9 Viimeisimmät Short Bob Haircuts vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Bob Hairstyles on yksi vanhimmista ja luokitelluista hiustyyleistä, jotka ovat kehittyneet vuosien varrella. Tämä hairstyle on luonut itselleen markkinarako muotin maailmassa ja on yksi kehittymässä olevista suuntauksista. Pitkäkarvaisiin verrattuna lyhyt bob-kampaus on helppo ylläpitää ja antaa älylle ja nuorekkaan näköä kaikille ihmisille.

Lyhyt Bob Hairstyles

Lyhyt Bob Haircuts 2017:

Tämän hiustyyliin on useita muunnelmia, joista osa mainitaan alla.

1. Tyylikäs ja sileä Short Bob Hairstyle:

Lyhyt bob hairstyles 1

Tämä tyylikäs kampaus voidaan helposti tehdä keilaharjalla, jota voidaan käyttää hiusten kuivumiseen. Hairstyle sisältää pitkät bangs, jotka kuuluvat kauniin otsaan ja silmään, mikä luo salaperäisen elementin. Viimeistely koskettaa voidaan antaa käyttämällä sileää rautaa edelleen suoristaa hiukset antaen sille myös tyylikäs ja raikas ulkonäkö.

2. Lyhyt kerroksinen Bob Hairstyle:

lyhyt bob hairstyles

Tämä viileä hairstyle mahdollistaa hiusten pituuden koskettamalla leukaa, kun taas muutamat säikeet pääsevät nauttimaan kasvojen ympärillä. Särmätyt bangot voidaan pitää koko otsaan. Tässä bob-kampauksessa annetut kerrokset on sekoitettava helposti niin, että ne antavat hyvin kevyen ilmava tunteen kampaukseen. Värin ja korostusaineiden lisääminen hiuksiin korostaa kampausta.

Katso lisää: Bob leikkaus tytöille

3. Vampress Style Bob:

9 Viimeisimmät Short Bob Haircuts vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Toinen klassinen bob kampaus on vampress-hairstyle, joka luodaan antamalla keskuksen jakaminen. Tämä tyyli sisältää jopa pituuden hiuksia ympäri, vaikka tämä pituus on hieman enemmän kuin tavallinen bob pituus. Tämä hiusleikkaus sopii pyöreälle pinnalle tai neliölle. Se sopii kohtalaisen paksuihin hiuksiin ja se voidaan helposti muotoilla monella eri tavalla.

4. Platinum Ice Bob Haircut:

lyhyt bob haircuts

Kuten nimi kertoo, tämä kampaus näyttää hämmästyttävä vaaleat hiukset. Tämä kampauksessa on lyhyempiä hiuksia selässä ja pidempiä hiuksia, jotka ylittävät leuan tasolle jopa tuumaa. Se näyttää ihanteellisilta suorilta hiuksilta, eikä se toimi kovin kovilla hiuksilla.

Katso lisää: Suositut kampaukset tytöille

5. Creamy Cut Layered Bob Hairstyle Bangs:

lyhyt bob

Sopii pyöreisiin ja neliön muotoihin, tämä hiustyyli ulottuu leukojen alapuolelle ja putoaa aivan olkapään yläpuolelle. Tämä pitkänomainen bob hairstyle koostuu pitkistä otsatukkaista, jotka korostavat kasvojen käyrää.

Katso lisää: Bob Haircut For Kids

6. Berry Bob Hairstyle:

9 Viimeisimmät Short Bob Haircuts vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Tämä bob-hiustyylien muunnelma sisältää tylsyjä otsikoita ja lineaarista muotoa hiuksiin. Tämä kampaus on taitava niille, jotka haluavat aliarvioida hiustensa tiheyttä. Jotta tyyliä tämän hiukset sopivasti tarvitsee tuoda otsat eteenpäin ja pyöreän harjan avulla hiukset voidaan sopivasti vierittää sisäänpäin. Litteän raudan käyttö voi auttaa hiusten hiomisessa ja paljon tyyliä lisäämisessä.

7. Bob Hairstyle lyhyt ja aaltoileva muunnelma:

9 Viimeisimmät Short Bob Haircuts vuodelle 2018 Tyylit elämässä

Tämä kampauksessa on lyhyt tylsä ​​leikkaus, jossa on runsaasti wispy-kerroksia julkisivun alla lisätäkseen pehmeyttä kampaukseen. Tämä on ihanteellinen niille ihmisille, jotka ovat tylsistyneitä otsatukka, koska on olemassa laaja valikoima hiusten aaltoileva rakenne. Off-keskuksen jakaminen lisää tämän tyyppistä oomf-tekijää.

8. Suklaa Delight Hairstyle:

Lyhyt Bob hairstyles 8

Tämäntyyppiset kampaukset vaativat paljon kerroksia sekä takana että pitkin leukaa. Tämän tyylin paras piirre on, että kerrokset ovat hyvin sekoitettuja. Bangs ovat mielenkiintoisia sivuja pyyhkäisi ja antavat pehmeän ulkoasun tähän kampaukseen.

Katso lisää: Edgy Bob Hairstyles

9. Red Raven Bob Hairstyle:

Lyhyt Bob hairstyles 9

Tämä tyylikäs kampaus koostuu pehmeistä nyöreistä ilman otsaputkistoja. Punainen väri antaa oikeudenmukaisuuden tähän kampaukseen lisäämällä paljon kiiltoa. Päärynä tai sydämen muotoinen kasvot saavat vapauden lisätä puolijauksia tasapainottaen näin koko ulkoasua.

Leave A Comment

19 − = 11