Festival Rangoli mallit kuvien kanssa – paras 9 | Tyylit elämässä

Mikään muu maa ei ole yhtä monta festivaalia kuin Intiassa. Niin monipuolinen kuin se saa, on syytä juhlia kaikkea. Väristä valoihin ja makeisiin Puja on hauskaa, mutta täysin puutteellinen ilman Rangolista. Paras yhdeksän parasta ideoita festolinäyttelyyn rangoli-kuvioiden kanssa on lueteltu täällä, mikä tekee työstä helpompaa, joten voit keskittyä täysin hauskanpitoon prosessin läpi.

Parhaat Rangoli-mallit festivaaleille, joissa on kuvia:

Löydämme täältä näytetyillä Intian festivaalin rangoli-malleilla, jotka antavat sinulle idean siitä, miten suunnitella rangoliasi.

1. Ainutlaatuinen Round Festival Rangoli Design:

Ainutlaatuinen Round Rangoli Design -Festival Rangoli Designs

Se on yksi yksityiskohtaisimmista ja viehättävimmistä ulkonäöstä ja win-win -ominaisuudesta, kun vieraat miellyttävät. Se voidaan tehdä helposti tekemällä suuri pyöreä muoto ja sitten kukka kuvioita keskellä. Koristele se mennessasi, mutta varmista, että käytät kontrastisia värejä, joissa on kaksi ääriviivaa päällekkäin.

2. Vasant Panchami Rangoli Suunnittelu:

Vasant Panchami Rangoli - Festival Rangoli Designs

Saraswati Puja on aika, jolloin kaikki lapset kokoontuvat yhteen palvomaan oppimisen jumaluutta. Jotta festivaali olisi vielä parempaa, voit aina käyttää Rangoliin oikeita reunoja ja muotoja tehdä joutsen tai veena, jota Goddess kantaa.

Katso lisää: Erityiset Rangoli-mallit

3. Hindu käsintehty uskonnollinen Rangoli Design:

Festivaali Rangoli Designs

Tällöin Rangolista on omakohtaista swastikaa, ja sitä voidaan käyttää kaikissa tilanteissa. Yleensä helppo tehdä, se toteutetaan, kun et halua taidesi purkamista heti kun festivaali on ohi.

4. Durga Puja Rangoli Taide:

Durga Puja Rangoli - Festival Rangoli Designs

Tämän festivaalin tuottamiseksi rangi, Bengalin tyyli Jumdess Durga kasvot on oikea tapa aloittaa. Aloita karkealla luonnoksella ja aseta sitten värejä mennessasi. Älkää unohtako linjaa muotokuva kirkkailla kuvioilla ympäri.

Katso lisää: Hindu Jumala Rangoli

5. Shining In The Dark Onam -festivaali Rangoli:

loistava In The Dark Onam Rangoli - Festival Rangoli Designs

Voit halutessasi tehdä rangolin Onamille merkitsemällä sadon alkamisen. Voit luoda kauniin Kathakalin käyttämällä suosikki tummia värejä ja muokata niitä harjoilla. Varmista, että laita ulos diyas ympäri, koska tummat värit nauttivat paljon huomiota tällä tavalla.

6. Lord Ganesha Round Rangoli Suunnittelu:

herra Ganesha Round Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Käytetään useimmissa kodeissa Ganesh Chaturthin lupaavalla päivällä, se on tärkeä tavoite muualla Mumbaissa, missä Lord Ganesha Rangolin palvonnalla on ratkaiseva merkitys. Aloita tekemällä karkea kuva Lord Ganeshasta keskellä ja koristele se sitten omalla tahdolla.

Katso lisää: Uusimmat mallit Rangolista

7. Shivaratri Festival Rangoli:

Shiv Ratri Rangoli - Festival Rangoli Designs

Ei ole mitään arvaamatonta ymmärtää, että tämä Rangoli käyttää Om-tunnusta, jotta hän antaisi erityistä huomiota tilaisuuden juhlimiseen, kun rukoilet miehesi pitkästä terveydestä. Se näyttää ihmeelliseltä, ja voit alkaa tehdä om-symbolin ensin ja sitten ympäröidä sen kuvioilla ja malleilla kirkkaissa väreissä.

8. Radha Krishna Rangoli Taide Krishnashtamille:

Krishna Rangoli - Festival Rangoli Designs

Rangoli-taiteelle jotain hyvää voi olla Radha Krishna Rangolin muotoilu. Näiden ystävien kuva on niin kaunis Rangolille festivaalille. Värien on oltava kirkkaat ja Krishnan on oltava sinisellä, jotta se näyttää aistillisuuden aistina.

9. Diyas Rangoli Design festivaaleille Diwali:

diwali Rangoli Design - Festival Rangoli Designs

Diwali on Intian kalenterin kirkkain festivaali, eikä mitään vaurioita yhtä paljon kuin Rangoli. Juhlahetkellä voit hakea kaikki ylistykset vain piirtää diyoja ja sijoittaa pieniä sipulit paikoilleen.

Kulttuurimme on tärkeä merkitä festivaalin pyhää alkua Rangolin kanssa, ja näiden yhdeksän mallin pitäisi varmasti olla tietojasi asetettu suoraan ja toimimaan lopullisena opastuksena kaikkien vuoden juhlien kautta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − = 57