GM ruokavalio 1. päivä – suunnitelma ja reseptejä

Rasva on vaivaa, ja kiireinen aikataulu on enemmän. Ei saada aikaa tehdä liikuntaa tekee sinusta tuntuu turha. Ja jos et halua tehdä mitään fyysistä kovaa työtä, se on ok! Kuten täällä on ruokavalion suunnitelman alku. Tämä GM DIET on 100% edullinen ja näyttää tulokset viikon sisällä! GM-ruokavalio on seitsemän päivän laihdutussuunnitelma, joka koostuu pääosin valikoiduista hedelmistä ja vihanneksista sekä tiukoista lihamäärästä. Jos olet päättänyt, se ei ole ollenkaan vaikea laihtua ilman harjoitusta! Tämä gm ruokavalion päivä 1 suunnitelma voidaan kuitenkin käyttää nopeatempoisissa laihdutusohjelmissa, jopa 10 lbs. menetti menestyksekkäästi yhden ruokavalion viikon!

gm Diet Day 1

Tehokas gm ruokavalio päivä 1- suunnitelma ja reseptit:

Valmista kehosi!

Kun normaalisti syö tai juo, mitä tunnet. Mutta tässä ruokavaliossa sinun täytyy syödä ja juoda mitä sanotaan ja että on erittäin tiskipohjainen!

Henkilöiden, jotka aikovat aloittaa GM-ruokavalion ensimmäisen päivän, täytyy kuluttaa tärkkelyspitoisia elintarvikkeita, kuten perunaa, kauraa ja banaaneja, ennen kuin ne alkavat, jotta ne olisi täynnä tarpeeksi energiaa kestävän seuraavana aamuna. Niiden pitäisi myös harjoitella juomista runsaasti vettä, jotta niitä ei kuivata seuraavina päivinä. Tämä johtuu siitä, että tämän ruokavalion ensimmäisen päivän päivänä keho altistuu vieroitukselle.

Vain ruoansulatuskanavan valmistelu ei riitä! Koska sinun pitäisi myös aloittaa hyvin vähän ja kevyitä harjoituksia, koska se tekisi kehosi vahvan vastaamaan tulevia esteitä! Ja sinun pitäisi tehdä nämä harjoitukset ruokasi aikana! Älä jätä niitä.

Katso lisää:  GM ruokavalio päivä 4 reseptit

GM ruokavalio 1. päivä Aamiainen:

Aamiainen on aina nimetty kuninkaan kaikkien aterioiden vuoksi aamiainen on ensimmäinen tärkeä ateria päivässä ja myös GM-ruokavalio on aamiainen. Voit ottaa täyden aamiaisen, joka koostuu pääasiassa hedelmistä, kuten melonista ja papaiasta sekä 1-2 lasillista vettä. Veden ottaminen on välttämätöntä! Nämä hedelmät tekevät helposti vatsa täynnä, ja samaan aikaan makea hammas tyydyttää, sinun on vältettävä kaipaamista houkuttelevampaa ateriaa, kuten pizzaa ja pastaa! Ja keskity vain menettämiseen.

GM ruokavalio Päivä 1 Lounas:

Älä jätä mitään ateriaa! Sinun on otettava kaikki. Lounaan aikana sinun on otettava vedetyt hedelmät, kuten omenat tai appelsiinit tai vesimelonit. Täydellinen lounas aika havaitaan klo 12.00 - 01.30 iltapäivällä. Jos olet huolissasi, että pysyt nälkäisenä, älä huoli ollenkaan, voit ottaa kulhoon omenat tai kaksi kupillista vesimelonia voi tehdä vatsa täynnä. Muita hedelmiä, kuten kiiviä ja mangoja, voidaan myös käyttää.

Katso lisää:  6. päivä ruokavaliota koskeva suunnitelma

GM ruokavalio Päivä 1 Illallinen:

Koska olet syönyt vain hedelmiä koko päivän ... Myös illallisaikaan voit palata meloniin, kiiviin ja appelsiineihin sekä 1-2 lasillista vettä. Melonit voivat olla raskas vatsaan, yritä saada vain puolet kulhoon tai välttää sitä, jos mahdollista, ota papaijaa sen sijaan, että ne pitäisi ruokkia, jotta ei olisi ahdas vatsa myöhään yöllä.

Päivälliset ateriat ja juomat:

Nyt suurin osa ruokavaliosta on ohi! Mutta näiden aterioiden välillä varmasti tuntisit olevasi nälkäisiä, tai saatat tuntea syötävää, kun hedelmät sulavat nopeasti! Siksi kun tärkein juoma sallitaan päivänä 1, saatat myös olla tuoretta appelsiinimehua ja kookosvettä keskipäivän välipaloilla, mikä auttaa pitämään vatsan täyteen koko päivän.

Päivälliset ateriat ovat edelleen hedelmiä, mutta erilaisia ​​ja annoksia, koska sinun on otettava tärkeimmät ateriat suuret ateriat, ja puolivälissä aterioita, kuten välipala. Rusinoita, appelsiineja ja omenakakkuja voi nauttia keskellä aamua ja iltapäivää.

Katso lisää: Gm Diet Day 7 Vegetarian

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

28 − 22 =