Aurinkosuojatuotteet | Tyylit elämässä

aurinkovoide vs sunscreen

On olemassa erilaisia ​​ihonhoitotuotteet saatavilla markkinoilla näinä päivinä vaihtelevat voiteet voiteet ja geelit talkkia jauhetta ja niin paljon enemmän. Ihonhoitotuotteet vaihtelevat myös kausittaisten muutosten mukaan. Kaksi suosituimmista ja yleisesti käytetyistä ihonhoitotuotteista kesän aikana ovat aurinkovoidetta ja aurinkovoidetta. Se on yleinen myytti ihmisten keskuudessa, että aurinkovoidetta ja aurinkovoidetta ovat kaksi nimeä samaan asiaan. Todellisuudessa ne ovat ehdottomasti kahta eri asiaa, jotka näyttävät olevan samanlaisia. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti näiden kahden tuotteen välistä eroa.

aurinkovoidetta:

Aurinkosuojatuotteet | Tyylit elämässä

Aurinkosuojatuotteet on suunniteltu suojaamaan ihoa auringon haitallisilta UVA-säteiltä. Se auttaa tarttumaan haitallisiin UV-säteilyihin ja minimoimaan ihon saavuttavan määrän. Auringon UVA-säteet aiheuttavat yleensä ihon ulkokerroksen vaurioita, jolloin iho vanhenee ja muodostaa ryppyjä. Aurinkosuojatuotteet sisältävät yleensä ainesosia, kuten oktoksoaattia, oksibentseenia, okisalataattia, bentsofenonia ja metyyliantranilaattia. On aina suositeltavaa käyttää aurinkovoidetta vähintään 30 minuuttia ennen auringon nousua, koska kosteusemulsio tarvitsee aikaa imeytyä ihoon, jotta se toimisi kunnolla. Lisäksi sitä täytyy käyttää uudelleen uimisen tai liiallisen hikoilun jälkeen. Asiantuntijoiden mukaan neuvoo aina käyttää aurinkovoidetta, jossa on aurinkosuojaus 15. Aurinkosuojat ovat erinomainen vaihtoehto niille, joilla on normaali ihon tyyppi.

Katso lisää:  Paras aurinkovoide aknealtia varten Intiassa

sunblock:

sunblock

Sunblocks ovat samanlaisia ​​kuin aurinkovoidetta, mutta niillä on laajempi käyttö. Auringonsäleiköt on erityisesti suunniteltu estämään auringon UVB-säteet vahingoittamasta ihoa, lukuun ottamatta myös UVA-säteilyä. Sunblocksdo ei anna säteilyn päästä iholle ja kun se levitetään iholle, paksua kerrosta näkyy edelleen, mikä on vaikea pestä pois aurinkosuojamestareista. Auringon UVB-säteet ovat paljon haitallisia kuin UVA-säteet ja voivat aiheuttaa ihosyöpää, koska säteily ulottuu syvälle ihon kerroksiin. Auringonsäteily auttaa pitämään nämä haitalliset säteilytykset laivoissa. Aurinkolukossa käytetyt ainesosat ovat yleensä metallisia ainesosia, kuten titaanidioksidia, sinkkioksidia ja rautaoksidia. Ei tarvitse odottaa auringonsäilytyksen jälkeen, koska heti, kun sitä käytetään näytöllä, se tulee voimaan. Joten, aurinkolaseja voidaan käyttää juuri ennen auringon nousua ja koska se jää ihon pinnalle ja ei pese helposti pois, sitä ei tarvitse käyttää uudelleen. Sunblocks suositellaan paremmin herkälle iholle ja fyysisesti aktiivisille ihmisille. Ihmiset, jotka ovat alttiina auringolle suurimman osan ajasta, kuten urheilijoista, rakennustyöläisistä ja muista, pitäisi valita aurinkovoidetta, koska se suojaa sekä UVA- että UVB-säteiltä auringolta.

Katso lisää:  Paras aurinkovoide parkitukseen

Mitä valita?

Jos olet dilemassa ja et ole varma, kumpi näistä valitsee, koska tiedät, että aurinkovoidetta ja aurinkovoidetta ovat erilaiset, muutamia vinkkejä saattavat auttaa sinua selvittämään sekaannuksen. On tärkeää tietää ihon tyyppi. Aurinkosuojat toimivat hyvin normaalille ihon tyypille, mutta niille, joilla on herkkä iho, aurinkovoiteet ovat pakko. Myös sinun ammatti ja aurinko tuntia on määritettävä valintasi. Ihmiset, jotka altistuvat pitkiä auringonlaskuja, kuten urheilijoita, rakennustyöntekijöitä ja enemmän, pitäisi mennä aurinkolaseille ja niille, jotka oleskelevat sisätiloissa enimmäkseen, aurinkovoiteet olisivat hienoja. Jopa käyttäessäsi esimerkiksi uintia tai juoksemista, sunblocks suositellaan, koska fyysiset toiminnot sisältävät hikoilua ja koska aurinkolaseja ei pestä helposti pois, se on hyödyllistä sitten. Suojaa ihoa aina auringon säteilyltä, jos hänellä on aurinkovoidetta tai aurinkovoimaa riippumatta kaudesta. Se on toinen myytti, että aurinkovoiteet ja aurinkovoiteet on tarkoitettu vain kesälöihin. Jopa talvella tai jos pysyt sisätilassa koko ajan, älä unohda soveltaa aurinkosuojaa lotion.

Katso lisää: Mikä aurinkovoide on paras rasvaiselle iholle

Leave A Comment

1 + 6 =