E-vitamiiniöljy akneharsolle Tyylit elämässä

Haluatko hoitaa akne-arpia E-vitamiinilla? Onko se hyödyllinen? On monia nuoria, jotka kärsivät akne arvet, mutta he eivät tiedä mikä on oikea tapa käsitellä tätä akne arvet. E-vitamiiniöljy auttaa parantamaan arpia palovammoja ja ylimääräisiä haavoja. Siksi monet ihmiset käyttävät sitä akne arvet. Akne arvet eivät ole kestäviä, mutta se riittää aiheen omasta, joten näyttää tarpeettomalta, että laajennettu jälkeen merkki on parannuskeino sinulla on jäljellä ärsyttää arvet muistuttaa sinua missä tahansa breakout aiemmin oli. Akne arvet ovat niin ärsyttäviä, mutta vitamiini "E" on tärkeä rooli parannuskeino tämän akne arvet. Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten käytämme e-vitamiinia öljyyn akneharsolle.

vitamiini E oil for acnes

Puhtaava E-vitamiiniöljy tukee heinän kovettumista ja estettä, kun se kulkee ihon kuoren läpi paloihin vapaita radikaaleja. Vapaa radikaalit ovat erityisen vahingollisia arpikudokselle, koska ne estävät paranemista. E-vitamiinin ominaisuus palauttaa ihon ulkonäön tarjoamalla antioksidanttiliikkeitä. E-vitamiiniöljy on saatavana sekä luonnollisessa että keinotekoisessa muodossa; kuitenkin asiantuntijat ehdottavat normaalia muotoa parantaa ihon assimilaatio. Voit ostaa geelikapseli ja käyttää öljynä tai voiteena.

Katso lisää: Onko Oliiviöljy hyvää pimples

Erilaiset akne-arvet:

 •  Hypertrofiset arvet: Karkaistut arvet tunnetaan myös keloidisina arpeina.
 •  Laatikkoauton arvet: Näyttää posket temppelineen. Rinnakkain vesirokko arvet lisäksi ovat erillään kulma-kuoppaan ne luovat, jotka voivat olla matalia tai syvällisiä.
 •  Rolling arvet: Löytyy iholla kuin laaja kaareva kuvio.
 •  Ice pick stars: Hyvin yleinen ja aiheuttaa ihon ulkonemaa, jota voidaan nähdä syvyyksinä kasvoihin.

Ravitsemuksellinen merkitys E-vitamiini öljy akne arvet:

A-vitamiinia, sinkkiä, B-kompleksia, välttämättömiä rasvahappoja ja magnesiumia liittyy, joka suojaa soluja vapaiden radikaalien vaikutusten lisäksi ja hyötyä aknen.

 •  E-vitamiini on rasvaliukoinen antioksidantti, joka parantaa immuunijärjestelmää tukemaan ihon terveyttä sekä välttämään aknea.
 •  Se tukee myös kollageenin rakennetta, joka tarjoaa iholle joustavuutta ja jota ei ole olemassa arpikudoksessa.
 •  Käytössä E-vitamiini yksinkertaisesti imeytyy ihon pinnoitteeseen ja sinetöi vahingoittumiskuvion vapaat radikaalit, jotka voivat haitata haavojen korjaustoimenpiteitä.
 •  Se on ei-entsymaattinen ja liukenee lipideihin. Tämä sisältää myös anti-inflammatorisia ominaisuuksia, jotka muodostavat sen erittäin hyödylliseksi iholle.

Kuinka käyttää E-vitamiinia öljy akne arvet:

 •  Kuluvat E-vitamiinikapseleita kerran päivässä.
 •  Pistä E-vitamiinikapseli neulalla ja paina öljyä kämmenesi päälle. Käytä öljyä kasvojen liioitelluilla alueilla, klassiset arvet, jotka ovat poskissa myös otsassa ja yhdistetään laskevaan aivohalvaukseen.
  Pidä silmäkosketusta öljyn läpi aloittamalla käyttöohjeet ½ tuumaa silmän alle.

Katso lisää: Jojobaöljy akneharsolle

 •  E-vitamiiniöljy on saatavana pulloissa ja kapseleissa. Osta se huumeiden myymälöistä. Sitoutuminen, kasvoilla tapahtuvan asian avulla, koskee öljyä yöllä.
 •  Lemon Juice kautta E-vitamiini öljy on myös hyvä hoito akne arvet. Se ei ole vain hyötyä korjaamaan arpia, vaan myös auttaa haalistumaan akne arvet, freckles ja venytys, merkit. Tämä seos auttaa uudelleen kiertämään ihosoluja, mikä nopeuttaa paranemista. Voit käyttää tätä seosta yhtä aamulla sekä toinen yöaikaan, koska se voi nopeuttaa menettelyä.
 •  Käytä voiteita tai voiteita, jotka peittävät E-vitamiiniöljyn aknen arvet vetoomuksen edistämiseksi. Estä voiteet mineraaliöljyllä, joka on tunnetusti estänyt huokoset, syy enemmän breakouts.
 •  Kasta öljyä puuvillapalloon ja pyyhi se varovasti kevyesti. Tarkista, ettet hierota sitä ja käytä vain sitä. Kierrä arpi sideharsoilla ja anna lupa noin 4-5 tuntia ennen pesemistä vedellä. Käytä uudestaan ​​odottamaan, että arpi on kadonnut ensi kuukausina.

Katso lisää: Tea Tree Oil Pimples

Kuvan lähde: Shutterstock

Leave A Comment

69 − = 60