Astavakrasana (kahdeksankulma) – miten ja sen edut

Asana tai pose auttaa säätelemään kehon järjestelmää ja tuo myös rytmiä ja harmoniaa mieltäsi. Yksi tällainen asana, joka todella auttaa vahvistamaan ranteita ja aseita, on Astavakrasana tai Eight Angle Pose. Se on yksi edistyksellisimmistä käsivarren tasapainosta joogassa. Astavakrasana on sanskritinkielinen sana, jossa asta tarkoittaa kahdeksan ja vakra tarkoittaa taivutettua. Mutta sen nimi on peräisin suuri hindu salvia nimi Astavakra. Tämä asenne on suositeltavaa pääasiassa harjoittajalle, joka on saavuttanut joogan korkeimman tason ja pidetään yhtenä pitkälle edenneen joogan muodon. Joten olkaa erittäin varovaisia ​​suoritettaessa tätä asanaa. Jos haluat oppia asanaa, seuraa ohjeita vaiheittain.

Astavakrasana

Step by Step Astavakrasana:

1. Laita matto lattialle.

2. Aloita asana, istu matolla ja vain venytä jalkasi. Pidä kämmenesi tukevana ja sijoitettava lattialle. Nyt, kun jalkasi ovat taipuneet, jatka jalkaasi suoraan. Nyt hitaasti halata oikeaa polvea rinnalle. Ota nyt 3 syvää hengitystä.

3. Nyt, siirrä hitaasti oikea polvi taakse olkapääsi oikealle. Mutta ole varma, että kun olet tässä asennossa, oikealla reidilläsi on oltava oikeat tricepsit.

4. Nyt piirrä olkapäät selälle. Ota syvään henkeä ja aloita lonkan nostamista ja nosta jalkaa pois maasta. Vedä vasemman nilkan varovasti oikealle oikealle nilkulle.

Katso lisää:  Polvi Korvan Pose

5. Hitaasti jättäen hengityksen, tuo olkapäät eteenpäin muodostaen 90 asteen kulman kyynärpäissäsi. Samaan aikaan anna jalka olla kääntymisasennossa oikealle puolelle. Kun olet tässä asennossa, pidä jalat tiukasti ja purista oikea käsisi sisäpohjasi kanssa.

6. Ole tässä asennossa sanotun minuutin. Tämän asennon aikana keskityttiin vain yhteen pisteeseen. Yritä ja pidä kasvosi alaspäin alaspäin. Palauta huolellisesti takaisin alkuperäiseen asentoon. Sitten levätä itsesi 2-3 minuuttia ja aloittaa harjoitella tätä aiheuttaa jälleen. Toinen kerta voit toistaa tämän poskeen, joka alkaa oikealla jalalla ensin.

Tätä asanaa tekevät ihmiset, jotka ovat erittäin joustavia. Se todella auttaa ytimen lihaksia vahvistamisessa. Ihmiset, jotka oppivat tämän asanan, pitäisi ensin oppia asiantuntijan joogaopettajalta. Se ei ainoastaan ​​autna ohjaamaan sinua paremmin, vaan myös suojaa sinua vahingoittamasta itseäsi. Ihmiset, jotka kärsivät olkapäästä, kyynärpäästä ja polven loukkaantumisesta, olisi vältettävä kaikilta osin. Ihmiset, jotka kärsivät Carnal Tunnel -oireyhtymästä, pitäisi myös välttää tämä asenne. Voit ehdottomasti muuttaa tätä asetusta, jos olet aloittelija. Jalkojen alapuolella voi auttaa sinua paremmin. Jos opit virheellisesti, tämä asana tarjoaa sinulle valtavia etuja. Katsokaamme Astavakrasanan eduista.

Katso lisää:  Akarna Dhanurasana Edut

Edut Astavakrasanasta:

  • Se auttaa vahvistamaan sydänlihaksia.
  • Se auttaa myös sävyttämään kehoa ja pitämään sinut fyysisesti kunnossa ja terveessä.
  • Se auttaa vahvistamaan käsiesi ja ranneasi lihaksia.
  • Tämä asana on erittäin hyvä stressihäiriö. Se auttaa lisäämään keskittymistä, tasapainoa ja sitkeyttä.
  • Tämä asana paitsi auttaa venyttämään lihaksia ja myös selkäsi. Se auttaa pitämään sinut poissa kaikenlaisista kroonisesti liittyvistä ongelmista.
  • Tämä aiheuttaa todella auttaa rakentamaan kestävyyttäsi ja parantaa myös verenkiertoa.

Aloita siis Astavakrasana asana oppimisesta tänään. Se ei ainoastaan ​​tee terveellistä, vaan myös leikkisä. Niin hyvää oppimista.

Katso lisää: Kuinka tehdä Handstand

Kuvat Lähde: 1,

Leave A Comment

51 − = 45