Hiusten palauttaminen kotona – vinkkejä ja hoitoja Tyylit elämässä

Hair Rebonding on kemiallinen hoito, joka rentouttaa hiuksia ja tekee siitä pehmeän, sileän ja suoran. Sitä on ehdottomasti ehdotettu naisille, joilla on pitkät ja hallitsemattomat hiukset. Kun se on tehty oikein, menetelmä auttaa käärimään hiukset alas ja kestää myös pitkään.

hiukset rebonding

Hiuslakkaus on ehdottomasti elämä vaihtaja, kun koko ilmeesi on muutettava. Koska hiukset ovat arvokkaita naisviljelijöille, se antaa hyvän kohtelun, mikä lisää luottamusta valtavasti. Suurin osa kehittyneistä tekniikoista antaa myös sinulle hyviä tuloksia. Tässä artikkelissa on kerrottu perusajatus ja ymmärrys rebounded hairista sekä vinkkejä vain ymmärryksellesi ja tietämyksellesi. Monet naiset ovat muuttaneet elämäänsä ja tapaa, jolla he katsovat tämän hoidon avulla, ja voitte tehdä samoja hiuksillesi, jos olet tarpeeksi valmis.

Hiusten palauttaminen vinkkejä ja hoitoja:

Jos olet innokas tietämään, miten hoidetaan toipuvien hiusten, niin seuraavat kohdat ovat täällä tarjoamaan sinulle tiettyjä tärkeitä tosiasioita, joita sinun pitäisi harkita.

1. Käytä voiteen huuhtelua:

Osta hyvä kerma huuhteluaine paikallisilta markkinoilta ja koske kaikki hiukset. Anna sen pysyä siellä noin 20 minuuttia. Tämä hajottaa luonnollisen hiusten sidonnan ja tekee tuoreen rebounding. Hiukset ovat suorat ja tyylikkäät tämän lopussa. Sinun on kuitenkin noudatettava joitain perusvaiheita. Ensinnäkin, pese hiuksesi hieman lievällä shampoolla. Käytä sitten rentouttavaa ainetta ja anna sen jäädä puoleen tuntiin. Pese se uudelleen. Nyt hiukset on suoriteltava osissa. Käytä neutralointia, jotta joukkovaiheet palautetaan. Huuhtele sitten pois ja kuivaa sitten hiukset. Lopeta se hiusseerumilla.

Käyttää A Cream Softener for hair

Jätelevän hoitajan käyttäminen auttaa aina. Hoitava aine pehmentää hiukset juurista ja se toimii jopa paremmin kuin kermanpehmennys hiusten sileyden ja silkinpehityksen aikaansaamiseksi. Et pese tällaista hoitoa. Se olisi jätettävä hiuksille toimimaan sen taika. Vain kosteuttaa hiukset tällaisella hoitoaineella ja jättää toimimaan. Nämä hoitoaineet toimivat ja voivat tehdä hiuksista pehmeän ydin. Jos etsit sopivaa hoitoa, sinun kannattaa tarkistaa ensin hiusten laatu ja sitten käyttää sitä vastaavasti.

2. Käytä laajaa hammasharjaa:

Kun hiusten rebonding on suoritettu, sinun on käytettävä laajaa hammastettua kampaa. Muiden tavanomaisten kamuiden ongelma on se, että ne eivät auta hiusten hiutaleiden poistamista, mikä edelleen johtaa hiusten vaurioitumiseen ja hiusten rikkoutumiseen. Jos käytät leveitä hammastuneita kameleita, tällaisia ​​ongelmia tulee harvoin. Hiukset ovat pehmeitä, sileitä ja kiiltäviä. Ja yritä aina kammata ylhäältä päihin saadaksesi parhaan tuloksen. On aina parempi, jos vierailet hyvässä hiustuotteen myymälässä ja kampa vain siellä.

Hiusten palauttaminen kotona - vinkkejä ja hoitoja Tyylit elämässä

He pystyvät tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen ratkaisun hiusten kampausongelmiin. Kun ostat ensimmäisen kerran, on todennäköistä, että sekoita se. Sinulla on ollut läpi hiusten rebounding hoito ja siellä on paljon käynnissä, ja siksi ammattilainen olisi käytettävä, kun haluat ottaa lopullinen ja paras hoito omia hiuksia. On tietenkin lukuisia myymälöitä siellä, jotka voivat tarjota tällaista kampa, jotta voidaan vastata hiusten harjaamiseen tarpeisiin.

3. Käytä kylmää vettä:

Käyttämällä kylmää vettä sen jälkeen, kun hiusten rebonding-prosessi on saatu päätökseen, on välttämätöntä. Kuuma vesi on vastuussa varastamasta kosteutta hiuksistasi, jolloin se kuivuu, karkea ja hauras. Paras ratkaisu hiusten palauttamiseen on käyttää kylmää vettä, kun sinulla on suihku. Olet yllättynyt nähdessäsi, kuinka pieni kärki voi osoittautua niin hyvältä ja tehokkaalta. Vaikka tuntuu hieman liian mahdottomalta tehdä talvikaudella, saatat silti haluta valvoa kylmää kuumaa.

Hiusten palauttaminen kotona - vinkkejä ja hoitoja Tyylit elämässä

Monien hiusten palauttamista koskevien tutkimusten mukaan on havaittu, että naiset, jotka käyttävät kuumaa vettä pesemään hiuksiaan, kärsivät murtumisesta ja muista samankaltaisista hiusongelmista jo hoidon jälkeen. Hiusten rebonding -menetelmä on kuitenkin valmis, kun hiukset on pesty vain kylmällä vedellä. Kylmä tarkoittaa kylmää vain haaleaa vettä. Sinun on kiinnitettävä huomiota yksityiskohtiin, jos parannat jotain kauheaa.

Katso lisää: Laser-karvanpoisto kotona

4. Hiusten rutiiniluovutus hiuksiin:

Hiusten jälkikäsittelyn jälkeen sinulla ei saa koskea hiuksiasi seuraavien kolmen päivän ajan. Kun kolme päivää on päättynyt, sinun pitäisi pestä se hyvälaatuisella yrttisampulla ja eräät hoitoaineet. Jätä hoitoaine hiuksillesi vielä pari minuuttia. Älä pese sitä kokonaan. Jos jätä jäljelle jäännöksiä, sen on työskenneltävä hiusten ulkopinnoilla. Pysy kaukana uimasta seuraavien viiden päivän aikana, muuten kemikaalit saattavat asettua sisään. Kuten aikaisemmin keskusteltiin, jäädä hoitava lääkäri auttaa ja tässä tapauksessa, kun on pakko käyttää hoitoa, mikä voi olla parempi kuin loma- hoitajassa.

Hiusten palauttaminen kotona - vinkkejä ja hoitoja Tyylit elämässä

Tunne hiusten laatu ja käytä oikeaa hoitoa. Vaikka hiustyypeillesi ei ole mitään muutoksia uudelleenkohdentamisen jälkeen (toivottavasti), sinun on silti ostettava hoitoaine, joka arvioi hiusten laadun. On parempi, jos ostat shampoon perustuen tähän uskomukseen. On aina tuotteita ajatella, keskitasoa, ajatella, jne. Hiukset.

Katso lisää: Alopecia Areata hoito

5. Seuraa terveellistä ruokavaliota:

Oikean ruoan syöminen on aina ollut tärkeä asia, riippumatta siitä mikä tahansa ongelma on. Aina, se on jotain ruumiillasi, vatsasi aina tulee yhtälöön. Hanki asianmukainen ruokavalio ammattilaiselta kouluttamalla häntä (tai hänen) terveydestään ja hoidosta, jota olet käyttänyt, ja saat ruokavaliokaavion, joka sopii sinulle sopivaksi heti. Hiusten laadun säilyttämiseksi sinun on noudatettava terveellistä ja ravitsevaa ruokavaliota. Mikä sisältää kaikenlaisia ​​välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita (jotka tarjoavat hiusten kasvua auttaa ylläpitämään terveitä hiuksia).

terve diet tips

Hyvä ruokintasuunnitelma koostuu vihreistä lehtivihanneksista, sitrushedelmistä, cashewpähkinöistä, manteleista ja siipikarjasta. Pysy kaukana syvistä paistetuista ja rasvaisista elintarvikkeista. Vältä alkoholia ja muita huonoja tapoja, kuten tupakointia ja huumeita. Sen sijaan juo paljon kotitekoisia terveellisiä mehuja ja yritä saada harjoitella 30 minuuttia päivässä. Sekoitetut hedelmämehut tulevat kätevästi tässä vaiheessa.

6. Suojaudu itsestasi haitalliselta ilmastolta:

Toinen arvokas kärki rebounded hiukset on suojella itseäsi ankara tai huono ilmasto. Voit kuljettaa sateenvarjoa tai sitoa huivi pään ympärillä kuin balaclava ennen kuin astut ulos auringon alla. Anna hiuksille hyvä hiustenhoitotuote, joka rajoittaa auringon haitallisten UV-säteiden aiheuttamia vaurioita. Voit hakea sen ennen lähtöä ja päästää pesuallas sisään ja aloittaa suojaustoimenpiteet. Jotkut tuotteet usein antavat hajua (usein mukavaa), kun tähti toimii. Sinun on pidettävä nenänne varoitusvalossa ja kuumennettava vain sen jälkeen, kun tunnet sen haju.

Suojella Yourself From Harmful Climate

Pysy kaukana kylmistä tuulista, tuulettimista ja jäähdyttimistä. Tämä tarkoittaa sitä, että sinun on oltava erityisen suojaava talvikausien aikana. Jos olet halukas huolehtimaan hiuksistasi, sinun täytyy katsoa selkääsi. Älä käytä hienoja hiustuotteita, kuten hiusgeelejä, suihkeita, puhalluskuivaimia tai hiutaleita jonkin aikaa. Joten tästä eteenpäin, ennen kuin käytät jotain hienoa hiustuotetta tai värikkäitä hiusvärejä, muista vain, kuinka paljon sinun oli päästä itseäsi tuoda hiuksesi kunnolliseen valtioon. Uhrata hienoja kosketusupuja, jos haluat päätä täynnä terveitä hiuksia. Tämä auttaa sinua pitämään hiukset paljaina, pehmeinä, säteilevinä ja kiiltävinä hiusten palauttamisessa.

7. Hiusnaamarit hiusten palauttamiseen:

Nyt kun olet valmis hoitovaiheeseen ja astunut huoltovaiheeseen, sinun on huolehdittava riittävästi hiuksistasi. Tästä vaiheesta sinun on harkittava hiusnaamaterapioita. Sinun täytyy soveltaa hiusnaamioita päivittäin, jotta hiukset pysyvät terveinä ja pehmeinä. Yritä mennä salonkiin tai hiusvesi kylpylään hoitaa sitä. On olemassa tiettyjä hiusnaamioita tehty hedelmäuutteita, jotka voidaan tehdä kotona ja sinun ei tarvitse käydä salissa sitten.

Hiukset Masks For Hair Rebonding

Ammattitaitoisen hoidon osalta salin tulee aina olla oikea kohde. Mutta jos haluat pitää asiat luonnollisina, kokeile sitten hyviä kotitekoisia naamioita. Hyvä majoneesi tai banaani tai muna-pakkaus tulee tehdä ihmeitä hiuksillesi. Älä unohda lisätä kullekin tahnalle hunajaa. Se tuo voimakkaita muutoksia hiuksessasi. Nämä luonnolliset aineet auttavat aina parantamaan lähes kaikkia hiuksia.

Älä sekoita hiuksillasi - Trim sijaan:

Älä yritä sotkea hiuksiasi seuraavien kuuden kuukauden ajan. Tällä tarkoitamme raitoja, ei korostuksia, ei käpristyksiä eikä hiusten värjäämistä. Hiustenne on rentouttava, koska niin paljon kemikaaleja on käytetty. Mitä sinun tarvitsee tehdä sen sijaan on leikkaus. Tee se kaksi kertaa kuukaudessa.

Katso lisää: Paras hiustensiirto Intiassa

Varotoimenpiteet hiuksille:

Ensimmäinen asia, jonka sinun tarvitsee tehdä, on pitää hiukset kaukana pilaantumisesta ja auringon vaurioista. Koska hiuksesi on äskettäin palautunut, sinun on peitettävä se oikein. Hiukset ovat nyt todennäköisemmin vahingoittuneita luonnollisista haitallisista syistä, kuten auringon säteet, tuuli jne. Ja muut luonnolliset tekijät. Sinun on lisättävä nyt. Käytä huivi tai sateenvarjo aina, kun se meni ulos puolelta päivällä. Sinun on vältettävä kuumaa vettä ja pidä myös kaukana kuivausrumpuista. Tämä tekee hiuksista hallitsemattoman, hauras, hauras ja houkutteleva. Yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun on aina pidettävä mielessä, on välttää kuumaa vettä kaikissa olosuhteissa hoidon jälkeen.

varotoimet For Hair rebonding

Monet hiustyypeistä johtuvat kemiallisista palovaroista tai haitoista, jotka johtuvat erilaisten hiustuotteiden käytöstä. Sinun on myös pysyttävä poissa siitä. Sinun on suojattava hiukset kuivumiselta. Kuivuminen voi olla valtava ongelma, kun yrität suojata hiuksia. Näin ollen sinun on pidettävä hiukset kosteana aina ja estettävä kuivausprosessi. Nämä ovat tärkeimmät varotoimet, joita sinun pitää ottaa hoidon jälkeen.

Hyödyt ja haitat:

Kermanpoistoaineen käyttö antaa sinulle vapaan ja kiiltävän lukituksen. Mutta sillä on myös huono puoli. Hiuksillesi tulee suuria kemiallisia vahinkoja ja ne johtavat hiuksiin hiukan jonkin aikaa. Se voi myös polttaa hieman, koska suoristimen korkea lämpötila. Hiusten kiinnittäminen tai sidonta voi myös aiheuttaa suuria vahinkoja. Ja kosketusuput heikentävät hiuksiasi aiheuttaen useita muita vahinkoja.

Luvattomalla hoitoaineella ei todennäköisesti ole huonoja sivuvaikutuksia. Sen sijaan se on hyvä hiuksille ja auttaa myös rebounding -prosessissa.

Kun hoidat hiuksia asianmukaisesti, se tulee näkyviin. Jos vaiheita noudatetaan pisteeseen ja noudatat oikeaa ruokavaliota, hiukset ovat täysin terveitä ja ne loistavat luonnollisesti. Hiukset tuntuvat sileältä ja hiukset eivät enää ole minkäänlaista karkeutta ja tuntuu, että hiukset ovat kosteutettuja 24 × 7.

Leave A Comment

9 + 1 =