Abhaya Mudra – miten ja hyödyt Tyylit klo LIfe

Mudra on syvällä merkityksellä kiinni Intian perinneemme. Se on hyvin syvä merkitys estynyt historiassamme. Mudraaleihin liittyy erilaisia ​​tarinoita. Uskotaan, että mudran tiedetään huolehtivan useimmista terveysongelmistamme. Aikaisempina päivinä ihmisillä ei ollut niin paljon lääketieteellisiä tiloja, joten silloin ihmiset käyttivät vain mudraa ja he olivat paljon terveellisempää kuin meillä tänään. Todistettiin jopa, että eliniänodote oli paljon korkeampi niinä päivinä kuin nykyään. Myös tieteelliset ja lääketieteelliset ominaisuudet ovat edenneet nykyään paljon, mutta terveyskysymykset ovat myös moninkertaistuneet useaan kertaan. Yksi tällainen erittäin tärkeä mudra on Abhaya Mudra.

Abhaya Mudra

Ymmärretään Abhayan Mudran merkitys:

Abhayan sanaan liittyy useita merkityksiä. Monia vuosia ennen, kun intiaanit olivat sanskritia kommunikaatiokäytäntönä, abhayan sanaa käytettiin paljon. Niinä päivinä abhaya tarkoittaa pelottomuutta. Voit myös liittää suojauksen, rauhan ja hiljaisuuden merkityksen abhayan kanssa. Voit myös sanoa, että abhaya mudra symboloi pelon ja pahan irtoamista elämästämme. Uskotaan, että tätä symbolia käytettiin paljon ennen buddhalaisuuden alkamista. Tämän symbolin alkuperä oli ajatus lähestyä vieraita ystävällisellä eleellä. Mutta uskottiin, että sinun ei pidä olla yli ystävällinen vieraiden ja ihmisten kanssa, joilla vältyttiin puhumasta ja tavata vieraita.

Katso lisää: Merudanda Mudra

Joten, tämä käsite oli kehittynyt abhaya mudra, jossa ihmiset tapasivat tavata ja tervehtiä muukalaisia ​​onnellisesti. Toinen teorian ympäröimä ele on se, että se otettiin käyttöön, kun elefantti hyökkäsi Gautam Buddhan kimppuun. On tunnettua, että elefantti rauhoittui heti, kun hän näki tämän Gautam Buddhan ele. Buddhalaisuuden harjoittajat sanovat, että Gautam Buddha nousi käsiinsä pelottomuuteen. Tämä mudra on suosittu myös muissa historiallisissa perinteissä. Se näkyi jopa Gandhara-pyhien kirjoitusten määrässä. Gandhara-taiteessa tätä teosta käytettiin lähinnä saarnaamista varten. Tämä mudra oli hyvin yleinen Kiinassa etenkin pohjois-wei ja sui alueilla 4. ja 7. vuosisataa. Tämä ele on myös erittäin suosittu viidennessä dhyani Buddhassa, joka tunnetaan myös nimellä Amoghasiddhi. Uskotaan, että jos käytät amoghasiddhia melko pitkään, voitte päästä yli mustasukkaidesi ja tämä auttaa sinua pitkällä aikavälillä saavuttamaan uusia saavutuksia elämässäsi. Thaimaassa ja laosissa tämä mudra tunnetaan yleisesti Walk-Buddhana.

Kuinka tehdä Abhaya Mudra?

Joten, kun tiedät kaiken tästä mudrasta, syntyy suuri kysymys siitä, kuinka tehdä mudra. Älä huolehdi, että autamme sinua ulos. Ennen kuin teet mitään mudraa, se on edellytys, että kehosi on löysä. Jos käytät liian voimakkaasti tai kehosi liian tiukasti paineen ja stressin vuoksi, et tee sitä oikein. Sinun täytyy päästä yli kaikki maailman asiat ja keskittyä sitten mudra-muotoon. Sitten odottaa vain etuja pitkällä aikavälillä. Jos teet tätä mudraa ajattelemalla, ettet aio saavuttaa tulosta tai toisin sanoen yli ajattelua, et aio saavuttaa tuloksia.

Seuraavassa on joitain lyhyt vaiheita, jotka auttavat sinua saamaan tämän Abhaya Mudran:

  • Istu lotus tai erittäin helppo puoli sitted asema. Mudra-harjoituksen ensimmäinen kunto on mukavuus. Sinun on oltava mukavassa asennossa tekemään tämän harjoituksen. Seuraavaksi ehdotamme, että istut matolla tai kevyellä matolla. Tämä johtuu siitä, että monet kuntoasiantuntijat ja ravitsemusterapeutit ovat ehdottaneet, ettei sinun pidä istua paljaalle kerrokselle. Paljas lattia emittoi ja tuo esiin säteilyn, joka ei ole hyvä ja terve kun tekee mudraa. Voit pitää silmäsi auki tai kiinni, kuten haluat. Suljetut silmät varmasti varmistavat enemmän keskittymiskykyä.
  • Nosta oikeaa kättäsi aina olkapään korkeuteen asti.
  • Nyt taivuta käsiasi ja kämmentäsi ulospäin sormilla pystyssä
  • Liitä se sitten vasempaan kädet seisomaan vain.

Katso lisää: Varun Mudra Edut

Vinkkejä ja vihjeitä tehdä Abhaya Mudra:

Mitään erityistä aikaa ei ole ja milloin tämä mudra tehdään. Voit tehdä tämän mudran niin kuin ja milloin haluat. Koska tämä mudra ei myöskään sisällä mitään erityistä istumamallia. Abhaya mudraa voidaan helposti tehdä seisomaan, jotta voit tehdä sen myös silloin, kun olet ajelulla. Voit tehdä sen toimistossa, kun olet kyllästynyt työstään ja haluat nauttia lomasta. Tee abhaya mudra sitten voit myös voittaa pelkosi. Joten tässä erittäin kilpailukykyisessä maailmassa on välttämätöntä päästä yli pelkosi ja mustasukkaisuuden. Sitten vain voit menestyä ja kilpailla pitkässä elämässä. Siksi on välttämätöntä harjoittaa abhaya mudraa säännöllisesti. Abhaya mudran pitkittyneen harjoittelun avulla voit nähdä ja tuntea positiivisia muutoksia elämässäsi ja elämäntavoistasi. Tämä mudra on erittäin suosittu. Jopa lääkärit suosittelevat abhaya mudraa pelottaakseen pelkosi.

Katso lisää: Adi Mudra

Mutta sinun on muistettava, että Abhaya mudraa ei voi ylittää yhden päivän aikana. Kaikki epäterveelliset käytännöt voidaan saada vain yhdellä päivällä. Tarvitaan aikaa ylentää asioita ja paljon enemmän aikaa saada ulos niistä. Siksi ehdotuksemme on pitää tämä mudra harjoittaa pitkään ja sitten vain sinä voit voittaa pelkosi ja kateellisuutesi. Tämä on enemmän henkistä voittoa kuin fyysisiä muutoksia, joten on paljon enemmän aikaa. Joten älä ymmärrä tosiasioita, että et saavuta tuloksia. Ajan ja hieman kärsivällisyydellä saavutat varmasti tuloksia, jos olet varma tarpeeksi ja teet sen oikein.

Leave A Comment

8 + 1 =