Intian maalaustyylejä – Katso joitain realistisia ja merkityksellisiä

Maalaus on luovaa tulkintaa ajatuksista, ilmaisuista ja erilaisista ympäristönäkökohtiin tai tilanteisiin. Se on sovellus erilaisten värejä ja maaleja vankalla pohjalla. Maalaus voi olla symbolistinen tai naturalistinen. Eri tyyppisiä maalauksia on erilainen. Pohja sisältää erilaisia ​​materiaaleja, kuten puuta, lasia, kankaita, paperia, seiniä, saviä, lehtiä ja muita. Maalaustyypit voivat olla riippuvaisia ​​käytetystä väristä tai maalista, joka riippuu pääasiassa tiettyjen väliaineiden sekoitettavuudesta, kuivausajasta ja liukoisuudesta. Enemmän kuin mitään, sillä on kulttuurinen merkitys, ja heijastelevat eniten ajatuksia yhteiskunnan yhteiskunnasta ja ajatuksista.

Eri tyyppisiä maalaustyylejä:

Intiassa on useita tyyppejä. Tässä on joitain erilaisia ​​maalauksia Intiassa.

1. Värivärimaalaus:

1.Watercolour Painting

Tässä maalausmenetelmässä maalit levitetään pohjaan veden avulla. Maalien pigmentit ovat vesiliukoisia. Tämä on tavallisesti maalattu paperille, mutta tätä materiaalia käytetään myös muuhun alustaan, kuten puuhun, kankaaseen, nahkaan jne. Värien värjäys tehdään eri kokoisilla harjalla. Vesivärimaalauksella on pitkät perinteet, jotka ovat suosittuja vuosien ajan. Se tunnetaan myös siveltimena.

2. Öljyvärimaalaus:

2. Oil Painting

Öljymaalauksessa käytetyllä öljymaalilla on kuivausöljy, jota käytetään pigmentin sideaineena. Käytetyt kuivausöljyt ovat pähkinäöljy, unikonsiemenöljy, pellavansiemenöljy lähinnä ja muut. Vaikka öljyisen osan vuoksi se tuntuu melko vaikealta ja sekavalta, mutta tämä maalaus on kiiltävä ja sileä. Tämä tapahtui lähinnä Intiasta ja Kiinasta, mutta sai tunnustuksen monien vuosisatojen jälkeen. Nykyään tämä näyttää olevan erittäin suosittuja maalaustyyppejä, ja taiteilija yleensä haluaa valita tämäntyyppiset maalit.

3. Ink Wash Painting:

3. Ink wash Painting

Tämä on harjamaalaus, joka koostuu eri musteen tiheyksistä eri sävyjen aikaansaamiseksi maalauksissa. Kiina on tämän maalauksen alkuperä ja se on varsin suosittu Itä-Aasiassa. Tämän tyyppisen pesun maalauksen tärkeä ominaisuus on se, että se käyttää harjaa, jossa hiukset ovat kartiomainen hieno kohta. Ajetukset maalataan huolellisesti, koska niitä ei voida muuttaa myöhemmin. Se vie paljon vaivaa ja aikaa saada tämä oikea ja upea.

4. Akryylimaalaus:

4. Acrylic Painting

Tällaisessa maalauksessa käytetyt maalit ovat varsin mielenkiintoisia. Akryylimaalit koostuvat pigmentteistä akryylipolymeerimulsiossa. Maalien pigmentit ovat vesiliukoisia; täten vettä käytetään maalauksen aikana. Mutta hämmästyttävä tosiasia on, että kun maalaus on valmis, se osoittautuu vedenpitäväksi. Tämä vesitiivis taidetta rakastaa useimmat maalarit ja kuivuu nopeammin. Tämä kuivausaika-ominaisuus tekee maalista erilainen kuin veden väri ja öljyn väri. Tällainen maalaus on useimmiten värikäs.

5. Pastellivärimaalaus:

5. Pastel colour Painting

Pastellivärit ovat yleensä saatavilla tikkuja. Tämä on yksinkertainen tapa värjätä ja lapset alkavat yleensä värittää pastelliväreillä. Pastellitikut voidaan välittömästi käyttää värjäämiseen ja piirustukseen. Yksinkertaisesta värjäytymisestään huolimatta voi olla vaikeaa varjostaa ja sekoittaa eri värejä. Pastellimaalaus voidaan tehdä paperilla ja myös kankaalle. Pastellimaalaus pysyy tavallisena ilman muutoksia vuosia.

6. Lasimaalaus:

6. Glass Painting

Lasimaalauksia tehdään lasipohjaisella pigmentillä. Muut maalit eivät sido lasia. Joten lasimaalauksessa käytetyt maalit ovat erityisesti lasia, jotta nämä väripigmentit voivat helposti sitoa lasilla. Musta linjaliikennettä käytetään hahmottelemaan kuvien rajat. Viskoosiset värit levitetään merkittyyn rajaan. Lasimaalaus on taiteellinen ilme ja se on käsityö. Tämäntyyppinen maalaus voidaan tehdä millä tahansa seinällä riippuvalle tai muulle näytekappaleelle tai muulle lasikukka-maljalle tai jopa lampunvarjostimelle. Ne näyttävät houkuttelevalta ja loistavat.

7. Fresco:

7. Fresco

Tämä sana "fresko" on peräisin italiasta sana, joka on saatu latinan sanasta. Tämäntyyppinen maalaustyyli on tehty katolla, seinillä. Tekniikka fresko koostuu sekoittamalla maaleja veden kanssa ja levitetään ohut kerros märkä kipsi. Maalaus vaatii sitovaa materiaalia, joka kiinnittyy seinään kunnolla. Tämä tapahtui erityisesti renessanssin aikana; joten se on tehty vuosien ikäisiltä. Tämä on suosittu maalaus muinaismuistoja.

8. Enkaustinen maalaus:

8. Encaustic Painting

Enkaustinen maalaus tunnetaan kuumasta vahamaalauksesta, jossa yleensä mehiläisvahaa kuumennetaan värillisillä pigmentteillä. Tämä nestemäinen seos levitetään sitten puun tai muiden materiaalien pinnalle. Tämä moderni maalaustyyppi on melko vaikea maalata ja vaatii suurinta vaivaa.

9. Guassi:

9. Gouache

Guassi on läpinäkyvä maalausmenetelmä. Käytetään vesipohjaisia ​​pigmenttejä, joissa hiukkaskokot ovat suurempia kuin vesivärjätyt. Värit ovat kauniisti kiinnitettyjä toisiaan vastaan ​​lisäämällä ylimääräistä kauneutta taiteeseen. Tällainen maalaus on harvinaista ja näyttää usein realistiselta.

10. Spray-maalaus:

10. Spray Painting

Spraymaalauksessa aerosolipinta tulee ulos paineistetusta säiliöstä ohjaamalla sitä venttiilillä. Pinta-ala, johon tarvitaan erityinen väri, on pidettävä avoimena, kun taas muut osat peitetään. Tämä tehdään niin, että väri ei leviä maalauksen muihin osiin.

Katso lisää: Eri tyyppejä Creative Craft Ideas

11. Tempera maalaus:

11. Tempera Painting

Munakoisoa käytetään pohjamaalisesti vesipohjaisena sideaineena värillisten pigmenttien kanssa tällaisen maalauksen muodostamiseksi. Tempera oli kuuluisa vuosisatojen ajan öljymaalauksen keksimiseen asti. Tämä on ainutlaatuinen maalausmuoto ja sitä harjoitetaan suhteellisen harvoin.

12. Digitaalinen maalaus:

12. Digital Painting

Tämä maalaus on digitoituja luovia taideteoksia, jotka tehdään tietokoneilla, joilla on sama vaikutus kuin öljymaalaukseen, akryyliin tai vesiväreihin. Tämä digitaalinen maalaus voidaan helposti tehdä oikaisulla täydellisen ilmeen saavuttamiseksi. Tämä järjestelmäperustainen maalaus ei tarvitse huolehtia kuivausaikaa. Digitaalinen maalaus on moderni maalaus on hyvin yleistä ja tuo elämän taidetta. Taiteen käsitteet poikkeavat pääosin ihmisistä toiseen ajatustensa perusteella.

Katso lisää: Kaikki tyypit kitara

13. Hiekkamaalaus:

13. Sand Painting

Hiekkamaalauksessa tehdyt työt eivät ole pysyviä. Videot tallentavat väliaikaiset teokset hyvin nopeasti käsi-iskulla vain kiinteällä pinnalla. Maalaustyyppi on viime aikoina äskettäin muiden joukossa, jossa on tärkeää hallita nopeutta. Sand-maalaus vaatii paljon kärsivällisyyttä ja voi olla verotuksen tekemistä.

14. Pienoismaalaus:

14. Miniature Painting

Pienikokoinen maalaus keskittyy pääasiassa pienikokoisiin veistoksiin kaiverrettuun maalaukseen. Se on yksi perinteisistä maalauksista, jotka voidaan helposti pitää kädessä.

Katso lisää: Tanssityypit

15. Collage Painting:

Kollaasi Painting

Tämä on koottu luova taiteellinen, jolla on visuaalinen vaikutus. Collage-työtä voidaan tehdä värillisten tai käsintehtyjen papereiden, nauha-, maalaus-, aikakauslehtien, jne. Palojen kanssa. Teemat ovat vaihtelevia ja enimmäkseen halpa taide.

16. Kalamkari Maalaus:

Kalamkari Painting

Kalamkari tarkoittaa Kalam - kynä & kari - työtä, eli yksinkertaista kynää käyttäen tehty kuvitus. Vihreät väriaineet niistä uutetaan värjäämään kankaalle levitettyjä malleja. Tämän tyyppinen maalaustyyli, joka käytti orgaanisia väriaineita kankaalla, oli suosittu useissa Intian osissa, mutta tämä Kalamkarin tyyli kukoisti Kalahastissa Intiassa. Koko suunnitteluprosessi sisältää 17 vaihetta.

17. Warli maalaus:

Warli Painting

Warli-maalaus on maalaustyypin tyyppi, joka on heimojen taidetta. Se luo Adivasis North Sahyadri -alueelta Intiassa. Tämä maalaus tehdään austrinen muta pohja, käyttäen vain väri, yleensä valkoinen ja satunnaisia ​​pisteitä punaisella ja keltaisella. Valkoinen väri saadaan hionnasta riisistä valkoiseen jauheeseen.

18. Pahad-maalaus:

Pahad Painting

Pahad maalaus tai myös tunnettu Phad on tyypillinen maalaustyyli, joka on kansanrunkoinen ja on pääasiassa harjoittanut Rajasthan. Se tehdään pitkällä kankaalla tai kankaalla, joka tunnetaan nimellä phad. Rajasthanin kansan jumaluudet, kuten Pabuji ja Devnarayan, on kuvattu tällä kankaalla. Niitä käytetään myös kansan jumaluuksien liikkuvina temppeleinä.

19. Madhubanin maalaus:

Madhubani Painting

Madhubanin taidetta tai Mithila-taidetta tunnetaan myös Intian ja Nepalin Mithilassa. Tällainen maalaus tehdään puiden sormilla, harjoilla tai jopa oksilla. He käyttävät väriin luonnollisia väriaineita, ja joskus jopa ottelutyyppejä käytetään. Mukana on myös rituaalisisältö otteisiin, kuten avioliittoon, syntymiseen tai festivaaleihin. Madhubanin maalaus alun perin luotiin naisilla.

20. Gond-maalaukset:

Gond Paintings

Gond-maalaus kuuluu Gondiin, joka on alkuperäiskansalainen yhteisö Madhya Pradeshin Intian osavaltiossa. Se on kansan ja heimojen taidetta, jota tämä suurin Intiassa oleva heimo harjoittaa. Niiden arkipäivät ovat loistavasti kuvata taiteessaan, joka on tapahtunut 1400 vuotta. Pradhan Gondit tunnetaan taiteellisen taitonsa puolesta. He ovat käyttäneet maalausta välineenä, joka tallentaa historiansa.

21. Patachitran maalaukset:

Patachitra Paintings

Tällainen maalaustyyli on kangaspohjainen maalaustyyli, joka on peräisin Itä-Intian valtion Odishasta. Heidän maalauksensa perustuvat mytologiaan, ja Jumala Jagannathin ja Vaishanava-lahkon innoittamana. Käytetyt värit ovat luonnollisia. Nämä maalaukset kuvaavat hindujen jumaluuksia ja ovat suosittuja maalaustyyppejä.

22. Picchwai-maalaus:

Picchwai Painting

Nämä maalaukset ovat peräisin Deccanista Intiasta ja Aurangabadin ja Nathdwaran kylistä Rajasthanin osavaltiossa. Ne ovat suurikokoisia maalauksia ja yleensä tehty puuvillakankaalla luonnon väreillä. Ne ovat suuria kysyntään, erityisesti ulkomaalaisia. Tämän maalauksen maalarit ovat yleensä ammattitaitoisia ja vaativat paljon vaivaa saada ne oikein. Nämä maalaukset ovat nyt Nathdwaran suurin vienti.

23. Mughal-maalaukset:

Mughal Paintings

Mughal-maalaukset ovat erittäin persoonallisia muotoja Etelä-Aasian maalauksesta, joka syntyi persialaisesta pienoiskoosta. Sillä on suuria vaikutuksia hinduista, jainista ja buddhalaisuudesta, ja se kehittyy pääasiassa Mughal-imperiumin tuomioistuimessa 1600- ja 1800-luvuilla. Maalaus alkoi sekoitus persia ja intialaisia ​​ideoita. Maalaukset saivat suosiota nopeasti, ja eläimet ja kasvit olivat realistisesti kuvattuja.

24. Cave Paintings:

Luola Paintings

Luolamaalauksia kutsutaan myös parietakseksi. Ne näkyvät tavallisesti luolissa, esihistoriallisen alkuperän katolla ja ovat peräisin 40 000 vuotta sitten Euraasiasta. Luolamaalaukset eivät useinkaan ole selkeitä, ja mikä näyttää selvältä, on yrittänyt välittää joitain tietoja. Antiikinsa vuoksi suurta osaa maalauksistaan ​​ei voida tulkita oikein.

Kallis Intian taiteilijoiden maalaukset:

Katsokaa joitain kalliimpia Intian taideteoksia, jotka on myyty.

1. Untitled:

maalaus Name List

Gaitonde maalasi nimettömän maalauksen vuonna 2015, ja se osti jokainen ostaja hintaan 4 415 008 dollaria joulukuussa 2015. Tällainen maalaus oli öljykanava, joka oli yksi Intian parhaista abstrakteista maalareista ja joka on kallein Intian kuvamateriaali, joka on tarkoitus myydä vuodesta 1965 lähtien. Artery Intia, taiteen markkinatiedusteluyritys.

2. Syntynyt: Francis Newton Souza:

Maalaus Name List Birth: Francis Newton Souza

Tämä öljy aluksella, jonka maalasi Souza vuonna 1955, myytiin 4 miljoonalla dollarilla Christie's, New Yorkissa huutokaupassa vuonna 2015. Syntymää pidetään yhtenä Goa-syntyneen taiteilijan uran tärkeimmistä maalauksista ja se oli esillä ensimmäisessä yksinäyttely Gallery One -tapahtumassa Lontoossa. Taide keskittyy syntymän käsitteen ympärille. Tämä maalaus myydään Christien huutokaupassa vuonna 2008 2,5 miljoonalla dollarilla, joka oli sitten ennätyksellinen hinta nykyaikaisen Intian taidetta.

3. Saurashtra: Syed Haider Raza:

Maalaus Name List Syed Haider Raza

Tämän akryylin huutokauppa Christie's, South Kensington, vuonna 2010 oli ennätyksellinen. Se oli kallista, koska Raza itse piti tätä yhtenä elämänsä kymmenestä tärkeimmästä teosta. Saurashtra, taide maalattiin vuonna 1983 sen jälkeen, kun Raza oli jo tutkinut Ecole de Paris ja abstrakti ekspressionismia ja oli alkanut sisällyttää Intian perintönsä elementtejä taiteeseensa.

4. Radha kuutamossa: Raja Ravi Varma:

Maalaus Name List Radha in Moonlight

Tämä oli vielä yksi öljy kankaalle, joka oli alunperin Shugrasoobyer Avergalin kokoelma, Travancorein dewan. Tämä erityisesti Radha on yksi kauneimmista Ravi Varman uttama nayikasista, joka on korkeatekevä nainen, jolla on monia hyveitä ja ominaisuuksia, jotka määrittävät klassisen intialaisen kirjallisuuden jumalattaria. Varma sittemmin maalasi muut Radhan värikartat erilaisissa tunnelmissa ja tunteissa.

5. Untitled: Tyeb Mehta:

Maalaus Name List Tyeb Mehta

"Rickshawin kuvio" on maalannut Mehta, joka oli innoittamana rickshaw-vetäjiltä, ​​joita hän näki lapsena kesälomillaan Kolkassa. Tämä öljy kankaalle myytiin 3,240,077 dollaria, Christie's, South Kensington vuonna 2011.

Artikkeli käsittelee Intian monia ylpeitä, joista yksi on maalauksia. Maalaukset ovat aina olleet ajatusten, ideoiden ja käsitteiden ilmaisua. He ovat mahdollistaneet yhteiskunnan eri osuuksille täsmälleen sen, mitä he kokevat joko yhteiskunnasta tai koko maailmasta. Jotkut niistä näyttävät realistisilta ja ovat usein jättäneet yleisön hämmästynyt omaperäisyydestä, kun taas toiset taas ovat abstrakteja ja tarvitsevat syvää tulkintaa saavuttaakseen niiden merkityksen.

Leave A Comment

+ 1 = 5