Giovanni Shampoos Intiassa – Paras 9 Hinnat Tyylit elämässä

Oletko koskaan kokeillut Giovanni Shampooa? Tiedätkö, että geovanni shampoo on paras shampoo saada pehmeät ja silkkiset hiukset? Markkinoilla on monia lajikkeita näistä shampoot ovat saatavilla Intiassa. Joten lue tämä artikkeli tietää luettelo parhaista giovanni shampoot, jotka ovat saatavilla Intiassa sekä niiden ominaisuuksia, hintoja ja etuja.

Paras Giovanni Shampoo Tuotteet Intiassa Hinnat:

1. Giovanni Sileä Silk Deep Moisture New Shampoo:

Giovanni Shampoos

Giovanni sileä kuin silkki shampoo on kosteuttava sääntö hiuksillesi, missä hiukset tuntuisivat satiini pehmeäksi muutaman päivän käytön aikana, kun shampoo toimii syvällä päänahan alueella päästä eroon likaa ja virkistä hiukset palauttamaan värin. Se on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista giovanni shampoot vahingoittuneista hiuksista.

Hinta: 250 ml INR 1489: lle

2. Giovanni Tea Tree Triple Treat virkistävä shampoo:

Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8.5-Ounce Bottles (Pack of 3)

Tämä giovanni shampoo poistaa kaikki jäljet ​​öljyistä, likaista ja kerääntyy. Se ei sisällä laakereita / lauretaanisulfaatteja. Lisäksi se myös lievittää kuivaa, hilseilevää päänahkaa orgaanisten Peppermint-kasvitieteiden avulla. Tämä on rikastettu sertifioiduilla orgaanisilla kasveilla. Todella hyvä shampoo pitäisi luoda sinusta jaloista päänsivulta. Tea Tree Triple Treat shampoo, virkistävät ainesosat pestä transformaatiossa kun taas pesemällä pois aiemmin. Sinulle jää jotain puhdasta, puhdasta ja uskomattoman kiihottavaa hiuksille ja päänahalle.

Hinta: 236 ml INR 1351: lle

Katso lisää: Uusi kirkas shampoo

3. Giovanni Vartaloa Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8,5 fl oz pulloa:

Giovanni Invigorating Shampoo, Tea Tree Triple Treat, 8.5 fl oz Bottle

Tämä helpottaa kuivaa hilseilevää päänahkaa ja poistaa tuotteen varovasti. Se koostuu teepuuöljystä, rosmariinista, eukalyptuksesta, piparminttista sekä pro-vitamiinista B-5. Se on rikastuttanut asiantuntija orgaanisia kasvitieteitä. Ei eläinperäisiä sivutuotteita. Tämä lisää päänahan kiertoa virkistyneelle, kuntoutetulle tunteelle. Tämä poistaa kaikki jäljet ​​likaa, öljyjä ja kerääntyy. Se poistaa myös kuivan, hilseilevän päänahan luonnonmukaisten piparminttujen kasvitieteilijöiden avulla.

Hinta: 250 ml INR 1351: lle

4. Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml) Hinta: Rs. 545

Giovanni Root 66 Max Volume Shampoo (250 ml)

Normaalin puolustuksen päälliköt tarjoavat myös terveitä hiusten kasvua; Giovanni esittelee Root 66 Max Volume Shampoo vahvaan vahinkojen hallintaan ja hiusten hemmotteluun. Se valmistetaan huolellisesti valituista kivennäisvesiravinteiden ja öljyjen sekoituksista. Giovanni tekee pH: sta tasapainoisen ja biohajoavan kaavan, joka auttaa sinua muuttamaan hiustesi vahingoittuneelta ja tylsältä kiiltävään ja silkkiseen.

Hinta: 250 ml INR 422: lle

5. Giovanni Straight Nopea suoristavat hiukset Elixir Shampoo:

Giovanni Straight Fast Straightening Hair Elixir (200 ml)

Tämä shampoo on paras sekä miehille että naisille tarjotakseen heille viehättävän sileät ja suorat lukot. Kevyt, kirkas geeli ei punnitse hiuksiasi alaspäin ja lisää irisukykyistä kiiltoa, kun taas kosteutta heikentää, mikä estää höyhenpeitteen ja lentämisen. Luonnolliset kasvitieteelliset uutteet puolustavat hiuksia lämpöstandardeista ja muut epäsuotuisat ympäristöolosuhteet, kuten kosteus, jotta hiukset pysyvät tyylikkäinä ja suorina kunnes seuraava pesu.

Hinta: 200 ml INR 635: lle

Katso lisää: Vatikan hiusshampoo

6. Giovanni Nutrafix hiusraudoituksen shampoo:

Giovanni Nutraflix Hair Reconstructor (200 ml)

Tämä hiusten käyttäytyminen sisältää proteiinia, joka on rikastettu, täyttää huokoisuuden, lisää kehoa, kunnon hallintaa. Tämä giovanni-shampoo on helppokäyttöinen ja sillä ei ole haitallisia kemikaaleja ja salli hiljalleen hävittää. Nutrafix on yksi täydellisistä giovanni shampoot vahingoittuneista hiuksista.

Hinta: 200 ml INR 2193: lle

7. Giovanni Fifty Fifty Tasapainoinen shampoo:

Giovanni Fifty Fifty Balanced Shampoo (Pack of 3) (750 ml)

Tämä onnistuneesti suojaa kemiallisesti parannettua hiusvärin. Se koostuu suurimmista materiaaleista ja siten älä vahingoita hiuksia eikä päänahkaa. Siinä on orgaanisia materiaaleja ainesosana.

Hinta: 250 ml INR 422: lle

8. Giovanni Smooth As Silk:

Giovanni Smooth as Silk (Pack of 3) (750 ml)

Tämä shampoo sopii kaikille hiustyypeille. Shampoo on valmis kaikille hiuksille ja on arvokas kaikille. Ainesosa valmistetaan kaikesta luonnollisesta lähteestä.

Hinta: 250 ml INR 422: lle

Katso lisää: Indola Shampoo

9. Giovanni Golden Wheat Cleanse Shampoo:

Giovanni Golden Wheat Shampoo (Pack of 3) (250 ml)

Tämä on shampoo, joka puhdistaa hiukset ja päänahan, eliminoi neutraaleja öljyjä sekä lisää volyymia ja loistaa. Se ei sisällä sulfaatteja ja balansoi luonnollisia öljyjä hiusten parantamiseen, hiljaa poistamalla lisäöljyä. Hiukset muuttuvat pehmeiksi, joustaviksi ja terveellisiksi.

Hinta: 250 ml INR 375: lle

Leave A Comment

23 − = 15