Hyönteiset sipulit raskauden aikana Tyylit elämässä

Vaikka ruoanlaitto sipuli on laajalti käytetty ainesosa parantaa makua elintarvikkeen. raskauden aikana, odottavat äidit ihmettelevät, voinko syödä sipulia raskauden aikana? No, sipulit ovat ylimääräisiä terveyteen liittyviä etuja ja voi ehdottomasti sisällyttää raskauden ruokavalioon. Haluatko, että monet muut raskaana olevat äidit huolestuttavat folaattien, kuitujen, raudan ja muiden vitamiinien päivittäisen saannin laskemisesta? Eikö olisi mahtavaa oppia tietyltä ainesosalta, joka voisi antaa sinulle terveellisen annoksen näistä elintärkeistä ravintoaineista? Voit helposti saavuttaa kaiken tämän ja paljon muuta lisäämällä sipulit päivittäiseen ruokavaliosiin raskauden aikana.

sipulit During Pregnancy

Onko syöminen sipuli hyvä raskauden aikana:

Sipuli kuuluu Allium-perheeseen ja se on usein käytetty kasvis lähes kaikissa kotitalouksissa. Sitä käytetään laajalti kulinaarisiin ja lääkkeisiin kaikkialla maailmassa. Sipuli on tärkeitä vitamiineja ja ravintoaineita, jotka takaavat turvallisemman raskauden. lue lisää ja tutustu erinomaisiin terveyshyödyt tähän super vihannes:

1. Monitorit verenpaine:

Sipulit ovat täynnä fyto-viruksia, jotka auttavat säätelemään verenpainetasoja. Tämä puolestaan ​​auttaa vähentämään raskauden komplikaatioiden riskiä, ​​kuten raskauden kohonneet verenpainetauti, preeclampsia ja ennenaikaista työvoimaa.

Katso lisää: kurpitsa raskauden aikana

2. Vapauttaa Ummetus:

Useimmat odottavat äidit kärsivät ummetusta koskevasta ongelmasta jonkin raskauden aikana. Sipulit ovat erittäin korkeat ravintokuidut, jotka auttavat säätelemään suoliston liikkeitä. Siksi raaka-sipulit raskauden aikana auttavat lievittämään suoliston liikkeitä

3. Tukee painonhallintaa:

Raskaana olevat naiset ovat enimmäkseen huolissaan ei-toivottujen liikkeiden saamisesta. Sipulit ovat erittäin vähäisiä rasvoja ja kaloreita, joten se on ihanteellinen valinta raskauden ruokavaliolle. Nyt sinun ei tarvitse ajatella kahdesti ennen kuin lisäät sipulia voileipäsi ja salaatsiisi huolimatta kaloreista.

4. Estää Gestational Diabetes:

Sipuli on tiedossa superruoka raskausdiabeteksen ehkäisemiseksi. Se sisältää tärkeitä kivennäisaineita, kromia, joka estää insuliiniresistenssin ja auttaa siten säätelemään verensokeritasoja kehossasi.

Katso lisää: on kale hyvä raskauteen

5. Käytetään luonnollisena keinona kipeydestä:

Raskauden aikana on parasta välttää tarpeettomia lääkkeitä ja valita luonnolliset lääkkeet. Jos sinulla on edessään kipeä kurkku raskauden aikana, kokeile tuoretta sipuli mehua tartunnan. Pikkuhieman lisääminen parantaa maun lisäksi tarjota lisää terveydellisiä hyötyjä.

Riskit, joihin liittyy:

Sipulit ovat turvallisia syödä raskauden aikana, mutta monet naiset välttävät sen tänä aikana sen voimakkaan tuoksun vuoksi, mikä voi johtaa pahoinvointiin. Syöminen sipulia liikaa voi jopa johtaa närästys. Myös tietyntyyppisen Gillin sipulien on todettu kuljettavan bakteeria, joka tunnetaan nimellä Listeria monocytogenes, mikä tekee raskaana oleville naisille suuremman vaaran saamaan tartunnan samalla. Listeriosis-infektio raskauden aikana voi pahimmissa tapauksissa aiheuttaa infektiota vastasyntyneelle, ennenaikaisesta toimituksesta, keskenmenosta tai jopa kuolemasta. Todettiin, että lähes 22% tapauksista Listeria monocytogenes bakteeri-infektiosta aiheuttaa uudenvuotisen kuoleman tai kuolleen syntymän.

Katso lisää: edamame raskauden aikana

Joten lukemalla näitä tosiasioita voit turvallisesti nauttia rypistyneestä sipulista raskauden aikana huolestuttaen vauvan terveyttä kohdussa. Kuitenkin, kun teet niin muista, että on syytä syödä kohtuullisesti pysyäksesi poissa ikävistä sivuvaikutuksista syö sipulia liikaa. Jaa tämä hyvänlaatu sipulit muiden raskaana olevien naisten ympärilläsi ja auttaa heitä jopa tantalize niiden maku silmut ainutlaatuinen maku sipulia.

Leave A Comment

84 − 76 =