9 viimeisintä ja parasta pitkiä lompakkoja miehille ja naisille

Lompakot tehtiin ensisijaisesti käteisvarojen, luottokorttien, henkilötodistusten, ajokorttien pitämiseen. Sitten tuli aika, jolloin myös muita tarvikkeita vaadittiin kuljettamaan - kuten passeja, kirjoja jne. Lompakon ensisijainen tehtävä muuttui ja uusi tyyli pitkiä lompakoita leikattiin.

Pitkät lompakot ovat ihanteellisia pitämään miesten rintataskussa ja se on ihanteellinen matkustuksen aikana. Pitkät lompakot pitävät käteistä vaakasuoraan, eikä niistä ole pelkoa, että ne repivät taitteita.

Uudet ja tyylikkäät Long-lompakot mallit miehille ja naisille Trendissa:

Tässä on top 9-mallia lompakoita, joiden koko on pitkä.

1. Aitoa lehmän nahkaa kaksinkertainen pitkä lompakko:

Aito Cow Leather Bi-Fold Long Wallet

Tämä Lompakko on käsin tehty Cow-hide nahasta. Siinä on 8 luottokorttipaikkaa ja 2 ID -ikkunaa. Siinä on myös vetoketjullinen tasku ja 2 taskua käteisen pitämiseen. Nahka on pehmeää ja kestävää. Se on hyvä lompakko lahjaksi.

2. Vintage Look aito nahka pitkä kaksivärinen lompakko:

vuosikerta Look Genuine Leather Long Bifold Wallet

Tämä tyylikäs lompakko on erittäin ohut ja valmistettu Vintage-nahasta. Siinä on 13 luottokorttipaikkaa, 1 ID-näyttöikkuna, 2 tilaa rahalle ja 2 korttipaikkaa sim-kortteille. Se on RFID estää pitämään kaikki tärkeät tiedot turvallinen ja turvallinen.

3. Käsintehdyt Nahka Pitkä Biker Lompakko:

Käsintehdyt Leather Long Biker Wallet

Tämä on täysin käsintehty lompakko. Se tunnetaan myös nimellä Biker's Lompakko. Se on valmistettu vihreästä nahasta valmistetusta nahasta ja erittäin kestävä. Siinä on 8 taskua, joilla voi pitää luottokortteja ja 2 lähtö- ja saapumisaikoja käteisenä. Siinä on myös messinkiketju, joka on yhdistetty messinkiketjuun, joka antaa sille tyylikkään ilmeen.

4. Olive Leather Long Lompakko:

Oliivi Leather Long Wallet

Valmistettu hyvin kulutusta nahasta, joka antaa sille vintage-ilmeen. Siinä on monipuolinen lompakko, jolla on tyyli ja sisältö. Se on 6 korttipaikkaa ja 2 sisätaskua. Siinä on kaksi sävyä - tummanruskea ja savunvärinen.

Katso lisää: Guess Lompakot miehille

5. Raha Pitkä Lompakko:

Raha Long Wallet Purse

Tämä on monikäyttöinen lompakko; siinä on liukupulttipainike. Siinä on tasku pitämään passia, 12 korttipaikkaa ja 3 isoa taskua. Se voi pitää eri asiakirjoja yhdessä paikassa ja sopii matkustamiseen. Se estää kaiken kiireen ja sekaannuksen lentokentän terminaaleissa.

6. Miesten nahkainen pitkä lompakko:

Miesten Leather Long Wallet

Tämä pitkä lompakko on valmistettu puhtaasta nahasta ja trendikäs järjestäjä. Se voi pitää useita luottokortteja sekä käteistä. Tämä soveltuu miehille, jotka rakastavat tyyliä. Siinä on 18 korttipaikkaa luottokorteille kolmessa kansiossa, 1 korttipaikka ID: lle ja taskut, joilla voi pitää kirjaa, käteistä jne.

Katso lisää: Fossiiliset lompakot naisille

7. Musta ja ruskea Executive Long Lompakko:

Musta& Brown Executive Long Wallet

Se on valmistettu laadukkaasta nahasta ja on erittäin pehmeää kosketukseen. Se on pitkäikäinen ja pitää hyvää jo jonkin aikaa. Siinä on ylimääräinen pystysuora säilytyslaite, joka sopii helposti takin taskuun. Tämä on saatavana kahdessa väriyhdistelmässä musta, ruskealla reunalla ja ruskea musta reunus.

8. Pitkä lompakko, jossa solki:

pitkä Wallet with Buckle

Se on valmistettu korkealuokkaisesta nahasta. Se on keinotekoinen nahka ja polyesterivuori, joka on erittäin kestävä. Siinä on 2 kassettotaskua, 1 vetoketjutasku ja vetoketjullinen korttipaikka. Se on myös mahdollisuus pitää puhelinta, kortteja - tunnus ja luotto. Siinä on myös 4 valokuvaa.

Katso lisää: Pieni naisten lompakko

9. Pitkä kytkin lompakko:

pitkä Clutch Wallet

Siinä on suuri kapasiteetti ja se voi pitää puhelimia, luottokortteja, käteistä, kolikoita jne. Siinä on tilaa 8 kortille, 3 lokeroa, joissa voi pitää puhelinta, käteistä, 2 korttitasoa ja 1 vetoketjutasku. Se on valmistettu PU nahasta ja siinä on synteettistä nahkaa. Se voidaan puhdistaa vedellä tai pienellä määrällä pesuainetta.

Pitkät lompakot ovat ihanteellisesti matkalaukut. Heillä voi olla passeja, lippuja, lennollepääsyjä, erilaisia ​​valuuttoja, luottokortteja, matkasekkejä, matkareittiä, matkavakuutuksia, hotellivarauksia ja monia muita nimiä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 4