Eri tapoja käyttää hiusgeeliä päivittäin Tyylit klo LIfe

Hiusten geeli on luultavasti paras tapa muotoilla hiuksiasi tarvitsematta kohdata muita haittoja ongelmia tulevaisuudessa. Hiusgeeliä voidaan käyttää hiuksessasi sekä ennen hiustesi pesua että pesun jälkeen ja antaa sinulle parhaan muotoilutuloksen. On olemassa erilaisia ​​hienoja hiusgeeligeelejä, jotka ovat saatavilla markkinoilla, jotka todella tarjoavat paljon räätälöityjä kampauksia sekä miehille että naisille.

On olemassa erilaisia ​​geelejä, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuloksia, jotka vaihtelevat märästä ulkoasusta, kovasta ulkonäöstä ja pystysuorista pitoisuuksista miehille. Geelejä voidaan myös käyttää pitämään hiukset tyylikkäinä ja sileinä, mikä on välttämätön osa hoitojesi prosessia.

Eri Ways To Use Hair Gel Everyday

Miten käyttää geeliä hiuksissa ja käyttötarkoituksissa:

Hiusten geeliä voi käyttää monin eri tavoin ja yksityiskohtaisemmissa yksityiskohdissa kuvataan eniten koristeltuja prosesseja-

Katso lisää: Oikea shampooing

tasoitukseen:

hiukset Smoothening by using gel

Yksi tapa käyttää hiusgeeliä on auttaa hiusten hiomisessa. Gel on täynnä runsaasti ainesosia, jotka eivät ainoastaan ​​kostuta hiuksiasi, vaan auttavat myös hitaasti ja helposti syöttämään hiusneuleitasi monenlaisilla ravintoaineilla, jotka auttavat pitämään hiukset tasaisina ja vahvoina. Gel on osa styling -prosessia, joka on hyvin integraalinen hoitomenetelmässä, ja hitaasti geeli on saavuttanut suosiota. Mutta ole varovainen, älä käytä minkäänlaista geeliä ja lue etiketti kahdesti ennen ostamista. Saatavilla on myös hiusvedet ja shampoo-geelit, jotka vastaavat myös geeliä.

Pystysuora pito:

Pystysuora Hold hair by using gel

Jos geeliä pidetään voimakkaammin, suosittelemme vertikaalista tyyliä, joka on enimmäkseen tarkoitettu miehille. Vertikaalinen pidätys on vahva geeli, joka ylläpitää ominaisuuksia pitämään hiukset suorina ja vahvoina pitkiä aikoja, jolloin voit ylläpitää monenlaisia ​​kampauksia, mikä ei yleensä ole mahdollista. Shampoo hiukset ensin ennen tämän geelin levittämistä ja älä ole ohuita, käytä hyvä määrä ja ota mukaan kaikki hiusneesi pääsi päästäksesi parhaisiin tuloksiin. Vertikaalinen pidätys on pääasiassa ylläpitää suuri määrä hienoja kampauksia miehille ja naisille.

Katso lisää: Miten hiukset hiukset

Party Styling:

Juhla Styling hair by using gel

Naisille, joilla on pitkät hiusgeelit, voidaan käyttää ylläpitämään hiuksia, jotka yleensä avautuvat muutaman tunnin kuluttua. Käyttämällä geeliä voit varmasti saavuttaa ja pitää pitkät kampaukset kaikenlaisista luonnosta, jotta voit ylittää minkä tahansa muun loman, joka esiintyy tapahtumassa. Tämä varmasti pitää sinut tuoreena ja tekee sinusta huomion keskipisteen. Levitä hiukset, jotka eivät aiheuta hilseilevää geeliä, ja huomaat varmasti eron ulkonäöstä, jonka haluat mennä. Geelin käyttäminen voi myös saada sinut liian paljon aikaa valmistautumiseen, kun sinulla on kiireinen aikataulu. Geelillä voit helposti muotoilla hiuksiasi hetkessä ilman pyykkiä liian pitkään.

Suoritetaan se:

Tämä on viimeinen vaihe, jossa hiukset on muotoiltu geelillä, ja kaikkien näiden prosessien avulla voit saada suuren hoidetun kampauksen. On olemassa muutamia muita prosesseja, mutta päivän lopussa tämä on palkittu paras tapa hoitaa hiukset helposti ja turvallisesti ilman haitallisia tuotteita, jotka antavat sinulle hoidetun etsiä lyhyen ajan, mutta vahingoittaa hiustesi pitkällä aikavälillä.

Katso lisää: Miten kampaa hiukset kunnolla

Miten saada hiusgeeli kotona luonnollisesti!

Useimmat hiustuotteet ovat kalliita ja osa tuotteista sisältää tuotteita, jotka voivat aiheuttaa vahinkoa tietyn ajan kuluessa. Ratkaisu on tehdä hiusgeeli kotona käyttämällä luonnollisia ainesosia. Katsotaanpa miten!

Pellavansiementen geeli:

Pellavansiemenet geeli on erittäin hyvä kihara ja karvainen hiukset. Se tekee hiuksistasi kiiltävän ja auttaa sinua hallitsemaan tätä haureutta. Pellavansiemenet ovat helposti saatavilla kaikissa päivittäistavarakaupoissa, joten voit käyttää geeliä raaka- ja maustamattomia pellavansiemeniä.

1. Liota 1/4-kuppi pellavan siemeniä noin 6n-8 tuntia tai yön yli.

2. Kuumenna liotetut pellavansiemenet 2 kupilliseen veteen. Tyhjennä ylimääräinen vesi, jota käytettiin näiden siementen liottamiseen.

3. Tuo kiehuvaksi ja vähennä lämpöä keittämällä.

4. Keitä siemenet, kunnes näet geelin kaltaisen sakeuden. Pidä sekoittaen usein niin, että se ei tartu pannuun.

5. Mitä kauemmin kypsennät siemeniä, sitä paksumpi geeli saa. Keskipitkän pidä, kypsennä 4 minuuttia ja sinulla on sakeus kuten hunaja. Haudut hiukset löysä geeli toimii hyvin.

6. Kasta geeliä suodattimen avulla. Kaada se kulhoon ja paina ylimääräiset siemenet.

7. Voit näitä ylimääräisiä ofph tekijöitä:

 • Parempia kiharoita varten - 1 rkl aloe vera -geeliä.
 • Lisää kosteutta - 2-3 teelusikallista vihannesten glyseriinille.
 • Tuoksu - 10-12 tippaa suosikki eteerisiä öljyjä kuten laventeli tai rosmariini tai ylang ylang öljy.
 • Käsittele vahingoittuneita hiuksia, 1 tl E-vitamiiniöljyä.

8. Siirrä sisältö pulloon.

9. Voit käyttää geeliä kuivissa tai kosteissa hiuksissa.

10. Säilytä tämä geeli jääkaapissa ja viimeistele se viikossa.

Kuinka käyttää hiusgeeliä miehille!

Hiusgeeli on erinomainen tuote miehille, jos sitä käytetään oikein. Se voi mennä vikaan, ellei sitä käytetä oikein. Jos laitat liikaa, siitä tulee hyvin rapeita ja tahmeita. Seuraavassa on muutamia vinkkejä hiusgeelin kiinnittämiseen miehille:

Pese hiuksesi ja pyyhe kuivaa hiuksesi.
Ota kolikon kokoinen geeli ja hiero hiuksiinne perusteellisesti.
Varmista, että käytät ylös- ja alaspäin liikkumista varmistaaksesi, että geeli on yhtä levinnyt.
Anna sen kuivua automaattisesti, jos haluat sen piikkiin tai sotkuiseen ulkoasuun.

Miten hakea hiusgeeli naisille!

Seuraavassa on muutamia vinkkejä naisten hiusgeeliin:

 1. Shampoo ja kunnostakaa hiustesi tavalliseen tapaan.
 2. Pyyhe kuivaa hiuksesi ja tyhjennä ylimääräinen vesi. Gel toimii hyvin kosteissa hiuksissa. Liian paljon vettä kulkee geeliä alaspäin.
 3. Jos sinulla ei ole aikaa pestä hiuksiasi, kosteaa hiukset vain ennen hiusgeelin levittämistä.
 4. Valitse oikea geeli hiuksillesi ja ota pieni määrä geeliä kädessäsi.
 5. Hiero kädet niin, että geeli on tasaisesti jakautunut kummallekin kämmentälle tasaisesti.
 6. Levitä geeli hiuksiin tasaisesti ja hiero hiuksiasi.
 7. Kun geeli kuivuu, muotoile hiuksesi haluamallasi tavalla. Voit käyttää käsiäsi, kampaasi tai iskuahoitetta hiusten muotoiluun.
 8. Voila! Olet valmis!

Tiedämme, kuinka helppoa on käyttää hiusgeeliä, nyt nähdään, mitä tapahtuu, jos sitä käytetään liikaa ja jotkin hiusten geelin haittavaikutuksista.

 1. Hiustenlähtö ja hiusten oheneminen.
 2. Reagoi hiusgeeliin - silmien, ihon ja nenän ärsytys.
 3. Kuiva ja tylsiä hiuksia.
 4. Päänahan kutina on hilseessä.
 5. Jaettu päät ja vahingoittuneet hiukset.
 6. Hiusten värjääntyminen ja tylsyys hiukan liiallisen kuivumisen takia hiusgeelit yleensä kuivattavat hiuksia ja menettävät ravintoa.

Me kaikki rakastamme katsoa ja tuntea erinomaisesti joka ikinen päivä. Se ei ole vain vaatteiden ja hyvin hoidettujen kasvojen kanssa; hiuksillasi on suuri rooli ulkonäössäsi. Hiukset ovat yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jotka lisäävät henkilön ulkonäköä ja persoonallisuutta. Tyylikkäät hattuja voidaan helposti saavuttaa hiusgeelien avulla ja urheilua voi näyttää erilaisilta. Hiusgeelit ovat olleet käytössä antiikin roomalaisten ja egyptiläisten aikoina. Joten, valitse luonnollinen ja sopiva geeli hiustyypeillesi. Happy Hair Styling!

Leave A Comment

23 − 20 =