Bitter Gourd tai tylsän melonin edut ja käyttötarkoitukset Tyylit elämässä

Bitter kurpitsa tai ankara meloni:

Bitter Melon, joka tunnetaan myös nimellä katkera squash tai karvas kurpitsa tai Karela on todella katkera naamio valepuvussa. Se on erinomainen ravitsemuslähde, ja se tunnetaan lukuisista terveydellisistä hyödyistä. Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, kun he kuulevat nimeä karvas kurpitsa, on tietenkin katkera. Kyllä, tämä kasvis ei ehkä maistu parasta, mutta varmasti antaa sinulle parhaan tuloksen, jos käytät sitä. Tässä artikkelissa on kerrottu katkera kurpitsa.

katkera melon

Edut Bitter Gourd Tai Bitter Melon iholle, hiuksille ja terveydelle:

Mahtavaa terveydellistä hyötyä katkera kurpitsa superruoka. Mutta tässä viestissä mainitut ovat joitain käsinkompleteita, jotka jos ne sisällytetään oikeaan suuntaan, voivat saada sinut uskomaan, että katkera on parempi.

Hyödyt ja edut Bitter Gourd tai Bitter Melon iholle ja hiuksille:

1. Iho:

Bitter Melon on hieno iholle. Se puhdistaa veresi, poistaa kaikki myrkyt ja bakteerit kehosta ja puhdista järjestelmäsi kokonaan. Näin saat terveellisen, kauniin ja hehkuvan ihon. Ei vain, jos sinulla on ihon infektioita, saatat pitää karkeaa melonia uudelleen. Ekseema ja psoriasis ovat joitain yleisiä ihon ongelmia, joita katkera meloni käsittelee. Muut infektiot saattavat olla urheilijan jalka, sormuksen mato ja sieni-infektiot. Yksinkertaisin tapa saada katkera meloni on laittaa se sekoittimeen, kunnes se tulee mehu. Juo se alas kaksi tai kolme kertaa päivässä parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

2. Akne:

Aknen, puutteiden tai ihoon liittyvien ongelmien käsittelemiseksi, harkitse katkeraa kurpitsaa. Tämä käsittelee monenlaisia ​​veren häiriöitä, kuten verenkireyttä, röyhtäilyä, kutinaa ja psoriaasia. Sormuksen mato ja sieni-tauti on myös käsiteltävä tämän hämmästyttävän vihannesten takia. Tässä olevat vapaat radikaalit auttavat sinua torjumaan hienoja viivoja ja ryppyjä helposti. Sinun tarvitsee vain hankkia karkea meloni mehu ensimmäinen asia aamulla.

3. Karkea ja sekava hiukset:

Jos olet yksi niistä, jotka kärsivät karkeista, takertuneista ja tylsistä hiuksista, pitäisi käyttää myös katkeraa kurpitsaa. Kaada vain karvainen kurpitettu mehu kaikkialle hiuksenne ja anna sen istua siellä seuraavien viidentoista tai kahdenkymmenen minuutin ajan. Huuhtele hiuksesi kylmällä vedellä ja viimeistele se miedolla shampoolla. Tämä helpottaa leikkautesi ja antaa sinulle sileät, pitkät ja kiiltävät hiuslakkaukset.

4. Kuiva ja kutiava päänahka:

Ihmiset, jotka kärsivät kuivasta ja kutisevasta päänahasta tai heikkolaatuisista hiuksista, olisi ehdottomasti lisättävä katkera melonia ruokaansa. Sinun tarvitsee vain tuoda tuoretta kinkkua ja leikata sen viipaleiksi. Ota nyt yksi viipaleista ja hankaa se koko päänahan päälle. Hieronta seuraavien kymmenen minuutin ajan. Puhdista vedellä ja pese se sitten yrttisampuun avulla. Voit taistella kaikenlaista kutinaa käyttämällä myös katkeraa kurpitsaa. Sinun tulee tehdä banaanin ja katkeran mehujuuston tahna ja levittää koko päänahan päälle. Tämä olisi tehtävä kerran viikossa ainakin.

Bitter Gourd tai Bitter Melon Terveyden edut:

5. Healing Ominaisuudet:

Bitter Melonilla on hyvät parantavat ominaisuudet. Se voi auttaa torjumaan astmaa, verenkiertoa ja hyytymistä. Haavasi parantuvat nopeammin ja voit estää minkäänlaisia ​​muita infektioita. Fyysisesti kaikki laitoksen osat kykenevät tarjoamaan kaikenlaisia ​​lääketieteellisiä etuja kehon järjestelmään. Sinulla on myös vapaana kaikenlaisia ​​vatsavaivoja ja ummetus, jos sisällytetät tämän hämmästyttävän hedelmän osana ruokavaliota. Tämä on yksi syy siihen, miksi niin monet lääkärit ja asiantuntijat ovat ehdottaneet katkeroitua melonia.

6. Painonpudotus:

Bitter Melon sisältää antioksidantteja, jotka auttavat huuhtelemaan ja puhdistamaan järjestelmääsi kokonaan. Se parantaa aineenvaihduntaa ja puhdistaa ruoansulatuskanavan, jolloin auttaa sinua menettämään painon nopeasti. Kaksi muuta tekijää, jotka sinun on pidettävä mielessä, ovat kalorien ohjaus ja täyttökomponentit. Kalorien hallinta tapahtuu, kun kulutat vihannekset ovat hyvin alhaisia ​​kaloreissa. Sen avulla voit kuluttaa enemmän ja enemmän niitä. Komponentin täyttäminen katkera meloni on vesi. Me kaikki tiedämme, että vesi on toinen tapa torjua ei-toivottua nälkää. Ja näiden vihannesten palleissa on 90% vettä.

Katso lisää: Terveyshyödyt mustikoita

7. Sydänsairaudet:

Terve ja helppo ratkaisu kaikenlaisiin sydänsairauksiin ei saa olla enää niin vaikeaa. Koska nyt sinulla on katkera meloni. Tämä kasvis on hyödyllinen sydämelle useilla tavoilla. katkera kurpitsa voi auttaa vähentämään huonoja kolesterolitasoja, jotka tukkivat valtimoseinät ja vähentävät siten sydän- ja verisuonitautien tai sydänkohtauksen mahdollisuutta. Se auttaa myös ylläpitämään verensokeritasoja, jotka huolehtivat sydämestäsi.

8. Ravinteen arvo:

Bitter meloni on täynnä terveyttä ja ravitsemusta. Siinä on laaja valikoima vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A1-vitamiinia, B1-vitamiinia, B2-vitamiinia, C-vitamiinia, kalsiumia, sinkkiä, rautaa, kaliumia, kuparia ja fosforia. Tämä parantaa paljon ravintoa. Ennen kuin ostat katkeran melonin, käy läpi kaavion, joka näyttää kaikki kasviperäisten ravintoaineiden nimet.

9. Diabetes:

Bitter Melon on hyötyä niille, jotka kärsivät tyypin 2 diabetesta. Sitä on käytetty intialaisissa ja kiinalaisissa lääkkeissä useiden vuosien ajan ja se on todellakin erittäin tehokas. Tyypin 2 diabetes aiheutuu siitä, että kehon solut eivät kykene absorboimaan veressä olevaa sokeria. Tämä aiheuttaa AMP-aktivoidun proteiinikinaasin aktivoitumisen soluissa. Herkkä kurpitsa aktivoi nämä kinaasit ja aiheuttaa sokerin imeytymisen lisääntymään. Ja tällä tavoin diabetesta tulee hallita.

Immuunijärjestelmä:

Pidä itsesi vahva ja immuuni ympäri vuoden, sinun pitäisi lisätä hieman katkeraa meloni ruokavalioon. Ne ovat erittäin hyviä terveydellesi ja auttavat torjumaan pieniä sairauksia sekä isoja. Sinulla on turvassa hengenvaarallisia sairauksia tämän avulla.

Katso lisää: Mustikka hyötyy silmille

11. Estää pilejä:

Rapeaksi katkera meloni mehu on hyödyllinen pahentuneiden oireiden lievittämiseen. Potilaille, jotka joutuvat kärsimään paalujen synnytyksestä, joka ottaa voimakkaan katkera melonin ja kirnupiimun sekoitus joka aamu on poikkeuksellisen hyödyllinen, kuukauden kuluttua tästä hoidosta riittää nähdä raju parannus. Mahdollisesti, että mehu on liian tiukka sinulle, sitä voidaan levittää paikallisesti sekoittamalla juuren katkeraan kurpitsan juurta veteen ja tekemällä ohut tahna .

12. Antibakteeriset ominaisuudet:  

Toinen merkittävä katkera terveydentila on sen erinomainen antibakteerinen ominaisuus useiden erilaisten infektioiden hoidossa. Katkeran melonin lehtien tiivisteet ovat osoittautuneet elinkykyisiksi monenlaisia ​​mikrobeja, mukaan lukien E. coli, ja salmonella ja Helicobacter pylori, mikroskooppiset organismit, jotka aiheuttavat vatsahaavaumia. Tiedetään myös lisääntyvän ihmisten resistenssin niin, että virusinfektioita ei voida helposti tarttua ihmisiin. Se käyttää anti-virustaan ​​viruksia, kuten HIV-virusta, Epstein Barr -virusta ja muutamia.

13. Antimalarial:

Sen erinomaisia ​​terveyshyödyt katkeraa kurpitsaa on syytä mainita, kun on kyse malarian hoidosta. Bitter melonia tavallisesti katsotaan Aasiasta hyödylliseksi malarian episodien torjumiseksi ja hoitamiseksi. Se voi pitää naisen anopheles hyttynen uudelleen luomisesta isännän sisällä. Kaikki asiat, kuten luultavasti tiedätte, välttäminen on jatkuvasti parempaa kuin mikä tahansa parannuskeino. Kun aloitat malarian ilmenemismuodot tai jos asiantuntija sanoo, että sinulla on malaria,

  • Lämmitä joitakin Karela-lehtiä ja juoda sitä.
  • Voit sisällyttää valkosipulia, suolaa tai vähän sokeria, jotta voit kokeilla sen karkean maun.
  • Teetä käytetään myös tästä syystä osana Panamaa ja Kolumbiasta.
  • Guyanassa sipulit ja valkosipuli sekoitetaan voimakkaisiin meloniin kuin kuplitetaan ja sekoitetaan ruskistettuina, ja niitä kutsutaan perinteiseksi ruokalajiksi nimeltä corolla, jota tarjotaan malarian torjumiseksi.

14. munuaiskivet:   

Toinen etu katkeraisen kurpitsa on munuaiskiven ihmeellisessä poistamisessa. Munuaiskivi voi aiheuttaa äärimmäisiä kärsimyksiä ja tuskaa, ja jos se jätetään käsittelemättömänä, se voi olla hengenvaarallisen munuaisvaurion tai munuaisten vajaatoiminnan tärkein syy. Herkkä kurpitsa voidaan hyödyntää munuaisten detox, joka auttaa punastelemaan kivet virtsassa. Herkkä kurpitsa vaikuttaa virtsahappoa vastaan, joka on vastuussa munuaiskivien syntymiselle ja murtaa pienet kappaleet.

15. Haimasyöpä:

Karkean kurpituksen terveydellisistä hyödyistä yksi standout on sen taudin ominaisuuksien vastainen. Biting meloni on näyttänyt haittaavan glukoosin liiallista kasvua, joka on vastuussa maligniteetin aiheuttamisesta haimassa. Yritä näitä vakavia katkera meloni mehu kaavoja valikoima valikoima ja hankkia täydet terveyshyödyt katkera kurpitsa. Vaikea katkera meloni voi myös estää useiden tuhoavien solujen tuottamisen maksassa, paksusuolessa, keeressä tai eturauhasessa.

16. Maksa-toni:

On muutamia etuja, jotka johdattavat jatkuvasti maksa-tonicia. Jalostukseen tarkoitettu tonic-oppaat parantavat sappirakon kapasiteettia ja vähentävät nesteenkestävyyttä. Maksakirroosi, hepatiitti ja tukkeuma saattavat olla rauhoitettu voimakas meloni maksa tonic. Juoda karkeaa meloni mehua joka tapauksessa kerran päivässä arvostaa etuja. Maksan tonic on lisäksi auttaa painon vähentämiseen, ja voi helpottaa sivuvaikutuksia crabby suolen kehys.

Katso lisää: Boysenberry Fruit Käyttötarkoitukset

Lisäksi äänen haavoittumaton kehys on perusta potentiaalisten epäpuhtauksien ja infektioiden torjumiselle. Sisällytä tämä ihastuttava ja vaivaton Bitter Melon tämän katkeran kurpituksen lisäetuna. Pysähdy tai pidä jäähtyä sekunnissa sen raidoissa samalla, kun hyödyt ruoansulatuskehystä. Ennakoida tai tarkistaa ravinto-herkkyys ja hävittää hiiva-epäpuhtaudet. Erityinen hyöty katkera kurpitsa on hoito hapon refluksi.

Nyt, kun olemme saaneet kaikki edut, toivomme, että olette vakuuttuneita ostamasta jotain katkeraa melonia. Katkeran kurkun edut voidaan saavuttaa eri tavoin joko täytettyjen kasvien muodossa tai yhdistettynä erilaisiin mausteisiin sen katkeruuden alentamiseksi. On suositeltavaa, että se otetaan säännöllisesti joko elintarvikkeena tai terveydentilana, jotta siitä saadaan mahdollisimman suuri hyöty.

Kuvan lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 8 = 1