Ensimmäisen kuun raskauden ruokavalio – Mikä ruoka syödä ja välttää

Raskaus on äitiysmuotoja. Vaikka stressillä voi olla vaikutusta terveyteesi, sinun on tasapainotettava joitain terveellisiä täydennyksiä alusta alkaen. Jotta terveellinen vauva raskaana oleva nainen tarvitsee tietää, mitä ruokaa hänellä pitäisi olla ja mitä hänen pitäisi välttää. Terveellinen ruokavalio on erittäin tarpeellinen koko raskauden aikana.

Ensimmäinen Month Of Pregnancy Diet

Ensimmäisen kuukauden raskauden ruokavalio:

Aloita terveellinen ensimmäisestä päivästä. Älä tee mitään kompromisseja täällä ja seuraa ruokavaliota kuin rituaali. Katsokaa joitakin parasta ruokaa, jota kulutetaan raskauden aikana ja mitä voidaan välttää. Mitä syödä ensimmäisen kuukauden raskauden huoli ei tarvitse olla enää huolta. Olemme lähettäneet ne tänne.

Mitä syödä raskauden ensimmäisen kuukauden aikana:

Katsotaanpa ensimmäisen kuukauden raskauden naisten mitä syödä.

Folate-ruuat raskauden aikana:

Korvaa pillereesi terveellisellä ruokavaliolla. Terveellisiä ruokia pitäisi olla sinun aikatasosi. Fol ate-rich -ruoka on tärkeä alkion oikealle kasvulle. Elintarvikkeet, joissa on runsaasti folaattia, kuten oranssia, vihreitä vihanneksia, kuten parsakaalia ja papuja, munia, perunoita jne. Ovat varmoja peukaloja!

Katso lisää: Ruokavalio kuuden kuukauden raskauden aikana

B6-vitamiinivalmisteet:

Vitamiini on ilmeisin tärkeä lisäosa raskaana oleville naisille. Elintarvikkeet, jotka sisältävät B6-vitamiinia, ovat erittäin tärkeitä ensimmäisen kuukauden raskauden ruokavaliossa. Se antaa helpotusta oksentelulta, yksi iso ärsytys raskauden aikana. Ruoat kuten maapähkinävoi, banaanit, lohi ja pähkinät ovat runsaasti B6-vitamiinia. Vauvan kehittymisen aikana vitamiinilla on tärkeä rooli tarvittavien ravintoaineiden tuottamisessa.

Hedelmät olennainen ensimmäisen kuukauden aikana Raskaus:

Yksi raskauden ensimmäisen kuukauden rasvattomasta ainesosasta on hedelmiä. Mikään ruokavalio ei ole täydellinen ilman sitä. Sitä pidetään täydellisimpänä ruoka-asetuksena turvallisen ja terveellisen vauvan kuljettamiseen. Ensimmäisen kuukautiskuukauden raskausruokavalion pitäisi olla täydellinen hedelmien kanssa, jotta varmistetaan terve vauva ja äiti. Valitse aamulla yksi iso kulho omenat. Peitä ne pähkinöillä ja lasillinen maitoa puolelle. Vältä papaijaa mahdollisimman paljon. Muista neuvomme neuvomme lääkärin puoleen hedelmäystävällisestä ruokavaliosta.

Rautapitoiset ruoka-aineet:

Rauta on kuin tukipylväs. 1. kuukauden raskausruokavalion tulisi sisältää rautapitoisia elintarvikkeita, jotta mineraalien jatkuva tarjonta jatkuisi. Harkitse päivittäisen kaurapuuroa ja muita ruokia, kuten kanaa, papuja, kuivia hedelmiä, lampaanlihaa. Runsaasti raudan lähde merkitsee hyvää verenkiertoa sekä vauvalle että äidille. Muista saada kaksi päivämäärää aamulla ja yöllä.

Ruoka, joka sisältää sokeria:

Älä ole huolissasi painonnoususta. On totta, että paino kasvaa raskauden aikana. Kalorit ovat toinen tärkeä asia raskauden aikana. Mene syylliseksi ja pidä sitä elämäsi parhaimpana ajankohtana syömään pannukakkuja, kakkuja ja vanukasta. Älä epäröi! Mutta älä syö yli!

Maitotuotteet ensimmäisenä kuukautena Raskausruoka:

Maitotuotteet on helppo sulattaa, joten lääkäri neuvoo niitä usein. Siinä on runsaasti proteiineja, kuten foolihappoa, D-vitamiinia, kalsiumia. Tässä suhteessa maitotuotteita kuten jogurtti ja juusto voidaan syödä riittävästi. Maito on vielä eräs terve vaihtoehto. Muista juoda lasillinen maitoa päivittäin.

Katso lisää: 4T Kuukausi Raskaus Ruokavalio

Pihvin vihreille:

Terveellinen ruokavalio on iso kyllä ​​raskauden aikana. Ajattele pinaattia, kun ajattelet vihanneksia. Suuri määrä folaattia tai foolihappoa suojaa vauvaa syntymävikoista ja mahdollisuuksista ennenaikaiseen syntymiseen.

Sitrushedelmä:

Sitrushedelmät ovat runsaasti C-vitamiinilla. C-vitamiinin tiedetään lisäävän sikiön immuniteettia. Sitruunat pitävät influenssaa, joka on yksi yleinen vaiva raskauden aikana. Sisällytä greippi ensimmäisellä kuukausi raskauden ruokavaliolla sikiön terveelliseen kehitykseen.

pähkinät:

Lääkärit neuvovat tasapainotettua ruokavaliota varmistamaan terveellisen vauvan ilman mitään komplikaatioita. Jos sinulla on vauva, varmista ruokavaliota, jota sinun on noudatettava. Ole varovainen, varmista, että keskustelet lääkärisi kanssa pähkinöistä, joita voit syödä. Pähkinät ovat kuitenkin runsaasti B- ja E-vitamiineja. Ne ovat hyvä rasva- ja kalium-, sinkki- ja kupari. Maapähkinät, mantelit ja cashew ovat runsaasti rasvaa ja ovat hyviä lähteitä vitamiineja ja kivennäisaineita.

Liha kuin 1. kuukautena raskauden ruokavalio:

Monilla ihmisillä on ajatus siitä, että liha ei ole lainkaan turvallinen raskaana olevalle naiselle. Tämä ei ole totta. Muista pitää raakoja keittämättömiä lihaa ja meriruokaa. Saastumisriski saattaa olla olemassa. Lihan satunnaisuus on turvallista eikä riskiä ole. Voit poistaa näkyvät rasvat lihasta ja esikäsitellä lihaa muutaman minuutin ajan.

Ruoka, joka on vältettävä raskauden ensimmäisenä kuukautena:

Tässä ovat yleisimmät ruoat, joita raskauden naisten pitäisi välttää.

Papaija:

Tämä ruoka voi vahingoittaa vauvaa ajanjaksolla. Se lämmittää kehon, joka ei ole hyvä aika. Se voi johtaa vakavaan ongelmaan, kuten keskenmenon. Siten on parempi välttää se.

Katso lisää: 3 kuukautta raskaana ruokaa syödä

Meriruoka:

Seafood on ehdottomasti kielletty raskauden ruokavaliossa. Tällaiset elintarvikkeet sisältävät hyvää elohopeaa, joka osoittautuu erittäin haitaksi tällä hetkellä. Erityisesti ruokavaliota ensimmäisen kuukauden raskauden aikana on turvallisempaa välttää. Lisäksi makean veden kaloja on turvallista. Voit saada kalat huolehtimaan siitä, että se on hyvästä paikasta.

Pehmeä juusto:

Vaikka juusto sisältää runsaasti kaloreita, on parhaimmillaan välttää pehmeitä juustoja kuljettaessasi. Tuote on hyvin vastuussa bakteerien ja ruoan poistamisesta. Tämä voi olla vakava terveyskysymys sekä äidille että lapselle.

Street Foods:

Suurempaan hyvään, pysy kaukana kaduista. Epähygieeninen ruoanlaittoympäristö ja ainesosat voivat viedä sinut terveyteen ja saatat joutua tartuntojen ja kuumeen aiheuttamaan. Ajattele terveellistä, syö terveellistä!

Jalostettujen elintarvikkeiden:

Toinen iso ei! Joten on parempi välttää raskaana oleville naisille haitallisia elintarvikkeita. Monien jalostettujen elintarvikkeiden joukossa on yksi. Pakasteita mehua, kondensoitua maitoa on parempi välttää tänä aikana. Nämä jalostetut elintarvikkeet voitaisiin säilyttää pitkään ja siten ne muodostavat bakteereja sisälle.

Kofeiini:

Kofeiinin saannin rajoittaminen on tärkeää. Kofeiini imeytyy hyvin nopeasti ja läpäisee sitten istukan ja sikiön. Se voi vakavasti rajoittaa sikiön kasvua ja lisätä vauvan syntymäpainon vaaraa.

Koko kuukauden ensimmäisen kuukauden raskauden aikana kannattaa ottaa tuoreita ruokia. Pääasiassa ne, joilla on runsaasti proteiinia ja vitamiinia. Vihannekset ja hedelmät ovat aina tärkeitä tällä hetkellä. Ne tarjoavat riittävän määrän ravinteita ja proteiineja. Sinun on pidettävä silmällä, mikä on tämän hetken sopivia välttämättömiä elintarvikkeita. Jos he palvelevat sinun tarkoituksiasi, osta ne energiaksi raskauden aikana.

Leave A Comment

+ 12 = 13