Andamanissa ja Nicobarissa sijaitsevat puistot ja suojelualueet Tyylit elämässä

Nämä saaret ovat tärkein osa maata enemmän kuin yksi. Viime aikoina se on äänestetty joitakin parhaista rannoista Aasiassa. Se on paljon puistoja täynnä sen neitsyt alueilla lukuun ottamatta turisti pääoma Havelock saaret.

Suosittuja ja kauniita puistoja Andamanissa ja Nicobarissa Kuvia:

Tässä ovat paremmat puistot Andaman ja Nicobar.

Campbell Bayn kansallispuisto:

puistot in andaman and nicobar

Se sijaitsee Andamanin Nicobar-saarella ja Nicobar-saarilla, joka on Intian itäosan suurin saari. Se on olennainen osa Suur-Nicobar-biosfäärialueelle, tämä puisto sai kansallisen aseman vuonna 1992. Se on aivan vieressä pienempään Galathean kansallispuistoon, jonka erottaa puskuri metsäalue

Koti monimuotoiselle kasvillisuudelle ja eläimistölle, alueen ensisijaiset asukkaat ovat:

  • Nikoobar-pesu
  • Syötävä pesä Swiftlet
  • Nicobar Long-tailed Macaque
  • Suolaisen veden krokotiili
  • Giant Leatherback merikilpikonna
  • Malayan laatikko kilpikonna
  • Nichobar-puu
  • Pyöreä python ja
  • Jättiläinen ryöstörapu.

Galathean kansallispuisto:

puistojen-in-Andamaanien-ja-nicobar_galathea-national-park

Myös Nicobar-saarilla sijaitsevan Nicobarin saarella sijaitseva Campbell Bayn kansallispuisto sijaitsee Intian itäisellä Itämerellä, joka muodostaa suuren Nicobar-biosfäärialueen. Alueen eristyneisyyden ja kasvillisuuden ansiosta talossa on harvinaisia ​​kasvistoja ja eläimiä, joita ei löydy muualta. Nestemäiset trooppiset lehtileivät ovat sellaisia ​​lajeja kuin Giant Robber Crab ja ainutlaatuinen Nicobar Pigeon.

Katso lisää: Luettelo kansallispuistoista Karnatakassa

Mahatma Gandhin meripuisto:

puistojen-in-Andamaanien-ja-nicobar_mahatma-Gandhi-marine-national-park

Sijaitsee Wandoorissa Andamaanien saarilla, 29 km päässä Port Blairista, puisto on klusterin 15 pientä saarta. Se vetää matkailijoita kauden loka-huhtikuussa Jolly Buoy ja Red Skin saarilla. Adventuristien joukko menee melontaan lasipohjaisilla veneillä, snorklaamalla tai sukelluksella lumoamaan koralliriutat ja värikäs merielämys.

Meren elämä täällä on arvokas, joten se sai suojelualueen tilaa vaalimaan ja pelastamaan merikilpikonnat ja koralliriutat. Tämän lisäksi se takaa paremman elämän asukkaille, jotka ovat pääasiassa heimojen alkuperää.

Tarmugli on klusterin suurin saari ja se on peitetty paksulla mangrove-kasvillisuudella, joka on keskeinen ekologisen tasapainon kannalta.

Katso lisää: Wildlife Sanctuary Haryanassa

Button Islandin kansallispuistot:

puistojen-in-Andamaanien-ja-nicobar_button-saari-national-puistojen

Button-saarilla on kolme osa-aluetta, joiden perusteella heidät yksilöidään. Jokaisella on esiintyvyys jollain ainutlaatuisella eläimellä, jolla on melkein samanlainen kasvisto.

Middle Button Island:

Tämä puisto sijaitsee lähellä pääkaupunkia Port Blair ja on kuuluisa jalostuksesta ja suojellakseen huomasi hirvieläinten.

Pohjois-Button-saari:

Andamanin alueella, Long Islandin lähellä, asuu Dugong ja delfiinit, jotka ovat vallitsevia tällä alueella. Paras aika tarkastella niitä on kunkin vuoden joulukuun ja maaliskuun välillä.

Etelä-Button-saari:

Tämä puisto sijaitsee Havelockin saaren lounaispuolella, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat matalan veden koralliriutat, jotka ovat selvästi näkyviä ja siten suosittuja sukeltajien keskuudessa maailmanlaajuisesti.

Mount Harriet Islandin kansallispuisto:

puistojen-in-Andamaanien-ja-nicobar_mount-Harriet-saari-national-park

Sijaitsee Ferrargunj-alueella, se tarjoaa kolmannen maan korkeimman huippunsa nimeltä Mount Harriet. Britannian sotilaan ja luonnontieteilijän Harriet Tytlerin vaimoksi kutsuttu puisto asuu harvinaisista Andamanin luonnonvaraisista sioista, norsuista, kilpikonnista, ryöstökarpeista ja kauhean näköisestä merivettä edustavista krokotiileistä..

Katso lisää: Puistot Maharashtraan

Saddle Peak National Park:

Tämä kansallispuisto tarjoaa sataman korkeimman huippunsa ja lepotilassa olevan tulivuoren. Lämpö ja kova laavamaitos tekevät matelijoiden, kuten Water Monitor Lizards ja Seawater Crocodiles, sekä Andaman Hill Myna, Andaman Imperial Pigeon, Wild Pigs ja vesieläin kuten delfiinit ja valaat. Täällä löytyy myös ainutlaatuista kasvillisuutta, kuten ikivihreää Cleistanthus robustus ja Scolopia pusilla.

Jos nämä eivät jää kiinni, suosittele Havelock-saarta henkeäsalpaavista mestariteoksista. Varmista rikastuttaa matkakokemustasi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4. 5.

Leave A Comment

3 + 2 =