Amazing hedelmämehun / avokado – mehun terveysvaikutukset Tyylit elämässä

Voimakas hedelmä, joka tunnetaan myös nimellä avokado / alligaattoripää, on voidainen, mutta hienovarainen, kauniin, päärynänmuotoinen hedelmä. Toisin kuin useimmat muut hedelmät, niillä on runsaasti rasvapitoisuutta ja niillä on enemmän kaloreita. Kuitenkin he ovat suosittuja hedelmiä, joilla on hyvä ravitsemusprofiili ja terveyttä hyödyttävät ominaisuudet paitsi se maistuu vain, mutta myös hyödyksi voin hedelmämehua uskomatonta, vaikka tämä hedelmä voi tehdä hedelmämehua, se voi toimia vihanneksena monissa reseptejä ja ruokia.

Voihedelmä sisältää monia ravintoaineita, joita tarvitset ruokavaliostasi. Joten hyvä lasi mehua pitää sinut terveenä monella tavalla Se on runsaasti mineraaleja, kuten kuparia, magnesiumia, mangaania ja sisältää joitain rauta-, kalsium-, jodi-, seleeni-, sinkki- ja fosforipitoisuuksia. Avokadon ravintoarvot tekevät siitä hyvän ruoansulatuskanavan, hiustenhoidon, sydänterveyden, ihonhoidon, psoriasiksen ja jopa huonon hengityksen hallinnan. Nämä ovat sydämen terveitä monityydyttymättömiä rasvoja, joilla ei ole kolesterolia. Avokadojen korkea kaloripitoisuus tekee niistä hyvän ruoan kasvaville lapsille terveellisen rasvan, joka sisältää avokadot, ovat omega-3-rasvahappoja.

voita hedelmämehuista hyödyt

Tämä mehu ohjaa ja poistaa aknen, koska se sisältää happoa, joka on anti-inflammatorinen sekä se pitää ihon kosteana. Voin hedelmämehun edut ovat erittäin tärkeitä raskaana oleville naisille, sillä vihreillä hedelmillä on herkullinen maku nauttimisen aikana, varsinkin silloin, kun niitä käytetään ravinnon tai smoothien muodossa. Avokado-mehu hyötyy raskaana oleville naisille, koska se sisältää foolihappohedelmiä, jotka ovat hyödyllisiä sikiölle.

Katso lisää:  Viinirypälemehun terveysetuudet

Edut Butter Hedelmämehun muun muassa:

Löydämme avokado-mehun yleisimmät hyödyt terveydelle.

Iho:

Jotta ylläpitää kosteutta ihon ja myös energianlähteenä, joka on hyödyllinen kiireiselle päivälle.

Sydän-ja verisuonitauti:

Avokado suojaa kolesterolia aiheuttavia sydänsairauksia ja vähentää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

Säätää verenpainetta:

Avokadon korkea kaliumpitoisuus säätelee ja alentaa veren paineita.

Cancer Fighter:

Hedelmien säännöllinen kulutus voi vähentää eturauhassyövän kehittymistä miehillä sekä rintasyöpä miehillä ja naisilla.

Katselmus:

Silmät voivat myös nauttia siitä aika ajoin.

Ruoansulatuskanavan häiriöt:

Tämä hedelmä on erinomainen ruoka-apu akuutin ruoansulatuskanavan häiriöissä.

Pahanhajuinen hengitys:

Se poistaa tehokkaasti suoliston putkijakoa tai hajoamista, mikä on todellinen syy päällystetyn kielen ja huonoon hengitykseen.

Duodenaalinen haavauma:

Sen runsas ravintoaine ja entsyymit ovat tehokas keino hoitaa tätä haavaamista.

Katso lisää:  Paras probiottinen juoma

Terveys Edut Voi Hedelmä:

Voihedelmät tarjoavat sinulle 1 gramman kuitua annosta kohden, mikä auttaa sinua saavuttamaan päivittäisen 25 gramman arvon. Kuitu auttaa vähentämään sydänsairauksien, korkean kolesterolin ja ummetuksen riskiä. Ne sisältävät myös useita kemikaaleja tai kasvikemikaaleja, jotka estävät kaihi- ja makuladegeneraation ja kolesterolin imeytymisen, ja antioksidanttisi, jonka kehosi voi muuntaa A-vitamiiniksi.

Kuinka tehdä Avocado-mehu:

Jotkut ihmiset haluavat syödä voin hedelmiä lisäämällä salaatteja voileipiä. On monia tapoja syödä tai kuluttaa, kuten tehdä mehu tai pirtelö on yksi niistä. Luonnollisesti tämä ei ole makea hedelmä, joten ihmiset haluavat lisätä makuja tai sokeria, jotka voivat joskus pilata luonnollisen maun ja ravintoarvonsa. Katsotaanpa, miten valmistaa avokado / voita mehu resepti.

ainekset:

  • 4 kypsää avokadoa
  • 2 Cupin kylmää maitoa
  • 10 Taulukko lusikka Sokeri tai hunaja
  • 1/2 Cup Vesi

Valmistautuminen:

  • Ensimmäinen Ota 4 avokadoa ja leikkaa ne vaakasuoraan ja poista kuoppaan.
  • Käytä lusikkaa tai veistä, poista kaikki massa.
  • Nyt laittaa massa ja muut ainesosat sekoitusastiassa ja sekoita se kunnes se sileä.
  • Lopuksi, tarjoile se lasissa.

Haitat Avokado-mehu:

Yksi tärkeimmistä syistä, joiden mukaan jotkut ihmiset rajoittavat avokadojen määrää, joita he syövät, ovat siksi, että ne sisältävät suhteellisen suuren prosenttiosuuden rasvasta ja kalorit voivat todella lisätä, jos et ole varovainen.

Nyt kun tiedät avokadon edut, älä unohda lisätä niitä ruokavaliosi päivittäiseen käyttöön. Lisätä ja lisätä päivittäistä ruokavaliota lisäämällä hyvää avokadoa ja elämään elämän terveellisimmistä puolista. Tämä luonnollinen ravintoaineiden tiheä ruoka on runsaasti yli 20 vitamiinin ja kivennäisaineen olennaisia. Kuulostaa syystä sisällyttää ne ravintolisiin?

Katso lisää: Päärynämehun resepti

Leave A Comment

− 2 = 4