Ayurvedic hoito hiustenlähtöä Tyylit elämässä

Hiusten lasku ja hiustenlähtö, saman kolikon kaksi puolta ja erittäin ärsyttävää, eikö olekin? Nyt ennen kuin meillä on lisätietoja ayurvedic-hoidon käytöstä ja siitä, miten se voi auttaa hiuksia monin tavoin, kerro meille eri hiustyypeistä. Näin voimme tietää tarkalleen, kuinka käyttää Ayurvedaa, muinaista tiedettä, joka on peräisin Intiasta.

Kosmeettinen hoito näytti aina lupaavalta näissä huumeiden varastokäytävissä, mutta näiden tuotteiden toistuvan käytön aiheuttamat vahingot usein ylittävät niiden vaikutukset, mikä johtaa heikkouksiin ja hiusten laskuun. Ayurvedic hoito hiukset lasku on näin tunnustettu todellinen helpotusta

ayurveda treatment for hair loss

Mitkä ovat hiustyypit:

On olemassa neljä tyyppiä hiuksia, nimittäin;

1. Normaali hius:

Joka ei ole liian kuiva tai liian öljyinen, mutta se on pestävä joka kolmas päivä. Tässä hiustyypissä hiukset ovat aivan kahden ääripään välissä. se voi olla rasvainen ja raskas kesän aikana, silkkilukot, jotka liikkuvat olkapäiltäsi tai kuivina hiutaleina, talvipäivinä, vähän karheutta. Tämä hiustyyppi on kuitenkin melko helppo käsitellä, koska se vaatii vähäistä tai ei kallista hoitoa.

Ayurvedalaiset asiantuntijat suosittelevat amla-, tulsi- ja shikakai-parsojen tuottamista shampoista parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Hiuksesi tässä tapauksessa tulisi pyyhkiä puhtaalla pyyhkeellä, eikä hankausta tulisi tehdä, jotta et halua enemmän hiuksia putoamaan, koska venytys tapahtuu

2. Kuivat hiukset:

Kuiva hiukset monissa on hyvän ruokavalion takia, joka ei tuo elimistöön tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja. Tässä hiuksilla ei ole elämää; se pysyy limpenä ja sillä on myös vähemmän joustavuutta. Lopulta tällaiset hiukset vahingoittuvat helposti, ellei niitä hoideta. Tällä hiustyypillä ei ole lainkaan kosteutta, ja tämän hydraattisuuden puutteen vuoksi se on usein alttiina rouhinnalle, frizingille ja jopa halkeilulle, jolloin tuloksena on hallitsemattomia ahdistuneita hameita.

Ayurvedalaiset asiantuntijat sanovat, että käyttämällä lieviä kasviperäisiä shampooja kemiallisten indusoitujen aineiden sijasta, jotka löytyvät verkosta tai laskurin yli, olisi paras. Kuitenkin kuiville hiuksille hiusten hieronta mantelilla tai oliiviöljyllä tai mikä tahansa eteerinen öljy kyseiselle aineelle olisi hyvä. Rosmariini-, kookospähkinä- tai aloe vera-pohjaiset shampoot sopivat parhaiten kuiville hiustyypeille. Sellaiset shampoot tuovat takaisin kosteuden ja loistavat, tekevät herkut kauniiksi, terveellisiksi ja kiiltäviksi, hallittaviksi myös

ayurveda-hoito-for-hiusten-tappio

3. Rasvaiset hiukset:

Rasvaiset hiukset ovat yleisiä ja aiheutuvat siitä, että syömme elintarvikkeissa on liikaa rasvaa tai runsaasti tärkkelystä. Tällaiset hiustyypit näyttävät pimeältä, karkealta ja lankavalta, johtuen masentuneiden rauhasien ylikuormituksesta. Tämä hiustyyppi painaa hiuksia alaspäin, sillä päänahka tuottaa sebumia, luonnollista luonnollista öljyä, joka on luonteeltaan liiallista. Usein hiukset näyttävät liian raskalta ja ovat usein alttiita tuotteen kerääntymiselle ja paakkuuntumiselle. Rasvaiset hiukset tarvitsevat hyvää pesua melkein joka päivä, mutta olkaa lempeitä tai muuten öljyrauhasi aktivoituvat ja hiukset ovat hiukan öljyisempää kuin ennen. Käytä kasviperäisiä uutteita, kuten brahmi, shikakai ja amla, shampoot, sanovat kokonaisvaltaiset asiantuntijat. Hiusvoiteiden hoito tämäntyyppisille hiuksille olisi parhaiten kookospähkinää ja rosmariinia.

4. Combo Hair:

Combo-hiustyyppi on harvinainen ja hyvin harvat siunataan sen kanssa. Tämä hiustyyppi ei ole kovin kuiva, ja se voidaan pestä kerran vuorokaudessa. Tällaisten hiusten puhdistamiseksi tulisi käyttää shampooja, joissa niissä on runsaasti proteiinia, kuten soijaa, mikä tekisi hiukset vahvalle ja paksulle ylityölle.

Minkälainen ruokavalio aiheuttaa hiustenlähtöä:

ayurveda-hoito-ruokavalio

Hiustenlähdön ja ruokavalion välillä on yhteys, pita dosha on syytä syyttää huonoista ruokailutottumuksista, jotka tunnistetaan yhtenä hiusten syyn syyksi. Asiantuntijat opastavat niitä, jotka kuluttavat liikaa teetä ja kahvia, nestettä missä tahansa muodossa, punaista lihaa ja savua tai kuluttavat satunnaisia ​​huumeita, pahentavat pitaa. Jopa liikaa suolaisia, rasvaisia ​​ja sokerisia ruokia olisivat hiusten syyn aiheuttajia.

Ayurvedic hoito hiustenlähtö ja hiukset Fall:

Alhaalla me retkellä mitä ayurveda kertoo hiusten pudotuksesta. Ja mikä on ayurvedisten asiantuntijoiden mielestä hiusten pudotuksesta ja hoidoista. Kaikki tyypit tarvitsevat joitain ainesosia, jotka suojaavat infektioilta ja pysyvät terveinä.

1. Ayurveda kuin parantava haara luonnollisella tavalla sanoo, että kaikenlaiset hiusmuodot ja erilaiset tyypit ovat kääntäen verrannollisia ruumiiseen ja mieleen.

2. Hiukset haavan haaran mukaan ovat itse asiassa luiden sivutuote. Luiden kudokset auttavat hiusten kasvua.

3. Pita doshaa on määrä kontrolloida elimistössä, mikä on tärkein hiusten aiheuttaja.

4. Ayurvedic-hoito ei käytä minkäänlaisia ​​kemikaaleja.

5. Ayurveda edistää ja motivoi käyttäjää harrastamaan harjoituksia, joogaa, syvää hengitystä ja meditaatiota, mukaan lukien kasviperäisten hiusten hierontat.

6. Manteliöljyllä on ilmastointiominaisuudet ja ravinnosta hiuksiin.

7. Shankhpushpi ayurvedic lääketiede auttaa vähentämään stressiä ja jännitystä, mahdollistaa veren virrata päänahan helposti ja edistää myös hiusten kasvua

8. Methi tonic tai liima muodossa ja levittää hiukset auttaa terveyttä karvatuppien ja pysähtyy hiukset laskee

9. Brahmi auttaa vähentämään stressiä ja jännitystä, mahdollistaa veren virtaamisen päänahkaan helposti ja edistää hiusten kasvua

10. Sandalwood Oil auttaa vähentämään stressiä ja jännitys antaa veren virtaamaan päänahan helposti ja edistää hiusten kasvua. Sen lisäksi se toimii myös antiseptisenä ja sienenvastaisena aineena

11. Piparminttuöljy sekoitetaan fenugreek-siemenjuuriin ja methi yhdistyy yhteen muodostaen loistavan öljyn. tässä piparminttuöljy toimii loistavana detoksifikaattorina. Piparminttuöljy piristää myös hiusten aistit ja lisää elinvoimaa hiuksiinne. Methi ja fenugreek vahvistavat hiusjuuria ja lisäävät kehoa hiuskuiduissa eliminoimatta hiustenlähtöä.

Katso lisää: Kasviperäiset kasviperäiset tuotteet

ayurveda-hoito-for-hiukset-lasku

Ayurvedic Home korjaustoimenpiteitä hiustenlähtö ja hiukset Fall:

  1. Puolen kupin aloevera-mehua, jossa on ripaus kuminia, auttaa hallitsemaan hiusten laskua ja edistää hiusten kasvua. Tämä on kulutettava kolme kertaa päivässä kolme kuukautta peräkkäin.
  2. Leikkeleiden, pinaattien, porkkanoiden ja salaatin, joka kulutetaan erikseen, auttaa hiusten kasvua.
  3. Teelusikallinen seesaminsiemeniä tyhjään vatsaan joka aamu tuo tarpeeksi kalsiumia ja magnesiumia ja lopettaa hiusten lasku liian.
  4. Jauheliha helpottaa hiusten putoamista, kulutusta tai paikallista levittämistä.
  5. Tuoreet hedelmät ja vihannekset ovat voimalat, täynnä antioksidantteja, aminohappoja ja omega-3-rasvahappoja. Niillä on myös kuitua, joka on tärkeää kuluttaa niin, että hiukset putoavat
  6. Vitamiinit, kuten B-kompleksi ja C yhdessä rikkiä, sinkkiä ja tärkeitä rasvahappoja, jotka löytyvät kasvien juurilta, olisi hyvä käyttää. Esimerkiksi salaatteja, pähkinöitä, kirnupiimää ja soijaa olisi parasta olla. Sinun ruokavaliosi tulisi sisältää kokojyvät ja pavut, ja katsella, kuinka hiuksesi pysähtyvät
  7. Vähintään kymmenen lasillista vettä pitäisi juoda päivittäin. Tämä auttaa huuhtelemaan myrkkyjä, pitää sisätilat puhtaana ja poistaa myös sisäiset sairaudet
  8. Tupakointi aiheuttaa nikotiinia järjestelmässäsi, joka tuhoaa kehon puolustusjärjestelmää tuomalla uusia vasta-aineita, jotka ovat ristiriidassa ayurvedaisen hoidon kanssa, jota olet tekemässä.
  9. Samaa voidaan sanoa myös alkoholiin, jossa järjestelmäsi alkoholi reagoi aivoittavien sairauksien kanssa, jotka ovat luonteeltaan orgaanisia. Alkoholi, toinen vieras vasta-aine toimii esteenä hoidon polulle.
  10. Huumeet ovat mahdollisesti haitallisia kuin yksinkertainen tupakointi ja juominen. Lääkkeitä on ehdottomasti kiellettävä, kun aloitat ayurvedic-hoidon.

Lue lisää: Home korjaustoimenpiteitä Stop Hair Fall

Yoga Asanas Control Hair Fall:

On monia asaneja, jotka keskittyvät sisälle, esimerkiksi Sarvangasanin tiedetään auttavan hiustenlähtöön ja hiusten laskuongelmiin. Tällainen asana auttaa verenkiertoa päänahassa. Käyttämällä asanaa ohjatussa valvonnassa on suositeltavaa. Syvä hengitys yhdessä asanan kanssa laskee stressitasot, ahdistuneisuus ja harmonisoi kehon ja mielen.

Jooga on ikivanha taidetta, joka voidaan tunnistaa ayurveda-elimellä vankan kannattajan kehon ja terveydenhuollon kautta harjoituksia, jotka eivät ainoastaan ​​rauhoittaa mielen, mutta tarjoaa myös orgaanisia lähestymistapoja suuri hiukset, kehon ja hiusten.

Seuraavassa on joitain yleisiä ayurveda jooga aiheuttaa suuria hiuksia, jotka voit kokeilla estää hiustenlähtö ja hiukset kuuluvat.

Lue lisää: Jooga hiustenlähtöön

1. Alaspäin kohdistuva koira hiustenlähtöön:

Alaspäin Facing Dog

Alaspäin jooga aiheuttaa on suuri ayurveda hoito hiustenlähtöön. Tämä jooga parantaa verenkiertoa päänahassa, mikä vuorostaan ​​herättää hiusjuuret follikkeleista. Tuloksena on virheetön hiukset. Tällöin muodostat käänteisen V: n ruumiin kanssa, rintakehäsi sisään, kun ripustat pään alhaalla ja hallitset hengitystäsi.

2. Camel Pose Yoga hiustenlähtöön:

Ayurvedic hoito hiustenlähtöä Tyylit elämässä

Camel pose on vielä erinomainen loistava jooga-asento suurille hiuksille. Aloita tämä polvillaan polvilleen pitämällä selkäsi ja ylävartalo suorana, kädet lepäävät taaksepäin kannoilla, kun kallistat päätäsi taaksepäin, jolloin veriruuva pääsee päähänsi rajoitetuksi ajaksi, mikä lisää verenkiertoa.

3. Olkapää seisoo Yoga Hair Fall:

olkapää stand Pose For hair Loss

Olkavarsi mahdollistaa myös suuret hiukset kukoistaa vahvistamalla hiuksia juurista estäen siten hiusten menetyksen hiuksilla. Ayurvedic korjaustoimenpiteitä hiustenlähtöön on yleensä helppoa lukuun ottamatta tätä, koska tämä on hieman kova mutta ei mahdotonta. Saatat tarvita ylimääräistä käsiparia, kun tasapainotat kehosi olkapäilläsi.

Katso lisää: Dr. Batra Hair Growth

Yrtit hiustenlähtöön:

Yrtit, jotka tekevät ihmeitä hiuksilla. Alla on luettelo yrtteistä, jotka auttavat hallitsemaan hiusten laskua ja lopettamaan hiustenlähtö, sitten edistää hiusten kasvua.

yrtit-for-hiusten-tappio

1. Bhringraj:

Bhringraj öljy auttaa hiusten kasvua ja edistää samalla. Pysähtyy ennenaikainen harmaantuminen ja kaljuuntuminen ja antaa hyvän nukkua joka yö. Se voidaan kuluttaa ja käyttää paikallisesti, jälkimmäinen öljynä.

2. Amla:

Amlalla on runsaasti C-vitamiinia, joka on tärkeä erityisesti kehossa ja hiuksissa. Hedelmän sisältämät antioksidantit tukevat suurta aikaa hiusten kasvussa. Sekoita se henna ja juustomassa, ja aseta se sitten hiuksiin pakkaukseksi. Pidä se 30 minuuttia ja pese se kylmällä vedellä. Tee tämä kaksi kertaa kuukaudessa hiusten kaatumisen ja päänahan ongelmien hallintaan

Lue lisää: Yrtit hiusten kasvulle

3. Brahmi:

Brahmin jauheet auttavat hiusten kasvua käytettäessä seoksena maidon tai juustomassan kanssa. Maidosta tai juustomassasta peräisin olevat proteiinit ja jauhe nuorevat hiukset, mikä tekee siitä pitkä, vahva ja kiiltävä. Tee tämä kaksi kertaa kuukaudessa hiusten kaatumisen ja päänahan ongelmien hallintaan

4. Ritha:

Ritha auttaa hallitsemaan hiusten laskua, estää hilseilyä kertomasta, tappaa täitä, puhdistaa veren ja sekoittaa kurkkuun tai kookospähkinäöljyyn, hierontapäänahkaa ja myös kosteuttaa sitä. Tee tämä kaksi kertaa kuukaudessa hiusten kaatumisen ja päänahan ongelmien hallintaan

5. Neem Paste:

Neem-tahna kookosöljyllä tappaa täitä ja poistaa hilsettä, kerääntymistä ja likaantumista. Tee tämä kaksi kertaa kuukaudessa hiusten kaatumisen ja päänahan ongelmien hallintaan

6. Ashwagandha:

Ashwagandaa käytetään ihmisillä, joilla on heikko immuunijärjestelmä, mikä on myös syy hiustenlähtöön. Yrtti auttaa energiaa, terveitä hiuksia ja kehoa, terveitä ihoa ja elinvoimaa. On todistettu, että käyttämällä yrttiä, hiukset voidaan regrown. Tee tahna ja Tee tämä kaksi kertaa kuukaudessa hiusten kaatumisen ja päänahan ongelmien hallintaan

Katso lisää: Mesoterapia hiusten kasvulle

Toivomme, että nämä vinkit ja tärkeät tiedot auttavat sinua.

Tässä tässä artikkelissa olemme siksi luetelleet luonnollisen ayurveda-hoidon tavan hoitaa hiuksesi hyvin, jotta pystyt pitämään pitkät karjasi kasvamatta joutumatta huolehtimaan jatkuvista hiuksista laskuun ja sylkemiseen.

Kuvat Lähde: suljinpakkaus

Leave A Comment

− 2 = 3