Bhramara Mudra – miten tehdä askeleita ja etuja Tyylit elämässä

Sano hyvältä Allergioiden kanssa Bhramara Mudra:

Tässä me tarjoamme parasta tietoa bhramara mudrasta ja sen vaikutuksista kaikenlaisiin ruumiin allergioihin. sinun on ensin tiedettävä, mitkä ovat allergioita, ihmisten ruumiin allergioiden ja reaktioiden aiheuttajia.

Bhramara Mudra

Mitä ovat allergiat?

Allergiat ovat joitain ulkoisia tekijöitä, jotka vahingoittavat kehoa. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun kehosi juuri immuunijärjestelmäsi ei hyväksy joitain asioita ja toimii epäedullisesti sitä vastaan. Kehosi tulee helposti loukkuun joihinkin haitallisiin olosuhteisiin, kuten kylmä, kuume, oksentelu ja samoin. Tämä tila on yleisin kun ruumis on heikko ulkoisia tekijöitä vastaan ​​tai bakteeriin, joka ei ole synkronoituna kehomme kanssa. Joskus nämä allergiat antavat runsaasti vaivaa kehoamme. Ne voivat olla siedettäviä, kun taas joissakin tapauksissa ne voivat olla todella vakavia. Nämä ovat sekä lyhytaikaisia ​​että pitkäaikaisia.

Katso lisää: Garuda Mudra -hyödyt

Mikä on tärkein allergioiden syy?

Yleisin allergia on heikko immuunijärjestelmä. Mutta muu kuin tämä yksi tärkeimmistä syistä allergia on suolistofloora on tartunnan. Mutta on olemassa lukuisia syitä suoliston kasvulle, kuten lääkkeitä ja antibioottisia aineita.

Tämän suolistosairauden seurauksena voi olla useita vaikutuksia, kuten liman ruuhkautuminen sinusissä, keuhkoputkissa ja suolistossa ja vastaavasti. Yleisin käsitys on, että ihmiset ovat allergisia enimmäkseen pölylle, siitepölylle, sääolosuhteille ja muille keinotekoisille aineille ja samoin. Ne todella herättävät allergioita; aktivoida ne ja siten aiheuttaa haitallisia tai kielteisiä vaikutuksia hyvin omalle sisäiselle ihmisjärjestelmällemme. Näiden ihmisten on ehdottomasti vältettävä liman muodostavaa ruokaa. Ihmisten tulisi harjoittaa jooga, pranayama ja harjoitukset. Myös nukkumisajan on oltava riittävä ja juominen on ehdottomasti kiellettävä.

Miten voit tunnistaa allergiat?

Kun allergia joutuu kosketuksiin ihmisruumiin kanssa, jota kutsutaan allergeeniksi, hänen immuunijärjestelmänsä tai sisäisen kehonsa järjestelmä vie aikaa ilmaantua. Tällä kertaa riippuu henkilöstä toiseen. Joissakin tapauksissa se voi olla liian nopea ja välitön, kun taas joillakin ihmisillä se voi kestää vähintään viikkoa. mutta yleisimmin se on 3-5 päivää. Heti kun allergia reagoi kehoon, elimistö muuttuu herkemmäksi ja antibiootit hyökkäävät sitä vastaan. Niinpä meidän ihmiskeho tai juuri immuunijärjestelmämme alkaa olla reagoiva siihen.

Katso lisää: Ganesh Mudra

Ei voi olla eri tyyppisiä allergioita Reaction to Body Like:

1. Hyökkäys nenille, kuten - vuotava, tukossa tai kutiava, joka voi olla tavallinen kylmä.

2. Lievä yskä

3. Ärsyttivät, punaiset tai yli vetiset silmät

4. Ihottuma, kutina ja punoitus iholle

Bhramara Mudra -vaiheet ja edut:

Haluatko tietää miten tehdä bhramara mudraa yksinomaiseen vaikutukseensa allergioihin.

Bhramara Mudra Merkitys:

Se on itse asiassa intialaisen tanssin muoto ja käsi on mehun muodossa, kun tämä mudra on suoritettu.

Kuinka tehdä Bhramara Mudra:

Sinun on sijoitettava etusormi peukalon pohjaan. Sinun on sijoitettava peukalon kärki keskikynnen puolelle. Laajenna kohti pieniä ja keskimmäisiä sormia varovasti. Sinun täytyy tehdä tämä molemmilla käsillänne. Sinun on keskityttävä sekä mieleesi että hengenvetoon niin hitaasti kuin mahdollista. Voit pitää tämän hyvänä 7-8 minuuttia.

Katso lisää: Bhairav ​​Mudra Merkitys

 Bhramara Mudra Edut:

Useimmiten havaitaan, että ihmiset voivat saada allergiasta vastustuskykyä vain pitkällä ja potilailla. On se, että jooga, pranayama ja muut pitkät välittävät harjoitukset ovat ainoa ratkaisu allergioiden poistamiseksi. Uskotaan, että et voi koskaan päästä eroon allergioista, mutta ainakin voit vähentää sen hyökkäyksen kehossasi. Yksi tällaisesta mudra- tai joogaharjoituksesta on - Bhramara mudra on erittäin tehokas allergioita vastaan. Tämän bhramara mudran pitkään harjoittelulla voit päästä eroon allergioista hyvin suuressa määrin. Tämä on yksi tärkeimmistä bhramara mudra -eduista.

Leave A Comment

84 + = 85