Anushka Shetty Sareessa – meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Yksi Intian elokuvateollisuuden kuuluisista kasvoista, Anushka shetty aloitti uransa syntymästään nimellä sweety shetty kuin joogakouluttaja, jolla on suurempi haave elää elämää kuninkaan kokoon. Pian hänen joogapäivät nousivat paremmaksi, kun hänelle tarjottiin rooli Telegu-elokuvateollisuudessa. Pian seurasi hänen maineensa ja tuulettimensa ja nyt hän on asettunut itselleen näyttelijäksi. On silti hyvä tietää, että hänellä on yhä juurensa perinteisiin kulttuureihin, koska hän on usein havainnut täydellisessä etnisessä asussa, saree.

1. Peach Perfect Look:

Anushka Shetty in Saree

Tässä on ehdoton upea persikka saree korallin oranssi sävy, jossa persikka persoonallisuus on yksinkertaisesti upea, jos ei ole raittiutta ja fantastinen. Sareen itsessään urheilevat hienoja viivoituksia kukka-artworkissa, joka sopii hienosti sareen huurrettuun oranssiin ulkoasuun ja samalla tekee sareen kauniista ja korvaamattomasta ulkoasusta..

2. Coral Pink Look:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Tässä on vielä yksi tämän kauden ilme kauniin Anushka shettyn ​​urheilussa. Saree näyttää upealta pehmeästä korallinoranssista ja vaaleanpunaisesta lämmintä sävyä net- ja sifonimallilla. Särmä on saree on yksinkertainen kuvio työ ja embellishments valkoinen näyttää samanlaisia ​​häikäisevän timantteja galaxy tavalla.

3. Musta kauneus:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Musta on se yksi väri, joka tekisi sinut tyylikkääksi ja siksi turvallisin väri, jota voi pelata kokeilemalla ulkonäköä, ei tule paremmaksi kuin tämä sävy. Tässä Anushka tässä mustassa värissä näytti upealta yksityiskohtaisine kuvioineen. Rajat on kaunis punainen, joka tekee saree pop.

4. Chic Look:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Juuri kun ajattelitte, että Anushka oli vain kuuma, hän vetäytyi tästä äärimmäisen tyylikkäästä ulkoasusta, joka sai hänet näkymään paitsi tyylikkäälle mutta suorastaan ​​hämmästyttäväksi. Sareen urheilu syvänmeren vihreä värisävy hänen ruumiinsa, joka tekee saree lämmin ja syvä sävy kun taas ulkoreunat ovat zari koristeltu reunoja.

5. Punainen sifonki:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Anushka Shetty vieraili äskettäin puhelimitse myynninedistämiskokouksessa, jossa hän koristeli itsensä korallikuviopagetilla, jossa yksityiskohtaiset paljetit taideteokset. Sareen raja näyttää lumoava ja niin näkymät. Kaulakoruinen, sileä ja ohut reunaviiva taustanaan tämän sifonpunainen punainen saree tekee hänen näyttävän niin kauniilta. Tämä on todella hieno etsiä vierailu paras ystäväsi häät vastaanotto ja voit kokeilla sitä myös.

6. Varattu musta:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Tämä saree on perinteinen eteläinen intialainen saree, joka näyttää kiireiseltä kaikilta kovista kuvista, jotka on piirretty ja hakattu sille. Saree pääasiassa urheilevat vähiten malleja satunnaisesti vuorattu valkoinen ja vaalean kullan kukkia. Tämä sama kulta on havainnollisesti paljon ekstravaganttisella tavalla rajojen saree kanssa koko saree on kiireinen valkoinen työ.

Katso lisää:  Samantha In Saree

7. Neon Chic:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Tässä kuvassa näyttelijä Anushka pukeutuu neonväriseen pop-sininen saree. saree on yksinkertainen ja naitava omalla tavallaan pienellä palalla embellishments sivuilla tehdä saree näyttävät kauniilta ja tyylikkäiltä.

Katso lisää:  Kuvia Trishasta Sareessa

8. Laaja kuvitus:

Varna-Elokuva-Audio-Launch-01-12

Tämä puoli saree alkoi yksinkertaisena mutterina samettina mustana yläpuolelta, mutta kun menimme alas, saree alhaisempi puoli pyyhkäisi meidät pois jaloistamme, sillä erittäin lahjakas Anushka kävi tämän laajan kukkakuvan taustalla alaston.

Katso lisää:  Tamanna Hot In Saree

9. Wedding Look:

Anushka Shetty Sareessa - meidän Top 9 | Tyylit elämässä

Jos olet huolissasi siitä, mitä pukeutua häät kutsua, ota vihje Anushka täällä, joka on pukeutunut parhaiten tässä aito Chennai silkki saree. Sareen alemman puoliskon urheilulliset kultaiset sävyt, kun taas magenta-vaaleanpunainen yläosa näyttää kauniilta yhdistettynä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 & 9.

Leave A Comment

24 − = 23