Eka Pada Sirsasana – miten ja hyödyt

Joogan käytäntö on peräisin vanhasta maallisesta alkuperälästä, joka alkoi maamme ja levisi sen sivukonttorit kaikkialle maailmaan ajan mittaan. Joogan harjoittaminen osoittautuu hyödylliseksi henkilöille, jotka menevät läpi henkistä stressiä, sillä sillä on rauhoittava vaikutus myös mieleen ja henkeen. Tämän lisäksi Eka Pada Sirsasan jooga on parempi vaihtoehto kuin kuntosali, koska se lisää ruoansulatusta.

EkaPadaSirasana

Joten, jos sinulla on ongelmia, kuten selkäkipu tai heikko ruoansulatusjärjestelmä, yoga. Se kohtelee lähes kaikkia sairauksia tai sairauksia. Eura Pada Sirsasanasta löytyy monenlaisia ​​asentoja, joista keskustellaan nyt. Se on sanskritin termi, jossa Eka tarkoittaa, että yksi Pada tarkoittaa jalkaa, Sir on pää ja Asana on asento.

Siten Eka Pada Sirsasana on monimutkainen harjoittelu, se on tehtävä äärimmäisen varovasti ja kärsivällisesti. Vaikka asento on lyhyt ja nopea, on suositeltavaa ottaa se hidas. Ennen kuin päästään keskusteluun Eka Pada Sirsasanin etuja koskevasta keskustelusta, kerrotaan yksityiskohtaisesti askel askeleelta ohjeita siitä, miten tämä asento saadaan oikein.

Kuinka tehdä se:

Eka Pada Sirsasana-harjoitus on hiukan monimutkainen, joten paras vaihtoehto on katkaista se vaiheiksi. Aloita suorittamalla Dandasana, jossa istuu suoraan matolla tai huovalla. Istu suoraan, mutta pysy rauhallisena. Sitten venyttää jalat edessäsi, kun oikaisisit selkääsi. Selkäsi on pystytettävä.

Jos sinulla on ongelmia tai vaikeuksia hallita poseja, voit käyttää seinäsi tukea varten. Jalkasi ja jalkasi on lantio leveä ja rinnakkain. Jatka hengitystäsi ja pidä yksi kädestä nenän edessä tarkistaaksesi, mikä yksi sieraimistasi on aktiivinen.

Jos oikea sieraimenne on aktiivinen, tartu oikeaan nilkkaan tai vain päinvastoin, taivuta polvi sisään hengitettynä, vie sitten jalka päähän ja pistä se niskaan kun hengität. Pidä positiota vähintään 30 sekunnin ajan ja hengitä.

Katso lisää:  Dwi Pada Viparita Dandasana

Kuinka se auttaa meitä:

Kuten kaikki muutkin joogan asennot, Eka Pada Sirsasanalla on omat edut. Sisällytä tämä harjoitus päivittäiseen rutiiniasi saadaksesi myönteisiä kokemuksia.

1. Lisääntynyt veren virtaus ja parantuneet hemoglobiinitasot:

Eka Pada Sirsasan jooga-liikunta lisää verenkiertoasi selässäsi. Se auttaa myös parantamaan hemoglobiinipitoisuuksia. Henkilöiden, joilla on alhainen hemoglobiini, on suositeltavaa käyttää tätä harjoitusta päivittäin, koska se varmasti auttaa. Kun veren virtaus lisääntyy, poistetaan toksiinit, jotka kertyvät, kun veren virtaus on hidas.

2. Hyödyllisiä ihmisille, joilla on anemia ja nervous trembling:

Eka Pada Sirsasana on täydellinen liikunta ihmisille, jotka kärsivät anemiaa ja hermostuneista vapinaa.

3. Hyvä ruuansulatusjärjestelmän suhteen:

Jos sinulla on heikko ruoansulatusjärjestelmä, Eka Pada Sirsasana on harjoittelu sinulle. Tämä jooga asento auttaa asianmukaista ruoansulatusta ja siten hyödyllistä niille, joilla on huono ruoansulatusjärjestelmä.

4. Joustava runko:

Eka Pada Sirsasan jooga-asento auttaa antamaan sinulle joustavan kehon. Se tekee lonkat ja jalat joustaviksi ja tekee selkärangan joustavaksi. Se myös parantaa kehosi elastisuutta.

5. Parantunut hengitys:

Yksi jalka takana pose auttaa parantamaan hengitystä, joka tuloksena on lukuisia muita etuja. Harjoittele tätä liikuntaa päivittäin parantuneelle ja kontrolloidulle hengitykselle.

6. Välittömän astman, migreenin, päänsärkyjen ehkäisy ja myös viha:

Eka Pada Sirsasana-harjoitus on paras hoitamaan astman, migreenin ja päänsäryn välittömiä vaikutuksia. Myös diabeteksesta tai heinänuhasta kärsivät voivat saada helpotusta tämän asennon käytäntöön. Se auttaa myös vihan hallinnassa ja ahdistuksessa.

Katso lisää: Veneen edut

Kuvat Lähde: Shutterstock

Leave A Comment

5 + = 8