Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Lukemme kirjoissamme lapsuudesta lähtien, että terveys on rikkautta ja sairaus on kirous. Ensimmäinen asia, jota tarvitaan terveelliseen terveyteen on säännöllinen liikunta. Se auttaa ruoansulatukseen, antaa energiaa ja näin pitää sekä ruumiin että mielen sopivan. Joten voit käydä töidenne läpi - fyysistä ja henkistä, tuntematta mitään rasitusta. Aivot eivät voi toimia, jos keho ei toimi kunnolla. Itse asiassa ääni aivot voivat asua vain äänihuulessa. Lisäksi mikä kirja-tieto hyödyttää, jos olemme rikkoutuneet terveydelle ja emme voi käyttää itseämme?

Tämän nuoren iän luonnollisessa voimakkuudessa emme välttämättä tunne seurauksia liikunnan laiminlyömisestä. Mutta ennemmin tai myöhemmin vaurio tuodaan kotiin meille, ja sitten meidän täytyy pahoitella nykyistä laiminlyömme.

On olemassa monia tietueita, jotka osoittavat, että 60-plus aikuiset, joilla on hyvä aerobinen kunto, elivät pidempään kuin samanikäiset ihmiset, riippumatta siitä, kuinka paljon kehon rasvaa heillä on. Fyysinen kunto ei ainoastaan ​​alenna korkeaa kolesterolia, vaan myös alentaa verenpaineen ja osteoporoosin riskiä. Pidämme kehomme sopivana myös pienentää riskiä kehittää sydän- ja sydänvaivoja. Henkilö, jolla on alhainen kuntokyky, liittyy myös pitempiin päiviin sairaaloissa leikkausten jälkeen ja lisää entistä suurempia mahdollisuuksia muihin sairauksiin kuten diabetes.

Paras uutinen on se, että voimme kääntää kuntokellon. Vuosia voi lyödä, jos voimme tehostaa harjoitustemme tiheyttä ja voimakkuutta. Tutkijat tietävät, että joku, joka harjoittaa useita kertoja viikossa ja ottaa käyttöön enemmän vaivaa, voi vähentää merkittävästi sitä, kuinka paljon heidän kykynsä luonnollisesti heikkenee iän myötä. Näin ollen sinulla voi olla kuntotaso jonkun, joka on paljon nuorempi ja jolla on terveydentilastasi joku puolet ikäsi. Joten meidän on harjoitettava säännöllisesti liikuntaa. Mitä meihin sopivaa harjoittelua tarvitsemme, meidän on myös kuultava kuntoasiantuntijaamme ja noudatettava heidän ohjeitaan.

Monet meistä usein harhahtavat, että vähemmän syöminen on hyvä pitää meidät terveenä. Joten me pilkkaa tiukka ruokavalio tai paljon vain lehtivihanneksia. Meidän on ymmärrettävä, että kehomme tarvitsee kaikki vitamiinit, kalsium, rauta ja muut elementit myös tekemään meidät terveellisiksi. Ruoan on oltava tasapainoinen proteiinin ja monimutkaisten hiilihydraattien kanssa joka aterian ja välipala mukaan lukien. Se suojaa meitä insuliinin ylikuormitukselta. Kana, kalkkuna ja vähärasvainen kreikkalainen jogurtti sisältävät korkealaatuisia proteiineja ja aminohappoja, jotka auttavat lihaksia palautumaan kuntoilun jälkeen. Seuraa rutiinia tasapainoisen ruokavalion saamiseksi niin, että saat kaikki tärkeät ravinteet yhtä lailla.

ruokavalio

Syö viisi kertaa päivässä, joka sisältää kolme ateriaa ja kaksi välipalaa joka päivä. Lisätään, että viisi päivittäistä ruokavaliota vakauttaa verensokeriamme, joten meillä ei ole hulluja mielialan vaihteluita tai nälänhätää. Vältä jalostettuja hiilihydraatteja ruokavaliosta, koska ne peittävät verensokeritason, joka tuottaa ylimääräistä insuliinia (hormoni, joka voi olla vastuussa rasvan varastoimisesta). Joten leipää, evästeitä, suklaata, valkoista riisiä ja mitä tahansa maissisiirappia tai sokeria ei pitäisi välttää.

Katso lisää: Liikunta käyttää kuntosali

Juo vettä, kun olet jano. Sillä stimulaatiota varten juo musta-kahvia ja jos haluat ottaa reunan pois mieluummin vodka martini tai vastaava sekoitus, yksinkertainen juoma. Vältä mehuja, vaniljakastiketta, mojitosia ja muita virvoitusjuomia, koska ne kaikki sisältävät tarpeettomia sokeria ja kaloreita.

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Aloita tekemällä vähintään perusharjoitukset. Jopa työskentelyn aikana on tärkeää tehdä jotain venytystä, koska ne eivät häiritse työaikataulua ja onnistuu pitämään meidät poissa harvoista ongelmista. Et ehkä ymmärrä venyttelyn merkitystä, ennen kuin aloitat selkäkipuasi pitkillä työajoilla. Seuraavassa esitetään joitain harjoituksia kehon sovittamiseksi?

• Kaula-liike:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Siirrä kaulaasi ylös ja alas ja käänny vasemmalle ja oikealle.

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

• Istuinvaihde:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Katso lisää: Harjoittelut lapsille kotona

Tuo käsivarsi eteenpäin kämmenten ulospäin ja venytellä.

• Takaisin Stretch:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Molemmat kädet takana kun istut tuolisi ja venytys.

• olkapään vatsavaivat:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Tämä rentouttaa olkapäitä.

• Silmänräpäys:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Ihannetapauksessa sinun on suljettava silmäsi 20 sekunnin ajan ja katsottava poispäin näytöstä, jos istut tietokoneen edestä yli puoli tuntia.

• Jalka venytys:

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä
Katso lisää: Kuinka tehdä kuntosaliharjoittelua

Kun istut tuolissasi, nosta jalat rinnakkain lattialle.
Ja vie portaat käyttämien hissien sijaan, ainakin menemällä alas, jos ei kiipeä.

Fitness-harjoitukset, jotta kehosi sopii Tyylit elämässä

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 2 = 2