Afrikkalaisen mangun käyttö ja edut laihtumiseen Tyylit elämässä

Afrikkalainen mango, joka luo paljon buzzia Intian markkinoilla, meidän on tiedettävä, tosiasiallisesti se auttaa laihtuminen tai vain myytti, jonka uskovat liikalihavia ihmisiä? Tutkimukset ovat osoittaneet, että afrikkalainen mango on hyödyllinen laihtuminen, mutta asiat eivät ole vielä niin selkeitä, että viimeisimpien markkinoiden viime vuosina vaikuttaneita viimeisimpiä hedelmiä on vähemmän..

afrikkalainen mango for weight loss

Tieteellisesti tunnetaan nimellä Irvingia gabonensis (IG), se löytyy Länsi-Afrikan metsistä. Historia kertoo, että tämä harvinainen hedelmä löydettiin Kamerunin Afrikan alueilta. Kasvin siemenen on tarkoitus sisältää voimakkaita ainesosia. Siemeniä jauhetaan ja käytetään vain markkinoilla olevien lisäravinteiden valmistamiseen. Hedelmä ei ole uusi, mutta siihen liittyvä painonpudotusominaisuus on ehdottomasti uusi ja suosio. Hedelmien uutteet ovat markkinoilla saatavana laihdutukseen ja lääkkeisiin liittyvien lisäaineiden muodossa.

Tutkimukset osoittavat, että ihmiset, jotka kuluttavat enemmän 150 mg afrikkalaisia ​​mango-lisäaineita päivittäin, osoittavat merkittäviä parannuksia laihtuminen, rasvanpoltto, nälänhätä.

Katso lisää: Kuinka tehokas on Acai Berry Painonpudotukseen

Kuinka se toimii Painonpudotuksessa:

Leptini on hormoni, joka vähentää nälänhädästä aivoja, mikä tukahduttaa ruoan saannin. Afrikkalainen mango auttaa leptiinin muodostumisessa ja säätelyssä. Lihavilla tai rasvilla ihmisillä on paljon leptiiniä, minkä seurauksena heistä tulee vähemmän tehokas nälän vähentämisessä. Afrikkalainen mango myös lisää Adiponectin-proteiinia, joka säätelee glukoositasoja. Adiponectin auttaa myös rasvahapon hajoamisessa.

Afrikkalaisen mangun erilaiset terveyteen liittyvät edut ovat:

1. Se taistelee jalostettujen ja ei-terveellisen ruoan ärsytyksiä vastaan:

Jos tuntuu jatkuvasti halu syödä ruoan ulkopuolella ja saada cravings suosikki, mutta lihotus ruokia Afrikkalainen mango on ratkaisu. Afrikkalaisen mango-kulutuksen tuloksena ei ole keskiyön pikkupurtavaa ja roskaruokaa, jota suosimme.

2. Pitää vatsasi täynnä:

Se auttaa ruokahalun tukahduttamisessa pitämällä vatsa täynnä, jolloin pidät siitä pois ruoasta. Se auttaa pitämään terveellisen ruokavalion ja hillitsemään ruoanhimoja. Se pohjimmiltaan lisää aineenvaihduntaa ja auttaa hallitsemaan nälkää.

Katso lisää: Edut Päivämäärät Painonpudotus

3. Vähentää kolesterolia:

Laaja tutkimus on osoittanut, että afrikkalainen mango vähentää kolesterolitasoja, mikä parantaa sydämen toimintaa pitkällä aikavälillä. Henkilö, jolla on keskimääräistä korkeampi kolesteroli, pitäisi käyttää sitä.

4. Lisää elimistön aineenvaihduntaa:

Aineenvaihdunta on kehon rasvanpolttojärjestelmä. Kun aineenvaihdunta on vähäistä, ihmisellä on taipumus olla fatter, kun keho tulee tehottomaksi poltettaessa kaloreita. Afrikkalainen mango lisää ruumiin aineenvaihduntaa ja aiheuttaa laihtumista.

5. Se lisää energiaa:

Energian kasvaessa keho toimii enemmän. Se lisää laitoksen energian tasoa tekemään enemmän toimintaa kuin tavallista. Kun hemmotellaan enemmän toimintaa, se johtaa rasvan polttamiseen.

Katso lisää: Hunaja ja sitruunamehu painonpudotukseen

6. Burns Fat by Process of Thermogenesis:

Afrikkalainen mango polttaa rasvaa lämpömuovauksen kautta - tapa lisätä kehon ydinlämpötilaa, mikä johtaa siihen, että suuri määrä rasvaa poltetaan ilman lihasvoiman menetystä. Se on ihanteellinen valinta niille ihmisille, jotka haluavat menettää rasvaa ilman jittery tunne, joka on yleinen rasvaa polttava lisäravinteet ja muut.

Voidaan ostaa hedelmiä tai täydennyksiä saatavilla eri verkkosivustoilla, kuten amazon. On syytä olla hyvin varovainen, kun ostaa lisäravinteita, koska monet yritykset myyvät halvempia tuotteita, jotka sisältävät enemmän jauhetta kuin todellinen aine, jotta saataisiin enemmän rahaa. Joten ennen investoimista täydentämisen ostamiseen kannattaa tutkia yritystä asianmukaisesti ja sitten jatkaa eteenpäin.

Kuvan lähde: 1

Leave A Comment

54 + = 57