Bikram Jooga painonpudotukseen Tyylit elämässä

Painon menettäminen joillekin ihmisille on kuin sodassa. Ei käy kirjaimellisesti. Painon menettäminen tulee melko vaikeaksi muutamille ihmisille, sillä flab ei vain mene helposti. Me kaikki haluamme laihtua ja näyttää hyvältä, kurvalta, mutta hyvin vähän haluamme tehdä tämän pyrkimyksen tehdä niin. Markkinoilla on monia sulkemisruokia, jotka auttavat sinua irrottamaan puntaa nopeammin, mutta jotka voivat vaarantaa terveytemme. Joten meidän painopisteen ei pitäisi olla vain irrottaa ylimääräisiä kiloja vaan terve lähestymistapa sen saavuttamiseksi. On olemassa erilaisia ​​toimintoja, joita henkilö voi nauttia, jos he haluavat laihtua. Meillä on kardioharjoittelu, koneen koulutus, meditaatio ja suosituin jooga. Tänään keskustelemme Bikram Joogasta, joka on kuumaa joogaa. Ihmisten on tunnettava jälkimmäinen.

Bikram yoga for weight loss

Kuuma jooga luo hiljattain hiljattain uuden lähestymistavan takia. Joten ennen kuin pääset yksityiskohtiin, voit tutustua sen ääriviivoihin.

Katso lisää: Tarjoaako Zumbaa menettää painoa

Mikä on Bikram Jooga?

Tämä hyvänmuotoilun muoto on Bikram choudhary, joka on erilainen mutta pitkänomainen perinteisestä hatha joogasta. Tyypillinen Bikram-jooga-istunto koostuu 26 asennosta i 90 minuuttia. Näihin 26 asentoon kuuluu myös kaksi hengitysharjoitusta. Huoneen lämpötila pidetään noin 40 celsiusasteessa ja 40% kosteudessa.

Terveyden edut Hot Yoga:

No yksi on täynnä huoneessa useita muita lämpötilassa 40 kosteus. Jokainen sukeltaa ja hikoilee viimeiseen pudotukseen asti; tämä on kuumin kuntotrendi kaupungissa, joka on kuuma jooga. Lisääntynyt huonelämpötila voi olla korreloiva kehon parantuneen toiminnallisuuden ja aktiivisuuden kanssa. Sillä on useita terveydellisiä hyötyjä paitsi menettää kiloa. Kun elin voi hikoilla ja taistella tällaisessa kuumassa huoneessa, se varmasti menettää paljon painoa. Koska lämpö johtaa rasvan polttamiseen kehossa. Sen lisäksi se voi auttaa painonhallinnassa, toksiinien huuhtelemisessa, loukkaantumisessa ja emotionaalisesti vahvistuneissa yksilöissä.

Eri jooga ei voi vain auttaa laihtua, vaan myös lisää joustavuutta ja mekanismin kehon. Hyvä parannettu asento on se, mitä saavumme Bikram-jooga-istuntojen jälkeen pitkään aikaan.

Tutkimuksen mukaan henkilön, jonka paino on 130 kiloa, on tarkoitus polttaa 430 kaloria 60 minuutin istunnon aikana.

Se nopeus, jolla Bikram-jooga polttaa kaloreita, voidaan kutsua kohtuulliseksi aerobiseksi liikunnaksi, kuten kävelemiseksi.

Katso lisää: Aerobic Harjoitukset Painonpudotusta

Terveysriskit:

Liiallista hikoilua ei myöskään pidetä hyvänä keholle, koska se voi dehydratoida olennaisten ravintoaineiden rungon. Niinpä tämän joogan päivittäisen käytön aikana pitäisi kuluttaa noin 3-4 litraa vettä tasapainon ylläpitämiseksi.

Jooga ei riitä menettämään painoa:

Tunnettu ilmapiiri ja harjoitusten tasot varmasti tarvitsevat laihtua. Mutta se ei riitä laihtua. Ruumiillasi, päivittäinen ruokavalio on myös paljon. Jos joku suostuu erittäin korkeaan kalorialaan tai istuu koko päivän toimistossa, vain istunto ei auta. Toiminta on sisällytettävä yksilöihin koko päivän ajan.

Jooga-asennon käyttäminen lisää elimistön aineenvaihduntaa ja auttaa siten polttamaan joitakin suuria elimistön kaloreita. Bikram-joogassa olevat 26 asentoa auttavat sinua joustavasti tekemään raskaita toimintoja koko päivän ajan. Avain laihtua on saada ulos laiska mukava sänky ja pysyvät aktiivisina koko päivän.

Katso lisää: Edut Surya Namaskar Painonpudotusta varten

Leave A Comment

71 − = 65