Erittäin lyhyet kampaukset miehille – Top 8 | Tyylit elämässä

Ajoittain miehet, joilla on lyhyet hiukset, miettivät mitä tyyliä he voivat valita lyhyillä hiuksilla. Pitkäkarvaiset miehet tuntevat, että he voivat kokeilla lajikkeita pilkkomalla hiuksiaan, koska niillä on pituus. No, jos todella luulet, että ei ole paljon tekemistä lyhyiden hiusten kanssa, sinun täytyy nähdä seuraava artikkeli selvittää mitä voit kokeilla lyhyillä hiuksillasi.

1. Kulmaraudat:

Erittäin short hairstyle for men1

Vaikka se soveltuu pyöreälle kasvolle, tämä kampaus voi kuitenkin sopia kaikkiin kasvotyyppeihin. Pitämällä päällystekerros pitkiä ja sitten leikkaamalla kulmassa, ulkonäkö saadaan aikaan pitämällä kapenevat sivut. Tämä on nouseva suuntaus nuorten keskuudessa. Tarvitset kuitenkin tyylikkään tämän. Tämä tyyli on jopa viileä kesän ilmeelle.

2. Caesar Cut:

Erittäin short hairstyle for men2

Tämä leikkaus on erittäin mukava ja helppokäyttöinen yksinkertaisella geeli- tai muotoiluvoidetta käyttäen. Lyhytkestoinen tyyli on mukava ja helppokäyttöinen ja helppo piikata. Gel ja kerma piikki voi pysyä paikallaan pidempään. Erittäin erittäin mukava tyyli kesille ja voit myös kuljettaa sitä muodollisena kulumisena toimistoon tai kokoukseen.

3. Slicked Back Look:

Erittäin short hairstyle for men3

Jos sinulla on pitkät hiukset, miksi et menisi takaisin harjaksi ja muotoile sitä geelillä tai kermalla, jotta saat tyylikäs ja tyylikäs ulkoasu. Tämä sopii hyvin myös sivuttain tai vain harjaamalla suoraan kruunun alueelta. Onko sinulla keskipitkä tai lyhyitä hiuksia, voit kokeilla tätä tyyliä ja kuljettaa sen puolueelle tai toimistokokoukseen.

4. Casual And Classic:

Erittäin short hairstyle for men4

Tämä on samanlainen kuin slicked back look. Hiusten lyhyet sivut ja pitkät yläosat kruunualueella, tämä tyyli on helppo saavuttaa. Jälleen kerran hiero hiuksiasi ja käytä tyyliä geeliä tai kermaa, jotta se pysyy paikoillaan pitkiä aikoja. Tämä tyyli ei voi koskaan mennä muotiin ja näyttää hyvältä korkeista miehistä.

Katso lisää: Musta Miesten Kampaukset

5. Side Part Pompadour:

Erittäin short hairstyle for men5

Pompadour on hyvin yleinen muotin historiassa, sillä sama voi tapahtua hiusten pituudesta. Tämä sopii myös nuorille pojille tai miehille ja antaa poikamaisen charmin. Tämä on enemmän ajatusta, kun olette meidän yhdessä ja hauska ja hauska kuin muodollinen kuluminen.

6. Lyhyt takaosa ja sivut:

Erittäin short hairstyle for men6

Tämä kampaus lakaisee pään yli. Tämä on lyhyt takaosa ja sivut, ja siinä on pitkä kerros yläosassa kruunualueella. Se kaventaa etupäässä vähitellen. Voit jopa harkita etuosan korostamista.

Katso lisää:  Dreadlock Hairstyle miehille

7. Lyhyesti:

Erittäin short hairstyle for men7

Tässä tyylissä hiukset ovat pitemmät yläosassa ja takana ja sivuissa on vähän lyhyitä. Tyyli geeli tai kerma on ihanteellinen, koska yksi voi jopa luoda piikkejä näyttää ja auttaa myös oleskelua.

Katso lisää:  Hiusten leikkaukset miehille ohut hiukset

8. Vaihtelutyyli:

Erittäin short hairstyle for men8

Sivuosuus, jossa on säröjä sivuilta, antaa huonoa ulkoasua. Tätä voidaan kokeilla erilaisilla irtikytkeillä, jotka voivat antaa enemmän kauhistuttavan ilmeen.

Tämä puoliosa pompadour tulee ehdottomasti palaamaan. Pompadoursia on tavallisesti tarkasteltu muotihistorian aikana, koska ne voidaan tehdä useilla eri pituisilla hiuksilla - pitämällä ne pitkiä tai lyhyitä päälle. Pidä tyyli paikoillaan pomadilla.

Kuvien lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Leave A Comment

30 − = 25