Baba Ramdev Jooga hiustenlähtöön Tyylit elämässä

Naisten kauneus on puutteellinen ilman kauniita hiuksia. Kruunaava kunnia on se, mikä määrittelee hänet ja jolla on pitkät hohtavat hiukset, on jokaisen tytön unelma. Jotta tämä unelma muuttuisi todellisuudeksi, tytöt yrittävät kaikkea terveellisistä elintarvikkeista, hyvistä hiustuotteista ammattimaisiin hiustenhoitoihin. Mutta tiesitkö, että jooga voi hyötyä hiusten kasvusta? No kyllä, harjoitellaan jooga voi tehdä ihmeitä hiuksillesi ja Baba Ramdevin jooga auttaa sinua saavuttamaan upeimmat hiukset.

baba ramdev yoga for hair loss

Baba Ramdevin jooga-An Insight:

Baba Ramdevin jooga on erittäin suosittu ja suosio on ilmeistä lukuisista seuraajista ympäri maailmaa. Hän on hyvin suosittu myös kuuluisuuksien kanssa, harjoittavat Baba Ramdevin joogaa parantaakseen kauneuttaan ja ylläpitääkseen sitä. Baba Ramdevin jooga on voittanut paljon tunnustuksia kaikille ja sen suosio kasvaa jatkuvasti päivittäin.

Palaamme mielenkiintoisesi aiheeseen ... hiukset - Joten ottaa kauniit hiukset joogan läpi ovat todellisuutta ja annamme kaiken tiedon siitä, miten tämä todellisuus saadaan aikaan. Swami Ramdev kuvaa tämän jooga-tyyliä, ja hänen jooga keskittyy hapettuneen hengityksen virtauksen hyödyntämiseen tiettyjen häiriöiden ja sairauksien parantamiseksi. Tämän uskotaan myös edistää hiusten kasvua suuresti.

Muistettavaa muutama seikka:

Baba Ramdevin joogaa on harjoiteltava äärimmäisen omistautuneina kuukausien ajan halutun tuloksen saavuttamiseksi. Varhain aamuisin on paras aika harjoitella joogaa, paitsi että sinun on huolehdittava siitä, että vatsasi on oltava tyhjä vähintään kaksi tuntia ennen joogaa.

Baba Ramdev Jooga hiustenlähtöön:

Seuraavassa on Baba Ramdevin jooga-poseeraus, joka auttaa sinua estämään hiustenlähtöä ja kasvattamaan luonnollisesti kauniita ja terveitä hiuksia

Katso lisää: Jooga vähentää hiusten lasku

Kapalbhati Pranayama:

Tämä jooga asana on hengitysmuoto, jossa hapetetaan kehoa, vahvistavat vatsan ja mahalaukun samaan aikaan. Tämä jooga asana antaa päänahalle vaaditun hapen täydentää hiusten kasvua. Kapalbhati tunnetaan myös avuksi ruoansulatuksessa, mikä vuorostaan ​​edistää terveitä hiuksia.

Ohjeet Kapalbhatiin:  Istu itsellesi mukavasti joogamattoon. Varmista, että selkäydin on pystyssä ja polvi ja kämmenen ovat alaspäin. Nyt hengitä nenän läpi vetäessäsi mahalaukkua sisäänpäin selkäydintä. Hengitä ulos rentoutuen vatsan lihaksia. Toista prosessi nopeasti. Aloita tekemällä tämä noin 50 kertaa ja lisää sitä. Ihmiset, jotka kärsivät korkeasta verenpaineesta, sydänkohtauksista tai tyristä, pitäisi välttää tämä asana.

Bhastrika Pranayama:

Baba Ramdev BhastrikaPranayama

Istu Padmasanassa, aseta kädet polvillesi ja hengitä voimakkaasti molemmat sieraimet. Täytä keuhkot kokonaan ja virkkaa sitten täydellä voimalla, kun huutaen ääni. Tämä asana vaatii voimakasta hengitystä, joka tarvitsee rintakehän räjähtää eikä vatsan. Bhastrika pranayama on tehtävä 5 kertaa päivässä. Tämä asana auttaa hyötymään rintakehäsi, keuhkoihisi, hermojärjestelmään ja hengityselimiin.

Anulom Vilom Pranayama:

baba ramdev Anulom Vilom Pranayama

Tämä asana auttaa suuresti rauhoittamaan mielesi eliminoimalla raskauden aikana syntyneet vapaat radikaalit ja myös auttaa virtaamaan happipitoista verta koko kehossa. Tämä moninkertainen hyöty elimistöön kääntyy terveeksi hiusten kasvuksi ravitsevalla päänahalla.

Ohjeet:

Istu Padmasana-asennossa, selkäydin pystyt ja peität vasemman sieraimen vasempaan peukalosi. Inhalaa oikean peräaukon läpi ja sulje oikea nenänne etusormellasi ja hengitä vasemman sieraimen läpi. Toista tekniikka toisella sieraimella, tämä on yksi sykli. Toista tämä asana kolmeksi minuutiksi aluksi ja pidennä sitä 20 minuutiksi vähitellen.

Bhramari Pranayama:

Baba Ramdev Bhramari Pranayama

Bhramari asana auttaa vahvistamaan kauneutta, vähentää stressiä ja lievittää migreenikivua, hypertensioa ja auttaa lievittämään useita muita sairauksia, jotka puolestaan ​​edistävät hyvää hiusten kasvua.

Ohjeet:

Istu padmasana, ja sitten peitä molemmat korvat peukalolla. Pidä etusormi otsaasi ja loput kolme sormea ​​peittävät silmäsi. Hengitä molemmat sieraimet varovasti ja hitaasti. Huuhtele molemmilla sieraimilla samalla, kun mehiläinen antaa kuuloa ääntäsi kurkun kautta. Toista se 5-10 kertaa.

Nämä joogasaanit tekevät ihmeitä hiuksillesi, mutta älkää liioittele asana odottaa välitöntä tulosta. Tulokset ovat asteittaisia, joten ole kärsivällinen ja säännöllinen.

Leave A Comment

− 3 = 1