9 Viimeisimmät Velvet Kurta mallit naisille ja miehille Tyylit elämässä

Kurtas on saatavana eri materiaaleissa; kuten rottia, silkkiä, puuvillaa, samettia ja paljon muuta. Kaikista näistä materiaaleista sametti on kangas, joka epäilemättä nostaa lähes kaikki asut. Velvet kurta on suosittu etnisten ja puolueiden parissa. Se antaa sinulle tyylikkään ja kuninkaallisen ilmeen. Näiden sametti kurtojen kuluminen auttaa sinua olemaan vetovoima keskellä joka kerta.

Paras ja uusin Velvet Kurta mallit naisille ja miehille:

Alla on lueteltu Top 9 Velvet kurta -mallit, joita voit käyttää kaikissa tilanteissa,

1. Sininen Velvet Brodeerattu Kurti:

Sininen Velvet Embroidered Kurti

Tämä kauniin sametti kurti on varustettu riikinkirjonalla, joka antaa sinulle tyylikkään ilmeen. Se on juhlatekniikka, voit myös käyttää sitä etnisenä kulutuksena. Paras yhdistelmä tällä kurti on tiukka vaaleanpunainen leggingsit tai jeggings. Se sopii kaikille kehon tyypeille.

2. Musta Velvet Indo Länsi-Kurta Pajama:

Musta Velvet Indo Western Kurta Pajama

Tämä erinomainen musta kurta miesten mukana tulee musta pyjamat on sopiva valinta osapuolten kulumista. Tämä antaa sinulle mielenrauhan. Tämä muotoilu on indo-länsimaisen muotoilun ansiosta tyylikäs ulkoasu.

3. Navy Blue A Line Velvet Kurti:

Laivasto Blue A Line Velvet Kurti

Navy blue A-line kurti on lajikokoelma. Nämä sametti pitkät kurtis ovat hyvä valinta etnisenä kulutuksena. Siinä on V-kaula, lyhyet hihat ja sileä helma. Voit käyttää tiukkoja leggingsteja tai jeggingsia sen kanssa. Ole ainutlaatuinen muun muassa yllään jotain erikoista

4. Sininen silkki Velvet Kurti kirjonta:

Sininen Silk Velvet Kurti with Embroidery

Tämä pakistanilainen sametti kurtis on erinomainen valinta, jotta voit paistaa muun muassa. Kaunis kirjonta ja muotoilu antavat sille parhaan näytön ja voivat käyttää sitä osapuolten kulumisena. Paras yhdistelmä tällä kurti on palatsit. Tämä on paras valinta sellaiselle, joka haluaa olla tyylikäs.

5. Musta Velvet Kurta:

Musta Velvet Kurta

Tämä musta sametti kurta naisille on juhlavaatteita. Käytät sitä kerman palatsilla tai legginkeilla. Tämä V-kaulan kurti on kaunis kivityö ja antaa sinulle ihastuttavan ulkoasun. Käytä sitä juhliin tai festivaaliin ja ole erottamiskykyinen.

6. Brodeerattu suora Cut Velvet ja Net Kurti:

kirjaillut Straight Cut Velvet and Net Kurti

Tämä erinomainen juhlallinen kulumista tulee samettimateriaalilla ja nettohihoilla. Nämä sinisen värin tyylikkäät sametti kurtit ovat paras valinta, jotta voit olla tähti juhlissa. Kaikki silmät tulevat sinuun. Paras yhdistelmä tähän on tiukka leggingsit tai jeggings.

Katso lisää: Keltainen Kurti Designs

7. Indo Länsi Velvet Kurta:

Indo Western Velvet Kurta

Tämä miesten indo-länsi-musta kurta on juhlavaatteita. Paras yhdistelmä tämän kurnan kanssa on punainen pajama. Siinä on kaunis kivityö ja pituus on polven yläpuolella. Nämä sametti kurta -malleissa on Swarovski- ja zardoshi-kivityöt. Tämä on paras viimeisimmistä Velvet Kurti -malleista.

8. Velvet Emerald Kurta:

Sametti Emerald Kurta

Tämä kaunis smaragdin väri kurta on juhlavaatteita. Se näyttää tyylikkäältä ja voit erottua joukosta ainutlaatuisella pukeutumistyyliossasi. Tämän avulla voit käyttää kermanvärisiä pyjamia ja sopii kaikille kehon tyypeille. Tämä sametti kurti -suunnittelu on kuuluisa nykyään.

Katso lisää: Oranssi Kurta Designs

9. Naisten Velvet Kurti:

naisen Velvet Kurti

Tämä painettu sametti kurti on juhlavaatteita. Paras yhdistelmä tämän kurin kanssa on leggingsit ja jeggings. Voit käyttää tätä kaikissa tilanteissa, jotta voit parantaa kauneutta.

Nämä ovat joitakin parhaita sametti kurti malleja, joita voi käyttää ja antaa sinulle upean ulkonäön. Uusien ikärakenteisten mallien mukana ei pidä noudattaa vanhoja trendejä tai malleja. Kokeile jotain uutta sametti kurta. Se parantaa ulkonäköäsi. Pukeutumistyyli heijastaa asenne ja persoonallisuutesi.

Katso lisää: Uusimmat Kurti Tuni mallit

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1