Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Genelia D'Souza purskahti Bollywood-näyttämölle ja tuli yön tunne. Hänen suosioaan oli hänen kupliva persoonallisuutensa ja nuorekas voimansa. Punavärinäytöksistä elokuvien ensi-iltoja kohtaan Genelia on vaikuttanut muotikriitikkoihin tyylillään. Häntä pidetään myös hindin elokuvateollisuuden vahvimmista näyttelijöistä ja seuraa päivittäistä harjoitteluohjelmaa, joka auttaa häntä pysymään muodoltaan.

genelia beauty tips

Hän seuraa myös tiukkaa ruokavalion suunnitelmaa, jonka ansiosta hän voi jäädä kevyesti ja energiseksi. On myös syytä huomata, että hän ei usko paljon meikkiä ja tosiasiallisesti pitää sen tuoreena ja luonnollisena, jotta hän pysyy nuorena ja estää ihon vaurioita. Siksi saisimme paremman käsityksen joistakin Genelian parhaista kauneuden salaisuuksista:

Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets With Images:

Hiusten hoito:

Näyttelijänä Genelian hiukset altistuvat raskaille kuivauksille ja lämpökäsittelyille, jotka jättävät hiukset kuiviksi ja vähemmän kuin lumoavat päivän lopussa. Siksi hän on massiivinen harrastaja hoitamaan itseään hiustenhoitopalveluun säännöllisesti, koska se auttaa palauttamaan hiuksiaan ja palauttamaan luonnollisen kiillon ja tilavuuden.

Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Hän tekee aina hiusten kuntoa, kun hän pesee sen. Hän ensin huuhtelee hiuksensa lämpimällä vedellä ja sitten nopeasti pesee kylmällä vedellä, jotta kaikki kosteus säilyy ennallaan. Hän leikkaa hiuksiaan kerran kerrallaan pitääkseen halkeamia. Hän myös tekee hiusten hieronnasta vähintään kerran kuukaudessa lämpimän oliiviöljyn lisäksi myös muna-maskin käytön ylläpitääkseen kimmeltäviä lukkojaan.

Katso lisää: Priyanka Chopra Beauty Tips

Ihonhoito:

Genelia uskoo urheiluun luonnollisen ulkonäön, koska se parhaiten korostaa kauneutta. Siksi kun se tulee meikkiin, hän aina menee minimaalisesti ja välttää perustan tai raskas meikki. Sen sijaan hän haluaa puristaa häntä poskillaan lisäämällä siihen väriä värin lisäksi kevyen punastumisen. Hän uskoo myös ihon kuorintaan ja puhdistamiseen ennen nukkumaanmenoa.

Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Pidä iho pehmeänä ja joustavana, Genelia valitsee tuoretta kermaa, joka estää ihon kuivumiselta. Hän käyttää myös multani-mittipakkausta vähintään kerran viikossa, joka palvelee toimintaa luonnollisena kuorintaisena ja antaa iholleen tuoreen, hilseilevän hehkun.

Korostus Eye:

Genelia D'souza Smiling

Siltä osin kuin se korostaa hänen upeita silmiään, Genelia riippuu yhdestä hänen on-haves - kohlista. Hän ei koskaan lähde kotiin ilman sitä. Hän soveltaa myös vähäistä silmävarjostusta, joka antaa silmille selkeän määritelmän ja hehkun.

Katso lisää: Rekha-kauneuden salaisuus

Ruokavalio:

Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Koska Mangalorean, Genelia kuluttaa kalaa vähintään viisi kertaa viikossa ja kana vähintään kerran viikossa. Hän välttää syömisen punaista lihaa. Hän huolehtii siitä, että hänellä on hyvää aamiaista, jossa on hiilihydraatteja, kun hän välttää raskaita aterioita yöllä. Hän juo myös runsaasti vettä ja kuluttaa paljon vihanneksia ja mehuja, jotka auttavat puhdistamaan hänen järjestelmäänsä. Hän tekee pisteen pienillä aterioilla kahden tunnin välein välttääksesi syömisen. Hän hoitaa itseään hyvää ruokaa sunnuntaina, joka sisältää tandoori-kanaa.

Katso lisää: Rani Mukherjee Makeup Vinkkejä

Fit & Petite:

Genelia Beauty Tips ja Fitness Secrets | Tyylit elämässä

Kuntoilu kestää, Genelia tunnustaa olevan kaukana fitness freak. Hän toteaa myös, että koska hän oli mukana nuorena urheilutapahtumassa, hän ei koskaan joutuisi huolehtimaan painosta. Kuitenkin, jos hänet on pakko työskennellä, hän haluaa mennä aamulenkille ja tehdä muutamia rutistuksia kotona. Hän välttää raskaita harjoittelujaksuja ja käyttää kouluttajaa, joka auttaa häntä säilyttämään petit kehyksensä vähintään kolmesti viikossa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Leave A Comment

+ 84 = 89