GM Diet Intian versio – Painonpudotusohjelma Tyylit elämässä

Etkö aina epäonnistunut ruokavaliossa? Onko ylipaino tullut ongelma ulkonäkösi ja terveydelle? Sitten voit ajatella kokeilemalla Intian versiota GM-ruokavaliota. GM: nä tai General Motors Inc: n suunnittelemassa ruokavalio-ohjelmassa, sillä niiden työntekijät ja perheet sisältävät paljon vihanneksia ja hedelmiä, useimmat intialaiset.

GM Diet Intian versio - Painonpudotusohjelma Tyylit elämässä

Ruokavalio pyrkii pääasiassa vähentämään kymmenestä seitsemäänkymmentä kiloa painoa viikossa varmistaen, että keho pysyy terveenä. Jotta poltettaisiin enemmän kaloreita, ruokavalio-ohjelma korostaa enemmän vihannesten kulutusta kuin lihaa. Jos todella rakastat itseäsi ja haluat tuntea kehoa, niin päättäväisesti sinun on noudatettava tiukasti tätä ohjelmaa. Ruokavalion aikana et voi käyttää alkoholia, koska se lisää virtsan hapon määrää kehossa. Se myös johtaa veden pidättämiseen ja luonnollisen detoksifiointimenettelyn tukkeutumiseen.

gm diet indian version

Intialainen versio GM ruokavalio laihtuminen:

Katso lisää: GM ruokavalio suunnitelma ei kasvis

GM Diet Indian Version - Weight Loss Program 2

Seitsemän päivän ruokavalio-ohjelma on seuraavanlainen:

Päivä 1 - ruokavalio:

Ruokailun ensimmäisenä päivänä on syötävä erilaisia ​​hedelmiä. Voit käyttää yhtä paljon hedelmää kuin haluat. Älä kuitenkaan ota mitään banaaneja, koska se sisältää paljon hiilihydraatteja. Sinun on myös käytettävä vähintään kymmenen tai kaksitoista lasillista vettä koko päivän.

2. päivän ruokavalio:

2. päivä ruokavaliota, sinun täytyy kuluttaa kaikenlaisia ​​vihanneksia. Voit lisätä energian tasoa pitämällä peruna aamupalan aikana. Voit myös käyttää sekoitus keitettyjä vihreitä vihanneksia. Kasviskeittoon kuluu myös ihme, jos se tarjoillaan lounaalla ja illallisella.

3. päivän ruokavalio:

Ruokavalion kolmantena päivänä voit kuluttaa vihannesten ja hedelmien yhdistelmää. Et vieläkään saa käyttää banaaneja kolmantena päivänä. Sinun tulisi jatkaa kymmenen - kaksitoista lasillisen vettä, koska tämä lisää aineenvaihdunnan prosessia kehossa.

4. päivä ruokavalio:

Ruokavalion 4. päivänä voit nauttia maitoa ja rasvatonta maitoa. Voit myös lisätä kasviskeittoa lounaalla ja illallisella. Intiaaneille myös rasvattoman maidon jogurtin käyttö on myös tarkoitusta.

5. päivän ruokavalio:

Ruokavalion viidentenä päivänä voit nauttia tomaatteja, kurkkua ja ruskeaa riisiä. Naudanlihan sijasta voit nauttia kupin ruskeaa riisiä tai kuppijuustoa. Sinun pitäisi myös sisällyttää paljon kurkkua ja tomaatteja tänä päivänä.

6. päivä ruokavalio:

Ruokavalion kuudennessa päivänä voit nauttia vihanneksia ja ruskeaa riisiä. Ruskea riisi annetaan naudanlihan korvikkeena. Sinulla ei kuitenkaan ole aikaa kuluttaa peruna. Olisi parasta ottaa soijapapu-juustoa ja raejuustoa yhdessä muiden vihannesten kanssa.

7. päivän ruokavalio:

Ruokavalion seitsemäntenä päivänä sinun on käytettävä vähintään kaksi kupillista ruskeaa riisiä sekä hedelmiä ja vihanneksia. Voit käyttää niin paljon määriä hedelmiä ja vihanneksia kuin haluat. Yhdessä kahdeksan-kymmenen lasillisen vettä, voit myös ottaa hedelmämehua.

Seuraa ruokavalio-ohjelmaa määrätietoisesti ja pian kaikki kääntyvät kehonsa häikäisevän kauneuden mukaan.

Leave A Comment

53 − = 48