Etusivu korjaustoimenpiteitä alaselän kipu – paras 25 | Tyylit elämässä

Selkäkipu erityisesti ala-alueella voi tapahtua vain tietyn virheellisen hoidon tai puutteellisen rakenteen vuoksi. Vaikka se on melko vaikea kipu käsitellä, se on usein yksi yleisimmistä ruumiin ärsytys tapahtuu ja kätevästi on jotain voit aina hoitaa kotona. Tietyt temput, vinkit ja korjaustoimenpiteet auttavat sinua aina pitempään. On olemassa valtava määrä ihmisiä, jotka kärsivät alaselän kipu ja teoreetikko osa on-ei ole parannuskeinoa. Tätä voidaan vain vähentää polku- ja virhemenetelmällä, joka toimii parhaiten sinulle. Tämä ongelma voi myös ärsyttää kipua aiheuttavia hermojuomia.

korjaustoimenpiteitä For Lower Back Pain RELIEF

Endorfiinit ovat hormoneja, jotka on tehty kehoon luonnollisesti. Kun se vapautuu kehoon, se estää kipu-signaalit rekisteröitymään aivoihin. Tämä on hyödyllistä stressissa, ahdistuksessa ja masennuksessa, joka liittyy krooniseen selkäkipuun.

Paras kodin korjaustoimenpiteitä alaselän kipu:

Tämä artikkeli opastaa sinut siitä, mitkä ovat luonnolliset kodin korjaustoimenpiteet alaselän kivunlievitykseen yksinkertaisella vaivalla.

1. Harjoitus:

strenth Exercises 4 lumbars

Abs ja selkäkipu on elintärkeää alhaisemman lannerangan tukemiseksi. He eivät tavallisesti saa hyvää harjoittelua. Siksi on suositeltavaa tehdä enemmän takaisin vahvistavia harjoituksia. Ne ovat yksinkertaisia ​​ja vain on tehtävä 25 minuuttia päivässä.

2. Liitä lämpötilaan:

jää Pack

Älä koskaan ajattele, että kylmäpakkausten tai kuumapakkausten käyttö säännöllisesti ei voi vähentää selkäkipua. Tämä on paras parannusmenetelmä.

• Kylmähoito voi pienentää selkäkipuun liittyvää tulehdusta. Tämä on myös anestesia hidastamaan hermopulsseja, jotka voivat pitää hermoja mistä tahansa kouristuksista ja kipuista. Voit hyödyntää kotitekoista jäätä ja jopa geelipakkauksia krooniseen selkäkipuun.

• Lämpöhoito auttaa stimuloimaan verenkiertoa, joka saa parantavaa ravintoainetta alhaisen selkänojaan kohdistuvalla alueella. Tämä on myös tehokas estämään kipuviestejä, jotka lähetetään aivoihin. Tätä varten voit ottaa kuumaa kylpyammea, liota kylpytynnyriin, lämmityspatjaan, kuumapulloon tai vain kääriin jatkuvaan, lämpimään lämpöön alaselälle.

Katso lisää:  Etusivu Remedy polven nivelkipu

3. Stretch The Hamstings:

lamaannuttaa Stretches

Tämä on tehtävä kaksi kertaa päivässä. Tämä on helpoin kodinhoitotapa lievittää selkäkipuasi. Tee tämä varovasti, jos pidät kevyitä kirejä, se voi aiheuttaa enemmän stressiä koko alaselän ja jopa sacroiliac-liitoksen. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa enemmän tuskaa.

4. Pidä Brainiasi mukana:

Kipu on vielä monimutkaisempi kuin tunne. Yritä kehittää joitain aivojen taitoja laskea vain jättää huomiotta kaikki kipu signaaleja. Tekemällä tämän osaamisen taidot voit vähentää kipua. Tämä on yksi yksinkertaisimmista vinkkeistä, joilla päästään helpotusta alaselkästä tai muista kipuista.

5. Etsi hauskoja aktiviteetteja:

Kävely dog

Jatkuva kipu voi tuhota elämääsi. Tämä vaikuttaa myös suhteisiin, mielialaan ja talouteen. Tämä myös keskeyttää unissasi ja myös horjuttaa mielialaa. Tämä johtaa erilaisiin muihin ongelmiin, joilla on krooninen selkäkipu. Näin voit vähentää kipua voit valita muutamia hauskoja toimintoja, jotka toimivat sinulle. Esimerkiksi: juo kahvia, keskustele puhelimessa, ota koira kävelemään jne.

6. Täydellinen asento:

Ole paikassa, jossa sinun on oltava selässä takana. Voit myös tehdä tämän seisomalla suoraan molemmilla jaloilla tasapainotetulla painolla. Just Kallista lantiota eteenpäin ja sitten taakse. Aseta ja pidä mukavana. Se on tärkein keino selkäkipuun.

Katso lisää:  Kuinka parannella kipua kotona

7. Rubin voide:

hierontaa 4

Voit hiertua aching-alueesi. Tätä käyttöä varten "takaisin hieroa" kerma ja voide. Ole varovainen ajankohtaisista voiteista, koska ne aiheuttavat paljon ihoärsytystä joidenkin sovellusten jälkeen.

8. Ginger Root Cures Lower Back Pain:

inkivääri 8

Tätä käytetään myös oksentamisen hoitoon, joka tunnetaan alaselän kipu. Tällä on anti-inflammatorisia yhdisteitä, jotka antavat rauhoittavan vaikutuksen selkäkipuihin. Voit vain käyttää inkivääriä tahnaa kärsivälle alueelle ja seurata eukalyptusöljyä.

9. Basilikan lehdet:

Basilika

Basil leaves toimii hyvänä keinona alentaa selkäkipua. Lisää vain 10 basilikaa 1 kuppiin vettä. Anna sen kiehua, kunnes vesi haihtuu puoleen. Jäähdytä tämä ja lisää suolaa. Voit käyttää tätä juomaa 1 kerran päivässä. Basil on yksi parhaista luonnollisista kasviperäisistä kotiin liittyvistä lääkkeistä alaselän kipu.

Katso lisää:  Miten lopettaa hampaan kipu

10. Jooga auttaa vähentämään selkäkipua:

Jooga

Ennen kuin siirrymme johonkin muuhun osaan, puhumme joogan eduista ja siitä, miten se auttaa vähentämään selkäkipuasi merkittävästi. On olemassa tiettyjä jonoja, jotka soveltuvat raskas selkäkipu. Valitsevat heidät ja ajaa pois itsepäinen selkäkipu kodin kodin mukavuuksista.

11. Muuta tapaa, jolla voit nukkua:

Nukkua

Kotihoidon alaselän kipu on myös jotain tekemistä sleeping asento ja tapa laitat kehon kun nukut. Epäasianmukainen asento aiheuttaisi usein huonoja vaikutuksia selkälihakseen ja kannustaisi näin selkäkipua. yleensä jos työntää ylävartaloa muutaman tuumaa ylös nukkuessaan, selkäkipu on varmasti saapuva.

12. Piparminttuöljy:

Piparminttu Oil

Piparminttu on hyvä lihaksen rentouttava, koska sen jäähdytysvaikutus hellittää lämmitettyjä tuskallisia lihaksia ja rauhoittaa niitä rauhoittaen kipua. Vaikka tämä on väliaikainen helpotus, voit aina kokeilla sitä paikan päällä, joka antaa välittömän helpotuksen.

13. Kiropraktikko pelastukseen:

Kiropraktikko To The Rescue

Kiropraktikko voidaan määritellä lääkäri, joka käyttää hänen maagisia käsiään lievittää kipua aiheuttaa johtuen neuromuscular syistä. Kiropraktiallisen sairauden valitseminen voi auttaa sinua pääsemään eroon sinun itsepintaisesta selkäkipusta ilman, että tarvitset liikaa kovaa työtä. On kuitenkin parasta, jos kuulet ammattimainen kiropraktikko ennen kuin käytät tätä tekniikkaa.

14. Helpottamaan raskasta nostoa:

raskas Lifting

Tämä on syy varsinkin päivittäisiin kuntosaleihin, jotka eivät koskaan unohda aamurutiinia kuntosalilla. Tutkimus paljasti, että liian suuri painonnousu voi lopulta aiheuttaa kipua selkärangan tai alemman lantion alueella. Kaikilla on tietty raja ja kerran, joka ylittää jopa lihakset, voivat luopua sinusta. jos olet säännöllinen raskaalla nostimella, on parempi, jos vähentät kuormitusta tai valitset välein vuorokausina.

15. Kurkuma voi päästä eroon alaselkästä:

Kurkuma

Kurkuma on jälleen eräs erikoisominaisuus, jolla on esimerkilliset anti-tulehdusominaisuudet, jotta särkyvät lihakset voidaan helposti satsata. Kurkumaa voidaan tosiasiallisesti käyttää liimana maidon kanssa ja sitä voidaan käyttää taudinkohtaan tai yksinkertaisesti kulutetaan haldi-maidolla.

16. Lihavuus:

liikalihavuus

Alaselän kipua koskevat korjaustoimenpiteet ovat usein paljon riippuen kuljettamastasi painosta, etenkin ylävartalostasi. Rasva ja raskas paino, jotka painavat alaselälle, tavallisesti asettavat paljon painetta lonkan vyöihin, mikä johtaa alaselkäkipuun. pitää paino tarkistaa ja pitää kipua ja vaivaa sinusta.

17. Vähentää tupakointia:

Vähentää Smoking

Tupakointi aiheuttaa elimistössä paljon nikotiinia raskaasta tupakasta, mikä tekee luista heikot, joskus läpäisevät tai rei'itetyt. Heikko luita tulee painetta kuljettaa lihaksia, sinews ja jänteet, mikä varmasti johtaisi selkäkipu.

18. Sit up Straight:

Istua Up Straight

Se, jolla istut, on paljon tekemisissä selkäkipujen kanssa. Tavallisesti pitkään väsyttävä päivä toimistossa merkitsee yleensä sitä, että riensi tuolilla taivutettua selkärantaa, kun tarkastellaan tärkeitä asiakirjoja. Taivutus alaspäin kohdistamalla selkärankasi siinä järjestyksessä on juuri se, miksi selkäkipu alaselkassasi säilyy aina. Istu alas taaksepäin suoralla selkärangalla aina kun se on mahdollista.

19. Pyöräily:

sykli

Paras luonnollisen kodin korjaustoimenpide alaselän kipu myös olisi sinulla meloa hieman vähän vapaa-ajan aikana, jolloin voit käyttää asianmukaisesti alemman lantion lihaksia. Pyöräily vahvistaa myös alavartaloasi ja sävyttää ne niin, että voit säilyttää kehosi vankalla ajettaessa kipua.

20. Akupunktio:

akupunktio

Akupunktio on vanha remedy Kiinan viisauden kansalta, jossa tiettyjen täsmällisten neulojen lisääminen tiettyihin ruumiin osiin voi auttaa tukahduttamaan tuskaa. Kiinalaiset uskovat chi: in tai vapaaseen virtaavaan kehon energiaan, joka estäessään aiheuttaa kipua. Neulat pureskivat paineen solmut ja avaavat ne. Akupunktio on tehokas kotitekoinen hoito alaselän kivunlievitykseen.

21. Valkosipuli:

Valkosipuli

Valkosipuli on myös hyvä anti-inflammatorinen mauste, joka ei vain lisää makua ja makua jokapäiväiseen ruokalajiisi vaan myös auttaa sinua parantamaan selkäkipuasi. valkosipulin muodossa mauste olisi otettava, mutta tietenkin rajoitetuin keinoin, jotta ongelma huono hengitys ei tapahdu.

22. Kalsiumohjaus:

kalsium Control

Kalsium kehossasi pitää luut vahvoina ja kovaina. Voimakas luurakenne, luista syntyvä selkäkipu voidaan helposti pitää paikallaan. Tämä on myös niveltulehduksen muoto ja riittävän kalsiumin saanti voidaan säilyttää sen ehjässä lujuudessa. Ota joko paljon maitotuotteita tai saatava kalsiumin saanti tablettien ja tablettien muodossa.

23. Hanki Aurinko:

Etusivu korjaustoimenpiteitä alaselän kipu - paras 25 | Tyylit elämässä

Aurinko, luonnollinen D-vitamiinilähde, on aina hyödyllinen lievien lihaskipojen hoitamiseksi. Vaikka tämä ei suoraan osallistu selkäkipuasi parantamiseen, jotkut säteet saattavat todella auttaa sinua altistamaan vaimennetulle iholle jotain tarpeellista D-vitamiinia.

24. Vältä korkokenkiä:

Heely Affair

Jos olet epävarma jatkuvasta selkäkipuistasi, varmista aina, että vältät liian kovaa kantapäätä. Korkokengät aiheuttavat aina jalkojesi tai jalkojesi törmäystä ja jalat kipu hitaasti ryömiin vyötäröön aiheuttaen selkäkipuja.

25. Ui poissa:

Uida

Uima on hyvä tapa päästä eroon kaikenlaisista kehon kipuista, erityisesti selkäsi. Usein jakaa pienen ajan spontaanista uintiin joka päivä ja nostaen hitaasti summaa hieman enemmän jokaisena päivinä. Uinti on hyvä tapa saada kehoasi käyttämään ja joustavaa. Kuitenkin joudut pysymään kaukana kovista käänteistä tai aivohalvauksista.

Toivottavasti nämä yksinkertaiset vinkit ovat hyödyllisiä selkärangalle ja takaisin pysymään linjassa ja antamaan terveellistä elämääsi. Jätä palautetta alla.

Leave A Comment

8 + 2 =