Hunajan käytöt ja edut silmille Tyylit elämässä

Painonpudotuksen ja muiden iho-ongelmien hoitamisen lisäksi hunajaa ehdotetaan myös silmien infektioiden, kuten vaaleanpunaisen tai punasilmäisyyden, kuivan ja kutiavan silmän luonnolliseen parantamiseen, kaihien ja sarveiskalvon ongelmien hoitoon. Hunajaa käytetään tehokkaana silmätippona, koska sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Tällaiset ominaisuudet voivat käsitellä useita sarveiskalvon tulehdus- ja muita infektio-olosuhteita.

Tutkijat ovat kertoneet, että hunaja on parempi luonnollisen silmänhoito kuiville silmille kuin keinotekoiset kyyneleet. Vaikka liuos sisältää vain 20% hunajaa, se on tehokkaasti silmätulehdusten hoidossa jopa laimennetussa muodossaan. Vaikka laimentamatonta hunajaa käytetään suoraan silmiin, se on täydellinen tapa, mutta se myös palaa.

Katso lisää: Kauneusvinkkejä raskaana oleville naisille

Manuka-hunaja, joka on paras iho, käytetään myös blefariittiin ja kuivaan silmään. Käyttämällä vain ruokalusikallista manukan hunajaa keitetyssä jäähdytetyssä vedessä ja kaatamalla se silmäluomien päälle kahdesti päivässä voi käsitellä sitä pysyvästi.

hunaja for eyes

Nyt jokainen haluaa näyttää nuoremmalta, mutta silmien ryppyjä ovat yksi sellainen yleinen ongelma, joka voi ilmetä jokaisen varhain. Hunaja on yksi luonnollinen kasviperäinen ainesosa, joka myös vähentää ryppyjä ja hienoja viivoja, mutta auttaa myös tulemaan näkyviin.

Menetelmät hunajan käyttämisestä silmille:

  • Sekoita hieno määrä hunajaa yhdellä E-vitamiinilla saadaksesi hieno seos. Levitä tämä seos puhtaalle, kuivalle pinnalle ja jätä se noin 10 minuuttia ja huuhtele se sitten haalealla vedellä.
  • Sekoita yhtä suuri määrä hunajaa, munanvalkuaista ja sitruunamehua cupissa ja aseta se suoraan silmien alle.

Hunajan käytöt ja edut silmille Tyylit elämässä

  • Anna niiden kuivua niin, että ne voivat työskennellä lyhyesti vähentääkseen ryppyjä silmien lähellä ja kiristävät ympäröivää ihoa.
  • Hunajaa voi yksinkertaisesti käyttää sekoittamalla ruokalusikallista ja hienonnettua inkivääriä ja kuluttamalla sitä joka aamu.
  • Sekoita 2 rkl kuhunkin hunajaa, vodkaa ja fenkolia siemeniin kuppiin ja jätä tämä seos 3 päivän ajan. Siivilöi sekoitus pitäen fenkoli siemenet pois ja käytä tätä seosta normaalina kasvonaalisena väriaineena.
  • Yhdistämällä hunaja, oliiviöljy ja kerma yhtä suurella määrällä ja sekoittamalla ne hyvin, saat hieno seos. Levitä tämä seos iholle ja säilytä se 15-20 minuuttia ennen pesemistä puhtaalla vedellä.
  • Rypytysten vähentämiseksi sekoitetaan rkl hunajaa 2 rkl maitojauhetta ja pieni määrä vettä kuppiin. Levitä tämä tahna iholle ja pese se 10 minuutin kuluttua.
  • Voidaan myös yrittää yhdistää rkl ruuan jokainen riisi jauhe ja hunajaa kuppiin ja sekoittaa ne hyvin saada tahna.

Hunaja for eye

Levitä se kasvoille ja pese se pois 30 minuutin kuluttua vedellä. Tämän tahnan säännöllisellä käytöllä silmien ryppyjä häviää hyvin lyhyessä ajassa.

Katso lisää:  Rosewater silmille ja kauniille silmille

Honey on poikkeuksellinen hoito ärtyneiden silmien hoitoon.

1. Sekoita 1 tl hunajaa ruokalusikassa lämpimässä vedessä ja käytä sitä huuhtele tartunnan saaneita silmiä. Toista tämä toimenpide 2 päivän ajan kahdesti päivässä, yksi päivässä ja yksi yöaikaan saadaksesi näkyvän eron. Tämä vesi auttaa myös silmiä eroon kylmyydestä ja punoituksesta.

2. Honeyin antibakteeriset ominaisuudet käsittelevät myös sidekalvotulehdusta (vaaleanpunainen silmä). Kotitekoisen silmänpesun tekeminen sekoittamalla hunajaa lämpimällä maidolla auttaa rauhoittamaan ja hoitamaan sidekalvotulehdusta. Sekoita ne yhteen ja jatka liikkuvuutta, kunnes hunaja tulee sileäksi maidossa. Pudota 3-4 pisaraa tätä hunajasekoittimesta pipetin avulla useita kertoja päivässä. Hunajaiset antibakteeriset ominaisuudet ja maidon rauhoittavat vaikutukset alkavat toimia välittömästi ja 24 tunnin sisällä se käsittelee sidekalvotulehdusta.

3. Sekoitetaan yhtä paljon raakaa hunajaa tislatussa vedessä liuoksen muodostamiseksi ja lisäämällä 2-3 pisaraa silmään 3 kertaa päivässä puhdistettaessa silmän tulehduksia.

Leave A Comment

− 1 = 2