Dadra ja Nagar Haveli -festivaalit Tyylit elämässä

Maharashtran ja Gujaratin välissä on yksi unionin alueista. Dadra ja Nagar Haveli. Intian länsirannikolla sijaitseva alue jakautuu kahdessa puolikkaassa Gujaratin ympäröivän Dadran kanssa ja Nagar Haveli kelluu Maharashtran ja Gujaratin reunalla. Se on yksi tärkeimmistä turistikohteista sekä paikallisille että paikallisille henkilöille. Rehevän vehreyden kauaskantoiset kaistat keskellä laajaa kukka-kauneutta, avointa kirkasta taivasta, kulkevia puroja, pehmeitä jokia, jotka kulkevat ohi tai kiehtovien vuoristojen vaihtelevan siluetin sumu - Dadra ja Nagar Haveli ovat taivas maan päällä.

Dadra-ja-nagar-Haveli-festivaaleilla

Dadra ja Nagar Haveli festivaalit:

Vaikka luonnonkaunis kauneus on palvonnan arvoinen, toinen mielenkiintoinen asia, joka aiheuttaa vetovoimaa, on festivaaleja,.

Katso lisää: Festivaalit Goa

Vaikka tämä kaupungistunut unionin alue vapaasti juhlii joulua ja uusia vuosia, perinteisten juurien pohja on tiukasti istutettu alkuperäisasukkaisiin. Hindujen ja muslimien festivaaleja juhlitaan hauskanpidon ja juhlimisen avulla. Vaikka jotkut juhlivat id e milad, jotkut ihmiset juhlivat Ganesh Chaturthi. Miladia juhlitaan tarjoamalla kiitollisuutta suurille profeetoille auttamalla tarvitsevia ja köyhiä ja samalla tavalla; Chaturthia juhlitaan kuljettamalla idoli, jota seuraa suuri kulkue.

Noin heinä-elokuussa Monsoon Magic -festivaalia juhlitaan dadra ja nagar haveli. Tämän alueen matkailuosasto on järjestänyt melkoisen määrän lyhyitä omituisia messuja ja festivaaleja, joista yksi on monsoon-taikaa. Sadan ja nagar havelin nauhojen valloittava sade pesee kuivan hengen ja monsuuni mukana vihreät ja kukat. Toiminta kuten monsoon-vaellus, monsoon-maastojuoksu, monsoon raga tai jalsa ovat olennainen osa tätä festivaalia.

Dadra ja Nagar Haveli -festivaalit Tyylit elämässä

Toinen festivaali sisältää tarpa-festivaalin, joka järjestetään joulukuun loppupuolella, ja joka on nimetty tämän paikan heimojen ylpeästä kansantanssiryhmästä. Tapahtumat, kuten kansantanssi, uintiraadit, rangoli jne. Ovat osa tätä.

Toukokuun puolivälissä juhlitaan kansallista heimojen taidetta ja ruokaa. Eri heimojen taidemaailma sekä erilaisten herkullisten makeiden silmäluomien taideteos sekoittuvat yhdessä tämän tapahtuman juhlaan. Laaja valikoima maistuvaa heimojen ruokaa ja taidetta löytää voimakkaan tason ilmaisemaan itseään.

Katso lisää: Karnataka Kulttuuri ja festivaalit

Dadra ja Nagar Haveli -festivaalit Tyylit elämässä

Kun Craft mela suoritetaan marraskuussa, jossa tutkitaan erilaisia ​​käsityönä olevia kotitalouskengät, leijafestivaali järjestetään tammikuun alussa. Jokainen talo liikkuu eri leipoja eri muotoja ja kokoja ja löytää tiensä kohti avointa taivasta. Leijona lentävä festivaali avoin kaikille.

Toinen festivaali on Nariyeli Poornima, jossa kookospähkinää tarjotaan kaikkivaltias merkkinä kerjäämään hänen suojaansa. Yleensä kalastajat ja kansanperäiset vedet suorittavat tämän etsimällä suojelua herralta. Mutta se on avoin kaikille juhlille. Kookospähkinää pidetään uskovaisena. Päivä alkaa pujalla ja iltapäivällä. Tämä on juuri päivä, jolloin juhlistetaan Raksha Bandhania, jossa sisaret ja veljet rukoilevat toistensa hyvinvoinnin puolesta.

Tämän lisäksi on muutamia muita festivaaleja, jotka koskevat heimoja, kuten Varli- ja Kokna-heimo, juhlia Diwali Barashia, kun taas Akha-Tij-festivaali täyttää vain kokna-heimon naaraat. Divaso ja Baleo tunnetaan Dhodias-heimon keskuudessa.

Koska uskonto on siedettävä alue, Dadra ja Nagar Haveli pyysivät monenlaisia ​​ihmisiä hinduista muslimeihin kristittyihin, ja niin kun festivaalilla on kyse koko vuoden ympäri, unionin alueella juhlitaan kaikkia.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3.

Leave A Comment

70 − 68 =