Argan-öljyn käyttö ja edut hiusten kasvulle | Tyylit elämässä

Oletko kokeillut Argan-öljyä hiuksillesi? Nykyään monet ihmiset kärsivät hiusten ongelmista, jotka johtuvat stressistä, geneettisestä tai muusta ympäristön saastumisesta. Useimmat heistä käyttävät tuhansia erilaisia ​​öljyjä hiusten kasvulle. Pieni tunnettu öljy ns. Argan-öljy on päässyt enemmistöön hiusten kasvun operatiivisena hoitona. Näin ollen tänään tässä artikkelissa keskustelemme arganöljystä hiusten kasvulle.

Sen lisäksi, että italialaisen pasta-aamiaisen vähäinen suihkutus, Argan-puusta uutettu argan-öljy tarjoaa erinomaisen huolta hiuksistasi. Argan-öljyn edut hiuksille sisältävät ravitsevaa ja kosteuttavaa vain perustason etua, joka toimii jopa tasaiselle hiusten kasvulle.

argan oil for hair

Argan-öljy syntyy arganipun ytimistä. Luonnollinen argan-kylmäpuristettu öljy muodostuu vain Marokossa ja sen tuotetta kutsutaan Marokon Kultaksi. Se on laaja tuote hiustenhoitotuotteissa teollisuudessa tänään. Se on täysin luonnollinen tuote.

Argan-öljyn ainesosat hiusten kasvulle:

Argan-öljy koostuu monista ainesosista, jotka ovat elintärkeitä voimakkaille hiuksille ja päänahalle. Argan-öljy, joka tunnetaan laajasta hiusten käytöstä, on usein orgaaninen lähestymistapa hiusten hoitamiseen. Toiset kalliit hiusvoitteet sisältävät kaikki kemikaaliyhdisteet ja huumeidenkäytöt hiusten uudelleenrakentamiseksi, tässä meillä on argaaniöljy, joka tuo sinulle parhaan ravinnon. Jos haluat tietää paremmin, tässä meillä on luettelo kaikista ravintoaineista, joita Argan-öljy on varastoinut sinulle. Ne ovat seuraavat:

• E-vitamiini:

E-vitamiini tukee hiusten kasvua terveellä päänahalla. Se myös välttää hiustenlähtöä paljastaen päänahan kapillaareja ja parantamalla verenkiertoa. Se edistää ja hapettaa ihoa päänahassa. E-vitamiini on hieno hiukset niin monella ihmisellä ei ole vielä tietoinen. Tätä voidaan joko käyttää kapseleina hiusten käsittelyyn tai yksinkertaisesti käyttää hiusten eteeristen öljyjen muodossa. Hieronta ei ainoastaan ​​herättää hiuksia vaan myös ravitsee sen aiheuttaen happea päänahalle ja karvatulehduksille. Näin hiuskuidut saavat voimaa ja kiiltoa ja lisäävät joustavuutta, mikä auttaa hiuksiasi kasvaa pidempään ja voimakkaammin.

• tärkeät rasvahapot:

Argan-öljy kattaa 80% tyydyttymättömiä välttämättömiä rasvahappoja - Omega 6 (Linolihappo ja Omega 9 (Oleihappo). Näiden rasvahappojen käyttö hiuksille motivoi hiusten kasvua ja luo follikkelia pehmeämmäksi ja joustavammaksi, pysähtyen rikkoutumisilta ja haitoilta. erittäin hyödyllisiä kuiville ja loukkaantuneille hiuksille, koska ne auttavat säätelemään karvatuppien vesihäviötä, rakentamalla terveitä, hydratoituja hiuksia. Omega-3-rasvahapot ovat myös asiantuntijoita, joissa suositellaan hiustenlähtöä, mutta tämä myös korjaa vahingoittuneet karkeat hiukset samalla tavalla kosteutta hiuksilla, hiukset voivat olla terveempiä ja vahvempia.

Katso lisää: Edut Olive Oil for Hair

• Antioksidantit:

Argan-öljy kuluttaa antioksidantteja, jotka tukevat puolustautumista vapaiden radikaalien rinnalla pitäen solukalvojen eheyden hiusrakkulassa. Hiusten kasvua varten tarkoitettu Argan-öljy sisältää myös antioksidantteja, tasaisen hiustenlähdön lähde virheettömille lukkoille. Antioksidantit myös suosikki iholle on hyvä detox tuote, joka myös lievittää hiukset toksiinien, jotka ovat ensisijainen syy hiusten rikkoutuminen, heikot halkeamia ja ahtauttava kasvu.

• karoteeni:

Arseeniöljyssä läsnä oleva karoteeni on vielä yksi vakaa hiusten vahvistuslähde, koska se ravitsee ja vaalentaa hiuksia, mikä tekee siitä vahvemman ja sileämmän. Karbiiniöljyllä olevat aktiiviset aineet pehmentävät hiuksia ja toimivat myös erinomaisena aurinkosuojana, joka huolehtii UV-säteistä, jotka eivät enää heikennä hiustasi.

Erilaisia ​​tapoja käyttää Argan-öljyä hiusten kasvulle:

Jos haluat käyttää argan-öljyä, niin on olemassa erilaisia ​​tapoja käyttää arganöljyä hiusten kasvua varten. Kuinka käyttää arganöljyä hiusten kasvulle riippuu yksilöistä ja heidän suosituimmuudestaan. Saatavilla on valmiita kaupallisia öljyjä ja kapseleita, jotka voidaan murskata muihin öljyihin. Voidaan myös valmistaa arganöljyä kotona käyttämällä muita eteerisiä öljyjä liotettuja argansiemeniä.

1. Argan Oil Protein Mask:

Proteiini naamio luo hiuksesi vahvalle ja kiiltävälle. Hiukset kehittyvät paljon nopeammin ja ovat paljon terveellisempää ja heikompaa.

 • Yhdistä kupillinen majoneesia, kaksi munaa ja teelusikka argan-öljyä, lyö ne hyvin ja hajoaa hiuksillesi.
 • Salli sen 1 tunti peittämällä hiuksesi pyyhellä.
 • Säilytä hiukset varovasti.

2. Öljyä voidaan peittää naamiona joko puhtailla märillä hiuksilla tai kuivilla hiuksilla aikaisemmin uppoutuessa.

3. Peittäessäsi öljypitoiset hiukset kuumalla pyyhkeellä ja lähdet pari tuntia, tämä auttaa öljyä tunkeutumaan hiuksiin perusteellisesti.

4. Hot Argan Oil -hieronta:

Kuuma argan-öljyviesti toimii erinomaisena nesteytyksenä kylmien talvipäivien aikana, kun kuivaa päänahka ja hilse on yleinen ongelma. Anna kulhoon lämpimiä muutama lusikka argan-öljyä ja sen ollessa edelleen lämmin, pistä se suoraan päänahan päälle. Tämä prosessi edistää nopeaa hiusten kasvua.

5. Oliiviöljy ja Argan-öljy:

Oliiviöljy on myös hyvä hiustenhoitotuote, jolla on lisää ravitsemuksellista merkitystä hiuksillesi. Crush argan oil kapselit ja sekoita ne hyvin oliiviöljyllä ja laventeliin. Ei vain hiukset haista hyvältä, vaan myös hiukset hiukset ravitsemus.

6. Argan Oil Combing:

Argan Oil hiushoito suihkun jälkeen hiustenhoitorutiini sisältää myös kampauksen, joka on karvattu arganihiilen öljyllä. Kun shampoo estää hauras ja vahingoittaa kampaamalla hiustesi kampaamalla argan-öljyä, kun puhallat sen kuivaksi. hiusten kampaus argan-öljyllä johtaisi öljyyn hiuksissasi ja päänahkassasi ja pidät hiukset kampauksesta koko päivän.

Katso lisää: Kuinka käyttää teepuuöljyä hiuksiin

Edut Argan Oil Hair:

 •  Argan-öljy paitsi palauttaa kasvunsa, myös edistää sitä ja tekee siitä vahvan ja terveellisen.
 •  Argan-öljy sisältää ravitsevaa ja korjaavaa potentiaalia päänahalle, follikkelia ja juurta.
 •  Argan-öljyn hiushoito on erittäin yhteistyöhaluinen sen kasvulle. Se kattaa terveet rasvahapot ja paljon E-vitamiinia, joka tarjoaa hiukset tarvitseville ravintoaineille.
 •  Tämä öljy auttaa välttää halkeamia ja vähentää rapea stimuloimalla terveitä päänahkoja.
 •  Argan-öljyllä suljettu silikoni, tasoittaa hiusvaipan ja tukahduttaa rapeat. Hiukset ovat yksinkertaisesti upotettuja, eikä rasvaista ja rasvaista tunnea erota.
 •  Tämä öljy korjaa energian ja loistaa sekä pienentää hiusten rikkoutumisen ja katoamisen vaaraa.
 •  Argan-öljy soveltuu kaikille hiustyypeille ja on käyttökelpoinen kuiville ja kuolleille hiuksille.
 •  Tämä öljy hydrates your hair sekä vahvistaa hiustesi.
 •   Argan-öljy käsittelee myös auringon, kuumuuden ja ympäristön vahingoittuneita hiuksia, jolloin se on kiinteä, hohtava ja hallittavissa.

Joten tämä koskee arganöljyä hiusten kasvulle, toivottavasti pidät tästä artikkelista ja pidätte kiinnostavaa ja informatiivista. Sinun ei tarvitse kalliita hoitoja ja kemiallisesti aiheuttamia kosmeettisia lääkkeitä saada hiuksesi alkuperäiseen kunniasi. Tässä artikkelissa on täydellinen näkemys siitä, miten ja miksi arganin öljy on välttämätön hiuksillesi, varsinkin jos olette pyrkineet saamaan sujuvan pitkäkarvan.!

Katso lisää: Avokado on hyvä hiuksille

Leave A Comment

5 + 3 =