Hermes Belt Images Miehille ja Naisille Trendissä 2018 Tyylit elämässä

Hermes suosittu Pariisin tavaramerkki on antanut hämmästyttävän elämäntavan ylellisyyksiä laajan valikoiman nahka- ja kangasvarusteita 1950-luvulta lähtien. Kaikista tuotteista, se on erittäin uutinen Hermes-hihnamallit, jotka palvelevat sekä miehille että naisille. Tämä malli tunnistaa helposti tämän merkin, symboli "H" määrittää Hermesin identiteetin.

Paras Hermes Belt Kuvat miehille ja naisille Intia:

Tässä on muutamia Hermes-vyöhön liittyviä sisustustarpeita, jotka ovat hallitsaneet muotimaailmaa.

1. Hihna, jossa jalokivi edessä naisille:

Vyö With Gem Front for Women

Musta Hermes-hihna, jossa on sileä nahka, on etupuolella jalokivityö, jotta se olisi ihastuttava. Hihnan lukitus on kiinteä helmiä, jotka antavat täydellisen asennuksen. Tällainen hihna mieluiten mieluummin ammattiammatilliset yritykset työskentelevät yrityssektorilla.

2. Dual Mix naisten Hermes vyö:

kaksois- Mix Women’s Hermes Belt

Kun kaksi ohuutta nahkavyö on sekoitettu yhteen vyöhön, se antaa parhaan Hermes-vyön naisen suunnittelun. Kaksi hihnaa yhdistetään ääretön solmu keskellä ja yksi aukko takana. Tämä vyön tyyli voi käyttää farkuilla tai hameilla, naiset voivat mieluummin miellyttää tätä juhlatilaa tai juhlatilaisuuksia.

3. Logo tulostaa miesten mallit:

Logo Print Design for Men

Hermes-vyön miesten mallit saavat uuden muotoilun, joka on muodostettu logotulosteiden ristiprojektin avulla. Nahkavyö sopii täydellisesti virallisiin tapahtumiin ja konferensseihin. Logo-tulostus houkuttelee kansojen huomion, se antaa sinun muotitietoisuutesi.

4. Crocodile Belt for Men:

Krokotiili Belt for Men

Hermes-hihnan suosittu muotoilu on krokotiilin ihovyö. Vyö on saanut nahasta paksun tekstuurin, joka on innoittanut krokotiilin iho, jossa on kunnollinen ruskea väri, joka toimii sekä rentoon että formaliin. Tämä on hieman erilainen ja jos tarvitset ainutlaatuista tyyliä, kokeile tätä hihnaa asustasi varten.

5. Canvas Miesten hihna Hermes:

Kangas Men’s Belt From Hermes

Miesten Hermes-hihnamallit saavat uuden muotoillun kosketuksen kankaalle ja nahkakannalle. Hihnalle on annettu siniset ja valkoiset nauhat, joissa on ommellut päät ja yksi solki. Nämä vyöt ovat enimmäkseen hyödyllisiä tavalliseen kulumiseen, kokeile hihnaa housuissasi hyvännäköisen näköiseksi. Saat myös muita värejä valintasi mukaan.

6. Dolphin Jumpsuit nauha:

Delfiini Jumpsuit Belt for Women

Hermes-nahkavyö, jota käytetään laajalti hyppyjä käytettäessä, on delfiinihihna. Hihna on tehty yksinkertaisella nahalla ja kankaalla, jossa on reunatut sivut ja kahden delfiinien solki kulta. Tämä tyyli kuvio näyttää pehmeästi koskettaa tätä vyötä, nuoret tytöt voivat mieluummin tämän vyön heidän asuistaan.

7. Diamond Buckle Naisten vyö:

Timantti Buckle Women Belt

Mikään ei koristelisi solkia kauniimmin timantteina. Kyllä, käärme iho, kuten sininen vyö, on varustettu timanttisella solmukkaisella soljella, joka antaa sille todella puolueettoman katkarapun, farkut ja jopa yhden kappaleen. Kun tarkastat tätä tyyliä vyöhön, saat yksinkertaisen ulkoasun, mutta solki antaa ensisilmäyksen yleiskuvion.

8. Off White Miesten vyö:

Pois päältä White Men’s Belt

Hermes-miesten vyötä valkoisella värillä antaa loistava ulkoasu, jossa on vaaleanpunainen vaaleanpunainen solki. Hihnalle on annettu pienet tuckups päätyrajoilla siksak-vuorirakenteella, joka antaa sille täydellisen otteen. Nämä hihnan tyylejä voit käyttää housuissa, jos suunnittelet mahdollisia retkiä, ota tämä hihna asunnossasi.

9. Replica miehenhihna:

Kopio Men’s Belt

Replica Hermes -hihna on ollut melko trendi nuorten yritysten keskuudessa. Hihnalle annetaan mustat ja valkoiset pienet neliöt, jotka koristelevat nahkavyöhön kiiltävällä kosketuksella ja solki, jolla on samanlainen vaikutus loisteessa. Hanki tämä vyö kokousasustanne; yritä olla mukavasti tämän mallin kanssa.

10. Strutsi nahkavyö naisille:

Strutsi Leather Belt for Women

Haluat olla hieman sinisilmäinen ilme! Tässä Hermes-lahja nuorille naisille purppuralla. Hihna on valmistettu strutsin nahasta, joka on suosittu sen sileydelle ja siinä on kastepuska. Nämä värilliset vyöt ovat läsnä pehmeyttä, tytöt haluavat kokeilla erilaisia ​​muunnelmia, kun vaatteet valitaan. Nuoret tytöt voivat nauttia tästä mallista tässä värissä.

Katso lisää: Mustat vyöt miehille ja naisille

11. 'X' print Miesten hihnan muotoilu:

’X’ print Men’s Belt Design

Nahka, yhdistettynä samettiseen, antaa Hermes-hihnan amiraalimallin miehille. Harmaa vyö on an''X'-muotoinen keskellä samettia, jossa on pisteviiva, jotta hihna näyttää ohuelta ja upealta. Tämä vaikuttaa vaikuttavalta myös muodollisesta kulumisesta.

12. Rope Belt for Women:

Köysi Belt for Women

Haluatko katsoa vähän outoa omaan retkeseesi! Hermes-vyö naiset on suunniteltu samalla tavoin antamaan sinulle söpöä vaikutusta. Hihna on valmistettu kangasta, joka on peitetty pienillä jousilla, jotka tekevät köysiä pehmeällä muotoilulla. Tämä on hyvä vyö, jos haluat tehdä kokoelman lisävarusteita, kokeile tätä mallia myös hameellesi.

Katso lisää: Miesten vyöt 2017

13. Kaksipuolinen hihna miehille:

Kaksi Sides Belt for Men

Haluat vyön, jota voidaan käyttää kahdella eri tyylillä! Tässä on hihnan muotoilu Hermes-miehille, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden käyttää sitä kahdella eri värillä mustalla ja ruskealla kahdella materiaalilla kankaalle ja nahalle.

14. Naisten paksu nauha:

Paksu Belt for Women

Paksu vyötäröhihna antaa sopivan yhdistelmän naisen asuihin ulkoiluun. Hermes-naisten vyö on valmistettu paksuisesta nahasta ruskealla valkoisella ohut vyöllä ristikkäin muotoilulla.

Katso lisää: Vyöt naisille Intiassa

15. Naisten pisteviiva:

pilkullinen Belt for Women

Naisten suosikki hihnasuunnittelu on vaaleanpunainen pilkullinen muotoilu. Vaaleanharmaa nahkavyö on koristeltu kauhealla koko muotoilulla, jossa on hopeanharmaa logo, joka on täynnä kauniita timantteja.

Hermes-vyön mallit ovat aina korostaneet ranskalaista elämäntapaa, joka antaa käyttäjälle vaatimattomuuden. Brändi on myös varsin suosittu kestävyydelle, jota se palvelee yhdessä niiden värien ja kuvioiden kanssa, joita se on palvellut.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

+ 70 = 72