Alfa-meditaatiotekniikat Tyylit elämässä

Jokainen on kuullut meditaation ja meditatiivisten tekniikoiden, kuten Pranicin paranemisen ja Reikin, mieliä, joita pidetään usein paljon "taikuutta" muistuttavina. Mutta melkein jokainen, joka ei ole nähnyt tätä "maagista", näyttäisi olevan ensin epäilevä sen valtuuksista. Mutta älä huolehdi, kun hallitset alfa-meditaation taidetta, voit harjoitella näitä ihmeitä ikiomaa kehoa vastaan!

alfa meditation

Katso lisää: Miten Anapanasati Meditaatio

Alfa-meditaatio nostaa mielesi tasolle, joka on täysin hereillä ja lähes unessa. Se hidastaa aivojen aaltoja ja sallii sielusi ylittämään korkeammalle astraalitasolle. Jotkut kaikki tämä kuulostavat kuohkeilta, joita sanovat romanit ja hengelliset parantajat jne., Jotka osoittautuvat vääriksi. Alfa-meditaatio on kuitenkin tieteellisesti todistetusti auttamassa mieltäsi parantaa kehosi ja sen sairaudet! Hidastamalla pulssia se vie aivasi rentoon mukavaan tilaan. Tämä on tilanne, joka seisoo syvän unen kynnyksellä, joka antaa sinun herätä virkistää ja sanoa: "Nyt tämä on kaunis aamu!" Alfa-meditaatio käyttää tätä mielen tilan tekemään temppuja, joita et voi jopa unelmoida!

Alfa-meditaation ensimmäinen vaihe on tämän mielen tila. Voit tehdä tämän istuessasi mukavaan asentoon ja syödä syvään henkeä sisään ja ulos juurtumaan itseesi. Yksinkertaisen meditaation tyypillisissä vaiheissa aloitat keskittymisen hengityksesi mukaan. Sisään ja ulos, sisään ja ulos, jatkuvasti. Ja kun hengität, kuvitellaan, että kaikki stressi ja huolesi jättävät mielesi. Tällä tavoin selkeät mielesi kaikkiin sen jännitteisiin ja huolisiin.

Katso lisää: Jyothin meditaatio

Tämä prosessi tekee suurimman osan jännityksestäsi pitkälle. Kuitenkin kun mieli on selvä, voit hallita näitä stressiä ja ratkaista ongelmasi antamatta heille mahdollisuutta aiheuttaa stressiä. Niinpä tämän tekniikan avulla saavutat hengellisen keskuksen, joka auttaa sinua tasapainottamaan ongelmasi.
Alfa-meditaatio käyttää tätä hengellistä keskustaa. Kun olet päässyt sinne, voit käyttää visualisointitekniikoita aivosignaalien lähettämiseen. Alfa-meditaatio käyttää lähinnä alitajuntaan tavoitteidensa saavuttamista.

Yksi tekniikoista on kuvitella numero kolme, kolme kertaa, jota seuraa numero kaksi ja sitten yksi, jokainen esiintyy kolme kertaa. Tämä aktivoi osan aivoistasi, jota harvoin käytetään. Se on kuin venyttää vanha käyttämättömän lihasten. Tämän harjoituksen jälkeen voit kuvitella minkä tahansa tilanteen, jonka haluat suorittaa. Kuvittele itsesi työssä saavuttamassa menestystä, kuvittele, että päänsärkysi menevät pois tai että sinulla on paras tunne nukkua muutamassa minuutissa!

Kun kuvitat, missä se on, haluat itse olla, kirjoita tavoitteesi ääneen. Pohjimmiltaan ilmoitat alitajunnallesi, mitä tavoitteesi ovat. Nämä kuvat pitäisi olla kuin todellisia tapahtumia sinulle. Kun lopetat tämän, aloita lasku viidestä toiseen. Sitten avaa hitaasti silmäsi ja anna itsesi tulla takaisin normaaliin maailmaan.

Katso lisää: Kuinka tehdä syvällistä meditaatiota

Alfa-meditaatio hallitsee kaiken piilotetun tehon sisälläsi, mobilisoi sen ja antaa sen suunnan. Sen avulla voit ohjata alitajuntaasi, joka pyrkii poistamaan todellisia tavoitteitasi ja tavoitteesi elämässä. Tämä parantaa huomattavasti mahdollisuuksiasi saavuttaa ne! Käyttämällä alfa-meditaatiota päivittäin voit parantaa kehosi fyysistä ja henkistä tilaa, mutta voit myös parantaa elämääsi ja sen tilaa. Ennen kuin olet kohdannut pinoa epäonnistumisia ja pettymyksiä, nyt tuntuu, että pyörät kääntyvät, kun omaisuuden kädet antavat sinulle paremman käden. Mutta onko se todella onni? Tai onko tämä taide, jonka avulla voit toimia ja parantaa elämääsi?

Kuvat Lähde: 1

Leave A Comment

− 3 = 3