Ananas ruokavalio suunnitelma laihtuminen | Tyylit elämässä

Mikä on tämän päivän suurin trendi? Juoksu nollakuvalle. Ja kuka kulkee sen jälkeen? Ei ainoastaan ​​nuorisojamme vaan koko sukupolvi ja jotkut niistä, jotka ovat innostuneet meistä. Mutta tässä maailmassa globalisaatiosta ja voimakkaista kovista töistä, kuka on päässyt tosiasiallisesti omistautumaan kuntosali jumalan orjuuden alle? Ei kukaan. Jokainen on kiireinen joko työstään tai henkilökohtaisesta kirjasimestaan, mutta miten hallita vielä kaikkea ja silti näyttää hyvältä? Siirry ananasruokaan.

Ananas ruokavalio suunnitelma laihtuminen | Tyylit elämässä

Me kaikki olemme tietoisia siitä, mitä ananas on ja miten se maistuu. Yksinkertaisesti yummy! Mutta ovatko me kaikki tietoisia niistä hyödyistä, joita me keräämme joka kerta, kun pudotamme yhden näistä suuhun? Ennen kuin aloitat ruokavalion avulla, voit tehdä tuulen läpi joitakin sen etuja.

Katso lisää: Lemon Detox ruokavalio suunnitelma

Ananas ruokavalio Miten se tekee?

Ananas on runsaasti C-vitamiinia ja se on siten valvomo erilaisille häiriöille, koska se voi hallita niitä. Jotkut näistä häiriöistä ovat ruoansulatushäiriöt, mahahäiriöt, niveltulehdus, sinusit ja monet muut.

Jos alas sängyssä, jossa on vuotava nenä ja kudos, pyydä äitiä välittömästi leikkaamaan sinut tuosta hedelmästä, koska se auttaa puhdistamaan limakalvon ulos kurkusta ja antaa meille jatkuvan helpotuksen.

Koska se on luonteeltaan hapan, se auttaa estämään huonoja oraalisia olosuhteita suussa. Myös raskaana olevan äidin usein tunteva aamu-sairaus voidaan helposti vähentää kuluttaen ananasta.

Katso lisää: Onko papaija hyvä ruokavalioon?

Mutta miten se auttaa meitä ruokkimaan sinua Kysy?

Ananas voi itse asiassa auttaa sinua irrottamaan painoa ja alla hush hush monet lime valo tähdet valitsevat tämän Hollywood painonpudotusprosessin. Ananaksen tiedetään olevan korkealla entsyymillä ja kaliumilla, jotka yhdessä auttavat meitä polttamaan rasvaa vähentää myös kehon ylimääräistä vesipitoisuutta.

On olemassa kaksi nopeaa ananasta painonpudotusta ruokavaliota:

2 Kilo 2 päivän ruokavalio:

Kyllä tämä on äärimmäisen ruokavaliota, jossa käytetään vain ananasta ja muuta kuin ananaksia. Koko kahden päivän kolmen ruokalajin aterian kolme eri kertaa koostuu ananasta ja sen sokeriton, rasvaton mehu. Aamiainen, lounas ja päivällinen on ananas keskittynyt. Tänä aikana tarvitaan paljon vettä, eikä mitään muuta ruokaa saa sisällyttää. Kahden päivän kuluttua tunnet 2 kiloa kevyempää.

ananas diet

3 päivän ruokavalio:

Yleisin ananas ruokavalio on kolmipäiväinen ananas ruokavalio, joka tunnetaan myös ananas tonnikala ruokavaliota. Tämä sisältää sarjan purkitettua tonnikalaa lisätyn lisäproteiinin osalta. Ensimmäisenä päivänä ainoa kulutus on ananasta ja paljon vettä. Toisena päivänä kaksi tonnikala-kalaa voidaan lisätä ruokaan tasaisesti. Kolmannella päivällä noudatetaan ensimmäisen päivän rutiinia.

5 päivän ruokavalio:

Tämä on paljon järkevää ruokavaliota ja sitä voidaan sekoittaa muiden elintarvikemateriaalien kanssa. Kuitenkin rajoitukset merkitsevät edelleen, koska emme voi aina olla elintarvikkeita, kuten jogurtti, voi, juusto tai rasva täynnä ruokaa. Tämä tekee ruokavaliosta luullun. Joten tietyistä ilmeisistä rajoituksista huolimatta kenenkään on helppo seurata tätä ruokavaliota. Jos olet ananas rakastaja, se on sinulle lisäsi. Jokaisen aterian jälkeen tai yksi ananas on kulutettava. Vesi sääntö pysyy samana.

Katso lisää: Apple ruokavalio laihtua

Hyvä ja paha:

Kolikolle on aina kaksi puolta ja niin on myös tämä ruokavalio.

Vaikka ananas on hyvin suosittu ja halunnut ruoka, tämä ruokavalion muoto sisältää vain ananakset ja vettä, joka on yksitoikkoinen ruokavalio ja voi olla tylsää aloittaa. Vaikka tämä painonpudotusmenetelmä on vakaa ja todistettu menetelmä, jolla poistetaan tietty määrä painoa, se liimautuu veteen ja dehydratoi kehon. Se voi toimia detox-ruokavaliota, mutta se lisää sydämen vajaatoiminnan, munuais- ja maksasairauksien riskiä.

Leave A Comment

44 − = 40