9 Viimeisimmät tyylikkäät Blazers eri sävyjä vihreää

Blazers lisää tyylikkään ulkoasun persoonallisuuteemme. He ovat lämpimämpiä ja mukavia. Kun talvet saapuvat, pakkan tarve katetaan lämpimissä vaatteissa, mutta vaatteiden kerrokset tekevät meistä tuntemattomia, olivatpa ne miehiä tai naisia. Blazer on se vaihtoehto vaihtoehtoisille vaatekappaleille, joka lämmittää myös kehoamme, mutta antaa myös persoonallisuuttasi tyylikkään ilmeen. Ja kun blazerit ovat eri vihreän sävyin, niin se kohteliaasti näyttää enemmän.

Miesten ja naisten vaatteet:

Tässä on 15 tyylikästä vihreää väriä blazers viimeisin muoti miehille ja naisille Intiassa.

1. Naisten epäsymmetrinen vihreä saappaat:

vihreä blazers

Nämä blazers ovat erilaisia ​​kuin tavallisesti ihmiset näkevät. Ne lisäävät rentoa ulkoasua pukeutumillamme. Tämä kampaamo on suunniteltu rentoihin kokouksiin, jumittumaan ystävien kanssa tai ostoksilla. Voit käyttää sitä leikkaavilla farkuilla, jotka tekevät täydellisen yhdistelmän.

2. Reiden pituus räätälöity vihreä saappaat:

reisi Length Tailored Green Blazer

Jos asut alueelta, jolla on äärimmäisen kylmää ilmastoa, jossa usein esiintyy lumisateita, niin tämä perinteinen ilme, reiden pituus vihreä blazer pitää sinut lämpimänä ja peitettyinä. Voit käyttää sitä sekä sinisiä että mustia kapeita farkuita ja nilkkapituisia saappaita ja pipo-korkki, joka näyttää sinusta täydelliseksi.

3. Lyhyet vihreät housut naisille:

Lyhyt Green Blazer

Toimitko naisia? Oletko kyllästynyt samanlaiseen pukeutumiseen joka päivä? Jos kyllä, niin lyhyet vihreät blazerit ovat sinun täytyy kokeilla. Voit käyttää sitä hameissa ja housuissa. Ja jos aiot vierailla perheen ja ystävien kanssa, voit käyttää niitä myös jumittuvissa asuissa; yksi lyhyt vihreä blazer ja kolme erilaista pukeutumistyyliä.

4. Mint Green Blazer:

Minttu Green Blazer

Minttu vihreä on tuoretta väriä, ja sävyjä voi käyttää aurinkoisina päivinä. Se on sekä miellyttävä silmään että menee kaikenlaisiin ympäristöihin. Se sopii mustille sukkahousuille tai lyhyelle hameelle, jossa on mustat sukkahousut ja polvipituiset saappaat.

Katso lisää: Oranssi Blazer Womens

5. Naisten tummanvihreä Blazer:

Tumma Green Blazer

Kun puhumme talvista, rasvainen ja tylsä ​​iho on ensimmäinen ongelma, joka vaikeuttaa meitä. Yritämme käyttää niitä sävyjä, jotka tekevät ihomme näyttävät kirkkaalta. Tummanvihreä blazerit tekevät kasvoistamme kirkkaaksi. Voit käyttää sitä pohjalla kaikista valokuvista, jotka valitset.

6. Tyylikäs Lime Green Blazer:

Lime Green Blazer

Lime-vihreä pukeutumissade on erittäin tuore näköinen sävy. Voit käyttää sitä lähes kaikkien sävyjen pohjalla. Tämä sävy voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla. Voit käyttää sitä myös neonvihreillä.

Katso lisää: Sininen Blazer miesten

7. Naisten vihreä väri Blazer:

naiset Green Blazer

Naiset voivat myös kokeilla blazerien sävyä. Se lisää kauneutta yksinkertaiseen ilmeeseen. Se tekee sinusta hienostuneen. Vihreiden blazerien sävyjä on oltava naisten vaatekaapissa. Käytä niitä hameilla, housuilla tai laihalla farkuilla.

8. Olive Green Miesten Blazers:

Oliivi Green Men’s Blazers

Oliivi vihreä on ainutlaatuinen vihreän sävy. Miehet voivat käyttää sitä samalla varjolla ja valkoisella paidalla. Se on täydellinen tapa etsiä toimistokokous asiakkaiden kanssa. Voit valita minkä tahansa värisävyn, joka kulkee tämän värin kanssa hyvin. Tämä varjo voidaan käyttää sekä miehillä että naisilla, joilla on paita / huopa, housu / hame.

Katso lisää: Velvet Blazers

9. Vihreä Blazers for Men:

Vihreä Blazers for Men

Vihreä sävy on varjo, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää. Ja vihreät blazers menevät hyvin miehille. Voit yhdistää sen sekä farkut että housut. On olemassa erilaisia ​​vihreitä sävyjä, jotka voidaan yhdistää eri tyyppisiin pohjiin.

Blazer on sellainen talviasut, jota sekä miehet että naiset voivat käyttää. Ja vihreillä blazereilla on erilaisia ​​vihreitä sävyjä, joita voidaan kokeilla eri tilanteissa ja kokouksissa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 1