Chia-siemenen edut raskauden aikana Tyylit elämässä

Raskaus on vaihe, jossa naiset voivat herättää myrskyä siitä, mitä syödä ja mitä ei. On olemassa useita elintarvikkeita, jotka voivat olla täysin terveitä muutoin, mutta voivat reagoida negatiivisesti raskauden aikana. Chia-siemenet ovat yksi tällainen elintarviketuote, jolla on kaikki nämä ravintoarvot ja enemmän. Oletko huolissasi siitä, onko se turvallista syödä Chia-siemeniä raskauden aikana?

Chia-siemenet on johdettu kasveista mintun perheessä. Nämä siemenet ovat monipuolisia syötäviä siemeniä, jotka sisältävät monia tärkeitä ravintoaineita, jotka ovat välttämättömiä terveelle raskaudelle. Vain annos 2 rkl chia-siemeniä raskauden aikana voi toimittaa lähes kaikki ylimääräiset päivittäiset kalorit ja ravitsemus, joita tarvitaan raskauden alkuvaiheessa.

Chia Seeds During Pregnancy

Chia-siemenen edut raskauden aikana:

1. Omega-3: n lähde:

Chia-siemenet raskaaksi on suuri omega-3-lähde. Omega-3-rasvahapot ovat välttämättömiä ravitsemukselle syntymättömän vauvan aivojen kehitykselle. Useimmat ihmiset haluavat käyttää lohta tai kalaöljyä täydentää heidän päivittäisen vaatimuksensa. Kalojen elohopeapitoisuus kuitenkin pyrkii tekemään useimmat raskaana olevat naiset epäilevästi. Chia-siemen on siis erinomainen vaihtoehto. Se voi olla hyvin pieni näköinen siemeniä, mutta chia-siemenet ovat täynnä raskaan annoksen omega-3-rasvahappoja niihin. Toisin kuin tyypilliset pähkinät ja siemenet, joilla on runsas rasvapitoisuus, joilla on lyhyt säilyvyysaika ennen kuin ne kääntyvät röyhkeiksi, chia-siemeniä voidaan säilyttää jopa neljän vuoden ajan ilman heikkenemistä. Tämä johtuu niiden korkeista antioksidanttisisältöistä. Sinun olisi ehdottomasti sisällytettävä päivittäiseen ruokavalioon Chia-siemeniin raskauden aikana.

Katso lisää: seesaminsiemeniä raskauden aikana

2. Kadonneiden ravintoaineiden täydentäminen:

Raskaus voi olla erittäin kova kehossa. Se on erittäin verotus kehon ja voi kaapata pois joitakin ravinteita kehosta. Kul Chingin siemeniä raskauden aikana pakkaa voimakas antioksidanttipussi, joka auttaa korvaamaan joitakin niistä hukkuneista ravintoaineista. Ne ovat erittäin tärkeitä mineraaleja, kuten kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania, kuparia, sinkkiä, rautaa ja niasiinia. Viimeisen raskauskolmanneksen aikana on erittäin tärkeää saada runsaasti kalsiumia asianmukaiseen luuston kehitykseen. Chia-siemenet sisältävät noin viisi kertaa kalsiumin määrää kuin maitoa. Ne sisältävät myös booria, joka on toinen kriittinen kivennäinen luun terveyteen. Näissä siemenissä esiintyvät virukset ovat välttämättömiä kehoa edistävien punasolujen kehittämiseksi. Raskauden aikana on tärkeää lisätä raudanottoa äidin lisääntyneen veren tilavuuden ja vauvan veren kehittymisen huomioon ottamiseksi.

3. Taistelu eri sairauksista:

Chia-siementen tiedetään näyttäneen mahdollisia vaikutuksia allergioille, angina pectoris, syöpä, sepelvaltimotauti (CHD), sydänkohtaus, urheilullinen suorituskyvyn parantaminen, hormonaaliset / hormonihäiriöt, hypertensio, aivohalvaus, hyperlipidemia ja vasodilataatio. Se voi myös tehokkaasti auttaa mahdollisena antikoagulanttina, antioksidanttina ja antiviraalisena vaikutuksena.

Katso lisää: pellavansiemeniä raskauden aikana

4. Sokerin imeytyminen:

Korkea verensokeritaso voi johtaa riskialttiiseen raskauteen. Se liittyy komplikaatioihin, kuten korkeaan syntymäpainoon, suurempaan mahdollisuuteen C-osastoimitusten ja preeklampsiaan. Kulun kulutuksesta chia-siemenet luovat gelatiinimainen aine vatsaan. Tämä aine hidastaa ruoansulatusta ja pitää verensokerin vakaana. Tämän laadun vuoksi chen siemenet raskauteen ovat välttämättömiä.

Chia Seeds During Pregnancy 1

5. Energialähde:

Chia-siemenet raskauden aikana hidastavat prosessia, jossa sokerit ja hiilihydraatit muunnetaan siemenistä energiaan. Tämä hitaasti polttava prosessi siementen lisäksi, että se on korkeassa proteoinnissa, auttaa antamaan energiaa ja ylläpitämään sitä.

Katso lisää: auringonkukansiemeniä raskauden aikana

Chian siemeniä raskaana ollessaan on helppoa ja välttämätöntä sisällyttää päivittäiseen ruokavalioosi. Se hyödyttää paitsi äidin terveyttä myös vauvan kehitystä. Ne ovat tärkeitä ravintoaineita, joita kehosi tarvitsee raskauden aikana.

Leave A Comment

+ 33 = 39