9 Viimeisimmät nenärenkaat pienissä koossa Tyylit elämässä

Naiset rakastavat kokeilemassa ulkonäkönsä ja pitävät itsensä ajan tasalla viimeisimmillä muotisuuntauksilla. Yksi sellainen uusi trendi, joka nopeasti kiinni on flaunting trendikäs nenä tapit, nenärenkaat jne. On ollut ikä vanha tapana käyttää nenän renkaat liikaa. Naiset saavat uuden ilmeen flaunting nenärenkaat tai nenä tapit.

Pienin koko nenärengas mallit:

Täältä katsomme pienimpien nenärenkaiden 9 parasta mallia päivittäiseen kulutukseen.

1. Pienet kultaiset nenärenkaat:

pieni nose rings

Nämä kultaiset nenärenkaat näyttävät kauniilta nuorilta naisilta ja nuorilta. Nämä ovat todella pieniä kultaisia ​​renkaita, jotka näyttävät hyviltä ja sopivat kaikkiin asuihin. Nämä voivat olla yksinkertaisia ​​pieniä kultaisia ​​rengasryhmiä tai niillä voi olla muotoilu myös niiden valinnan mukaan. Nämä kultaiset vanteet ovat täydellisiä jokapäiväiseen kulutukseen.

2. Pienikokoinen nenäkarva:

Pieni Cat Nose Stud

Nämä näyttävät mahtavalta nuorelta naiselta. Ne ovat pieniä kissanmuotoisia nenäketjuja sterlinghopeassa. Nenärenkaat hopeassa ovat trendikkäitä näinä päivinä. Hopea näyttää tyylikkäältä ja on mukava tunne koruille.

3. Pieni Diamond Nose Ring:

Pieni Diamond Nose Ring

Timantit ovat naisen paras ystävä. Timantit pienessä kultaisessa nenärenkaassa ovat tyylikkäitä ja hämmästyttäviä, kun ne kuluvat. Ihastuttavat pienet timantit voivat olla kaikkien ikäryhmien naisia. Pienen timantin loisto näyttää ihanalta, koska pienet timantit loistavat ja loistavat.

4. Pieni sydämen nenärengas:

Pieni Heart Nose Ring

Sydän on aina osuma naisten keskuudessa romantiikkaa näiden söpö pikku asioita. Sydän on yksi yhteinen riipus tai lukko, jonka jokaisen naisen on täytynyt olla jossain vaiheessa elämässään. Nämä söpö pikku kultainen sydänsormus eroavat tavallisista nenärenkaista ja näyttävät lumoavilta kasvoilta. Mene eteenpäin ja viekää sitä sydänsi nenäsi.

Katso lisää: Big Nose Rings mallit

5. Tiny Floral Nose Ring:

Pikkuruinen Floral Nose Ring

Kukat ja kukkakuvio ovat niin yleisiä lisävarusteissa näinä päivinä. Kukka-nenärenkaat pienellä kultaisella renkaalla ovat kauniita ja hyvin etnisiä. Nämä kukka-nenärenkaat näyttävät hienolta perinteiseltä kulumiselta. Kukkakuvio tässä nenärenkaassa on kolme pientä timanttia, jotka on kiinnitetty kukaan, joka on kiinnitetty kultaiseen kehään. Tämä kukka nenä rengas voi olla osa morsiamen korut trousseau myös.

6. Golden Small Nose Ring:

Kultainen Small Nose Ring

Yksi suosituimmista nenärenkaista on pieniä nenärenkaita puhtaassa kulta. Ne ovat niin pieniä, että ne ovat todella niin kiinni iholle, että ne ovat näkymättömiä ajoittain. Ne ovat todella pienikokoisia ja voivat mennä hyvin minkä tahansa asun kanssa. Kaikkien ikäisten naiset voivat myös siirtää tämän kultaisen pienen nenärenkaan.

Katso lisää: Nenärenkaat

7. Pienet tähtitieteelliset nenärenkaat:

Pikkuruinen Astronomical Nose Rings

Nämä ovat niin taivaallisia näköisiä nenärenkaat. Näissä astronomisissa nenärenkaissa on kolme nenärenkeä. Yksi on pieni tähti, pieni kuu ja pieni aurinko. Voidaan vain kokeilla ja pilata näitä tähtitieteellisiä elimiä uutena viileänä trendikkäinä nenäketjuna. Tämä on erinomainen lahja nuorille naisille ja teini-ikäisille tytöille.

8. Pikku Pearl Gold nenärenkaat:

Vähän Pearl Gold Nose Rings

Helmet voidaan sisällyttää lähes kaikkiin koruihin. Helmet ovat todella heijastuksia oman luokasta ja tyylistä. Ihastuttavat värilliset helmet tai tavallinen vaaleanpunainen tai luonnonvalkoinen makeanveden helmet, jotka on pinnoitettu täydellisesti kultaisilla nenäketjuilla, voivat olla yksi täydellinen lahja kaikille naisille. Nämä ovat täydellisiä päivittäiseen kulutukseen.

Katso lisää: Musta Hoop Nose Ring

9. Pieni nenäkuori:

Pieni Silver Nose Stud

Hopeakorut ovat trendikkäinä näinä päivinä. Pienet hopeiset nenäketjut näyttävät samanaikaisesti etnisiä ja maanläheisiä. Nämä ihastuttavat pienet hopeiset nenäketjut ovat hieman iso hopea, pieniä hopeapalloja ympärysmitta. Tämä on upea lahjoitusvaihtoehto.

Trendikäs nenärenkaat eri malleissa ja tyyleissä saavat kaikkien huomion. Nenäketjut, sormukset ja napit ovat nykypäivän muotitieteitä, sillä lähes kaikki flaunting nenä tappi julkkikset ja muut kuuluisat persoonallisuudet. Hopea, timantteja, helmiä, erilaisia ​​muotoja, värejä jne. Naisilla on paljon kokeilemista ja röyhtäilyä nenärenkailla.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 84 = 90