Home Raskaustesti | Tyylit elämässä

Oletko unohtanut ajanjasi? Oletko ajatellut, että saatat olla raskaana? Jos olet ajatellut, että olet raskaana tai ei, voit tehdä testin kotonasi. Joo! On mahdollista ja erittäin helppo tapa havaita raskaustesti. Nykyään on olemassa monia raskaus-sarjoja monissa huumeiden myymälöissä sekä verkossa testata raskautta kotona. Useat koti-raskaustestit oikeuttavat olemaan 99 prosenttia täsmällisempänä päivänä, jolta puuttuu ajanjakso. Siksi tänään tässä artikkelissa keskustelemme koti-raskaustesti.

Koti pregnancy test

Koti-raskaustestit toimivat tunnistamalla hormonin hCG (ihmisen korioni gonadotropiini) esiintyminen naisen virtsassa. Tunnustettuna raskauden hormoniksi, hCG on pelkästään peräisin raskaana olevista naisista. Kehosi alkaa luoda hCG: tä kerran hedelmöitettyjen munasisäkkäiden kohdussa (kohdussa). Se voidaan havaita virtsaan noin kuusi-14 päivää myöhemmin hedelmöityksestä. Ensimmäisten muutaman päivän kuluttua liittyminen hCG: n tasoihin kasvaa nopeasti. Useimmat koti-raskaustestit ovat riittävän herkkiä hCG: n löytämiseksi virtsasi ensimmäisenä päivänä, jona sinulla on aika.

Katso lisää: Tapoja välttää raskaus

Etusivu Raskaustestien suunnittelu:

♦ Lue tarra ja komennot huolellisesti.

♦ Käytä vain FDA: n suunnittelemia testejä.

♦ Tallenna hyvät testitulokset.

♦ Jos sinulla on kysyttävää, soita mainittuun puhelinnumeroon, joka on rekisteröity kotikäyttötestissä.

♦ Jos epäröi, ota yhteys terveydenhuollon tarjoajaan.

Katso lisää: Varhaiset vaiheet raskaudesta

Ohjeet kotiin raskaustesti:

Nyt, tässä teemme joitakin toimenpiteitä raskauden havaitsemiseksi. Ne ovat seuraavat:

Askeleet:

Yritä tehdä testi ensimmäisen kerran aamulla parhaiden tulosten saavuttamiseksi, mutta tämä ei ole pakollista.

1. Raskaustestiä pidetään yleensä jääkaapissa. Varmista siis, että kuljetat testipakkauksen huoneen lämpötilaan aiemmin käytettynä.

2. Vedä yhdessä virtsan tuoretta, kuivaa keittolevyä tai muovista astiaa. Varmista, että astiassa ei ole pesuaineita.

3. Ota esipakkauskortti ja aseta se tasaiselle alustalle.

4. Vedä vähäinen virtsa putkella (toimitetaan sarjalla) ja aseta vain kaksi tippaa pyöreään koeputkeen, joka on tyypillisesti merkitty 'S'. Älä kaada virtsaa tulkkinauhalle.

5. Odota kolme tai viisi minuuttia (vastaa valmistajan ohjeita) ja lue testitulokset. Jos yrität lukea tuloksia aikaisemmin vaaditun ajan tai liian pitkään, voi molemmat johtaa tarkkaan lukemiin.

6. Jotkut hiljattain lanseeratut raskaustestipakkaukset voidaan uskotella avoimesti virtsavirrassa, eikä sinun tarvitse kerätä virtsan astiaan. Nämä sarjat ovat usein kalliimpia.

Katso lisää: Raskaus terveysvihjeitä

Reittiohjeet:

1. Katso testikortilla merkityt alueet "C" ja "T". "C" tarkoittaa valvontaa. Tämä bändi on aina näytettävä, koska tämä on arviointikaista. "T" määrittää testausmallin.

2. Jos yksittäinen vaaleanpunainen tai violetti bändi ilmestyy merkinnällä "C", se tarkoittaa, että testi on negatiivinen raskaudelle.

3. Jos kaksi vaaleanpunaista tai violettiä nauhaa näyttävät, yksi merkillä "C" ja toinen merkillä "T" merkityllä alueella, se tarkoittaa, että kokeilu on positiivinen raskaudelle. Ota sitten yhteys lääkäriin.

4. Tilanteissa yhtään yhtyeä ei näytetä, testi on lainvastainen. Testin toistaminen uudelleen eri pakkauksissa, joissa on valmiita kortteja 72 tunnin kuluttua.

5. Jos "T" -alueelle suunniteltu viiva on vaalea, tämä voi johtua hCG-hormonin alhaisista tasoista. Jos kyseessä on heikko nauha, täytä testi uudella pakettipakkauskortilla 72 tunnin kuluttua.

Top 5 Home Raskaus Test Kitit:

Jos kysymys, kuten, mikä raskauden testipakkaus sopii paremmin mielessäsi, siksi olemme antaneet tänne luettelon parhaista 5 testipakkauksesta:-

  • Clearblue Easy Digital Raskaustesti
  • Ensimmäisen vastauksen kultainen digitaalinen raskaustesti
  • Wondfo Raskaus Test Strip
  • Clearblue Advanced Raskaustesti viikkoa arvioitaessa
  • Uusi valinta raskaustesti

Joten, kysy gynekologilta tarkkailemisen jälkeen, toivon, että tämä artikkeli on informatiivinen sinulle. Pitää huolta!

Leave A Comment

− 2 = 1