia hyötyjä se voi olla iholle. Tutustu yllättäviin etuihin, joita nämä ainesosat ovat iholle.

intialainen Women Beauty Tips and Secrets main

Sinun täytyy olla syntynyt ominaisuuksin, ja kaikki loput ovat ominaisuuksia, joita voi helposti hankkia. Tässä paljastetaan muutamia intialaisia ​​kauneuden salaisuuksia kauneuden, kunton ja ruokavalion vinkkeistä, jotka auttavat sinua saavuttamaan samanlainen kauneus kuin Intian naisilla.

Rahka:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - curd

Curd on yleisesti kulutettu lounaalla ja illallisella Intiassa. Se on maitotuotetta ja lisätään curriesiin ja usein juomille kuten lassi. Se on terveellistä ja maukasta. Päivittäinen ravinneturva auttaa pitämään kehosi puhtaana ja tekee kasvosi hehkumaan sisältä. Curdia käytetään myös Intian naisilla monissa kasvopaketeissa.

Katso lisää: Venäläinen Beauty Secrets

Amlaöljy:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - Amla oil

Intialaiset naiset ovat hyvin tunnettuja paksuisista, mustista hameista, jotka ovat tärkein syy eksoottiseen ilmeeseen. Salaisuus pitää yllä tätä laatua - Amla oil.Amla on Intian nimi hanhi. Tästä hedelmästä uutettu öljy on erinomainen hiuksiin. Tämä öljy on runsaasti C-vitamiinia ja se on hyvä apu kaikkien hiusten ja päänahka-asioiden suhteen. Mikä tekee intialaisen naisen kauniista? Hänen herkullisia hiuksiaan.

kesar:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - chandan (2)

Kesar tai sahrami on Intian mauste, jota lisätään usein kuumaan maitoon terveydellisten hyötyjen parantamiseksi. Se on punaista ja oranssia väriltään ja kasvaa runsaasti Kashmirissa. Se kuluu enimmäkseen talvella, koska se nostaa kehon lämpötilaa. Tämä ainesosa auttaa parantamaan kuivaa ihoa ja muita iho-ongelmia.

Katso lisää: Persian Beauty Secrets

besan:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - besan

Besan tai Chickpea -jauho on toinen yleisesti käytetty kotitalous ainesosa, jota intialaiset naiset käyttävät parantaakseen ihon ja ihon laatua. Besan on yhteinen ainesosa monissa Intian rotis-muodoissa. Se sekoitetaan usein muihin aineisiin kuten hunajaan, maitoon, kalkkiin ja niin edelleen. Tätä tahnaa käytetään sitten pestäväksi ainakin kerran viikossa.

Gulabjal:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - rose water

Intialaiset naiset käyttävät Gulabjalia tai rosewateria päästäkseen eroon tummista piireistä ja pisteistä ihollaan. Se on valmistettu tuoretuoreista terälehdistä. Se on erinomainen remedy kaikenlaisille iho-ongelmille. Se on yleisimmin käytetty Chandanin kasvotarroissa.

Katso lisää: Pakistanin kauneuden salaisuuksia

Bindi:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - bindi

Intialainen meikki on epätäydellinen ilman sidis. Nämä sidisit vaihtelevat yksinkertaisista pyöreistä koruista pisteistä monimutkaisiin malleihin. Se on mukana kiinni ja on yksinkertaisesti asetettu otsalle välillä kulmakarvat.

haldi:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - besan

Haldi tai kurkuma on toinen kuuluisista intialaisista mausteista. Intialaiset häissä on erityinen rituaali, jossa molemmat morsiamen ja sulhanen ovat hierotaan haldiin hääpäivänään, jotta heidän ihonsa näyttäisivät paremmilta. Kurkuma on hyvä iholle sekä kaikenlaisille allergioille, joita sinulla voi olla. Kurkumilla on monia anti-septisiä ominaisuuksia, jotka vähentävät tulehdusta. Siinä on arvostettu asema ayurvedaalisessa lääketieteessä.

Chandan:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - chandan (1)

Chandan tai santelipuu on kuuluisa erinomaisesta tuoksustaan. Sitä käytetään useissa aromaattisissa eteerisissä öljyissä, kasvoissa ja muissa kosmetiikkatuotteissa. Chandan auttaa vähentämään tulehdusta, pimples, ihottumaa, mustapäitä ja niin edelleen.

Shikakai:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - Shikakai

Shikakai on toinen intialaisista yrtteistä, joita käytetään yleisesti Ayurveda. Sitä kutsutaan myös "hedelmiksi hiuksille". Sitä käytetään yhdessä amlan kanssa parantamaan hiusten lujuutta, paksuutta ja laatua. Se on erinomainen korjaus kuivalle päänahalle.

Huulipuna:

intialainen Women Beauty Tips and Secrets - Lipstick

Intialaiset naiset yleensä levittävät huulipunan keltaisia ​​tai tummanpunaisia ​​sävyjä. Ne lisäävät hieman hehkua keskelle luomaan täydellisempien huulten illuusion.

Jooga:

Ikääntynyt filosofia ja käytäntö on tullut nykyään elämäntavoiksi. Jooga seuraa vanhoja hyviä käytäntöjä ja sen kokonaisvaltainen lähestymistapa hyvinvointiin ja terveyteen tekee siitä ihanteellisen rutiinin.

Sen lisäksi, että tarjoavat terveydellisiä hyötyjä, joogan tiedetään tuottavan hehkuvaa ihoa ja edistää hiusten kasvua lukuisilla eduilla. Intialaiset naiset harjoittavat joogaa irrottamaan ne ylimääräiset punat ja ylläpitämään ihanteellista painoa.

Swami Sivananda väittää, että asanaksen säännöllinen käytäntö auttaa meitä saamaan kuvan ja joustavan ihon, joka antaa sinulle tarvittavan viehätyksen ja paremman kauneuden. Se on myös päästä eroon akne, vikoja ja arpia.

öljyt:

Ayurveda muotoiltuja öljyjä ja käytetään kasvohierontaan puhtailla uutteilla. Näitä öljyjä käytetään päivällä ja yöllä. Näitä öljyjä voidaan käyttää hierontaan ja kosteuttajina. Öljyjen säännöllinen käyttö tekee ihosta hehkun ja auttaa ihon kirkastamiseen ja ikääntymiseen.

Kumkumadi Tailam, öljyt Neroli, Ashwagandha ja Vetiver, kaircin jne. Ovat joitain Intiasta peräisin olevia öljyjä, joilla on ominaisuuksia kuten E-vitamiini, välttämättömät rasvahapot ja proteiinit, jotka korjaavat ihovaurioita ja tekevät sen virheettömäksi. Nämä öljyt auttavat myös torjumaan ikääntymistä, epämukavuutta, epätasaista ihonväriä, värimuutoksia jne.

Näiden öljyjen säännöllinen käyttö antaa sinulle upean ja nuoremman näköisen ihon.

Kajal:

Kajal on erittäin tärkeä osa intialaisen naisen meikkiä. Se kaunistaa silmät ja tekee kyllä ​​näyttää kirkkaammalta. Tätä kauneuden ainesosaa on käytetty tuhansia vuosia. Se tunnistaa parantavan naisen kauneutta ja tekee silmänsä houkuttelevaksi. Kajal on myös tunnettu sen jäähdytysominaisuuksista ja toimii myös jäähdytysnesteenä.

Kajal / Kohl on tullut erottamaton osa naisen meikki rutiinia ja on nyt laajalle levinnyt.

sarees:

Saree pidetään elämäntapana ja kuvaa Intiasta parhaalla mahdollisella tavalla. Sarealeja on eri tilanteissa - häät, tilaisuudet, työ jne. Sarees on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puuvillasta, silkistä ja erilaisista langoista, jotka on kudottu kauniiseen muotoiluun.

Sareen raapiminen on täysin tyylikäs ja rohkea lausunto ihmisten uskomuksista ja kulttuuriperinteistä.

Tämä artikkeli kattaa laajan valikoiman kauneuden salaisuuksia ja vinkkejä intialaisista naisista. Olemme keskustelleet vinkkejä ruoasta, öljyistä, kauneudenhoidosta, meikistä, pukeutumisesta jne. Tarkastele näitä vinkkejä käyttäen ja saat luonnollisesti samanlaisen kauneuden kuin Intian naisilla. Intialaiset naiset tuntevat mieheen ja ihonsa ja kokeilevat iäkkäitä, kokeiltuja ja kauneushoitoja ja luonteenomaisia ​​luonnollisesti hehkuvia ihoa ja hiuksia. Sinun on aika loistaa ja saada täydellinen ilme!

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

7 + 1 =