Bidalasana (Cat Pose) – miten ja sen edut Tyylit elämässä

Jooga, suosituin harjoituksen muoto oli peräisin Intiasta ja se aloitettiin pre Vedic aikoina. Näin ollen jooga on tullut kaukaa jo siitä lähtien. Se on kaikkien suosikki, koska se hyödyttää kehoa, mieliä ja henkeä. Ne, jotka harjoittavat jooga säännöllisesti, voivat todistaa, että jooga on johtanut heitä parempaan elämään. Se vapauttaa ahdistusta, rauhoittaa mielen ja myös ihmeet niin monille sairauksille ja sairauksille.

kissa pose

Harjoittele joogaa ja kokeilet eroja itse. Nyt on olemassa niin paljon joogaa, ja puhumme suhteellisen helppoa asennosta. Sitä kutsutaan nimellä Bidalasana. Bidal on sanskritinkielinen sana, joka tarkoittaa kissan ja asanan asentoa. Siten se tunnetaan myös nimellä Cat Position. Kissa-asentoa voidaan yrittää myös aloittelijoilla. Joten ensin selvitämme vaiheet tämän harjoituksen suorittamiseksi ennen kuin saamme sen hyödyt.

Kuinka tehdä se:

Koska Bidalasana on suhteellisen helppo asento, aloittelijat voivat kokeilla käsiään myös siinä. Aloita käyttämällä mattoa tai huopaa ja pitämällä kätesi suoraan hartioiden alla. Myös taivuta polvet ja pidä ne suoraan lantionne alapuolelle. Levitä sormesi eteenpäin. Ota nyt syvään henkeä ja kun hengität hitaasti, vedä vatsalihaksia taaksepäin kohti selkärankaa. Sopimaan gluteussi hitaasti samalla kun istut alas ja alhaalla.

Katso lisää:  Makarasan-edut

Kissa pose 457

Kiinnitä kätesi maahan, mikä johtaa paineesi irti olkapäistäsi. Pyöritä selkääsi ylöspäin, kun selkäsi keskellä painetaan kattoa kohti. Nyt kallistu pääsi alas ja työnnä sitä sisäänpäin. Katsokaa lattiasi keskittyen polvien väliin. Leukaasi ei saa pakottaa rintaasi. Toista prosessi 15-20 kertaa. Hengitä ja hengittää hitaasti, kun teet niin. Vapautettaessa, istu alas taakse. Vartalo on pystysuorassa. Pidä positiota 30 sekuntia minuuttiin. Keskity hengityksiin.

Edut Bidalasana:

Kissa pose 784

Kuten kaikkiin muihin joogaasentoihin, myös Bidalasan tai Cat-asennolla on omat edut. Koska tämä on todella helppo asento, täydellisyyttä voidaan saavuttaa hyvin lyhyessä ajassa ja kuka tahansa onnistunut saa seuraavat edut. Kokeile Cat asentoa kokeilla niitä itse.

Katso lisää:  Maha Mudra Pose

1. Joustavuus selkärankassasi:

Koska Bidalasana pääasiassa keskittyy selälle, se auttaa venyttämällä ja vahvistamalla selkärankaa. Samalla se lisää myös selkärangan joustavuutta.

2. Stimuloi ruoansulatuskanavan ja selkäydinnesteen:

Koska tämä asento venyttää selän lihakset, se sopii vatsalihaksiin. Se hyödyttää yleistä terveyttä.

3. Parantaa levittämistä ja hierontaa Munuaiset:

Bidalasana auttaa munuaisten hieronnassa sekä parantaa verenkiertoa selkärangan ja sydämen läpi.

4. Hallitsee stressiä:

Kissa-asennon sanotaan olevan loistava stressi, jos sinulla oli vaikea ja tylsiä työpäivää. Se auttaa hallitsemaan stressiä. Se tarjoaa myös hieronnan vatsan elimiin.

5. Hyödyllistä ihmisille, jotka viettävät pitkiä tunteja tietokoneen edestä:

Jos olet yksi työssäoppimies tai erittäin varovainen opiskelija, sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä harjoitusta. Ihmiset, jotka viettävät pitkiä aikoja tietokoneen edessä, kireät kaulaansa ja hartioitaan takana. Se aiheuttaa kipua, mutta Cat-asennolla voi saada helpotusta, koska se vapauttaa jännityksen kaulasta. Se myös irrottaa selkärangan ja koko selän. Se myös lievittää selkäkipua.

Katso lisää: Kuinka tehdä Chaturanga Dandasana

Leave A Comment

73 + = 75