9 Viimeisimmät Mustat vyöt miehet ja naiset erilaisissa kuvioissa

Kuten kaikki pukut, myös hihnat ovat monenlaisia. Sinulla on rento vyöt ja muodolliset vyöt. Vapaa-ajan vyöt ovat muodoltaan laajemmat. Ostettaessa hihnoja, kokoa, väriä, leveyttä, tyyliä ja materiaalia on syytä pitää hyvin. Casual Vyöt menevät hyvin pehmeällä materiaalilla. Ohut, kiiltävät vyöt menevät hyvin tyylikkäisiin ja älykkäisiin mekkoihin.

Paras musta nauhat miehille ja naisille:

Katso nyt 9 parhaasta mustasta hihnasta viimeisimmissä malleissa. Valitse paras musta alla olevista mustista hihnoista.

1. Slide Black Hihna:

Musta Belts

Tällä hihnalla ei ole reikiä. Solki kiinnittyy nahkaan. Hihnan sisäpuolella kylvetään metallihampaita ja soljella on vahva magneetti, joka on vuorovaikutuksessa toistensa kanssa ja antaa täydellisen mitoituksen. Ne on valmistettu aitoa nahkaa ja niissä on ruostumaton metallinen solki, joka on joko musta tai hopea.

2. Ratchet Black Hihna:

Räikkä Black Belt

Tämä on samanlainen kuin liukuhihna. Se ei myöskään käytä reikiä. Ne tulevat erilaisiin väreihin vöillä ja soljilla. Se on valmistettu aitoa nahkaa ja viimeistely on sileä.

3. Käännettävä musta nahkavyö:

palautuva Leather Black Belt

Tämä vyö on käännettävissä eli sitä voidaan käyttää molemmilla puolilla. Yleensä se on pelkästään molemmin puolin. Mutta fashionistit ovat luoneet hienoja paloja samaan. Jotkut niistä ovat käännettävissä sileästä mustasta nahasta toiselta puolelta teksturoidusta ruskeasta nahasta toisella puolella. Kaksinkertainen Gancio-logo-solki näyttää todella houkuttelevalta.

4. Kudotut kudotut naiset Mustahihnat:

Kudottu Braided Women’s Black Belt

Tämä naisten musta vyö on käsintehty aitoa italialaista nahkaa, joka on joustava. Värin ja tekstuurin ansiosta se näyttää karuilta. Tällainen punottu vyö on täydellinen rento outfit.It on laiha ja kulta solki Old English Brass.

Katso lisää: Ruskea vyö

5. Double Buckle Black Hihna naisille:

Kaksinkertainen Buckle Women’s Black Belt

Tämä ohut musta tyttöhihna on erinomainen vaihtoehto modernille muotoilulle. Sen kaksinkertainen solki lukko antaa sille tyylikäs ulkoasu. Soljet ovat veistettyjä ja antavat funky-ilmeen. Se sopii paremmin A-linjaan tai jopa laskostettuihin.

6. Distressed Mens Leather Black vyöt:

levoton Leather Black Belt

Kuten nimestä käy ilmi, tämä vyö on valmistettu hieman ahdistuneesta nahasta. Ahdistunut nahka tarkoittaa käytännössä nahkaa. Tämä vyö on todella tehty ahdistuneesta nahasta, joka on yhdistetty keskilevyn solaan. Käsityönä houkutteleva nahkavyö on erittäin ainutlaatuinen ja tyylikäs. Musta täysjyvä nahkavyö, jossa on punaiset ompeleet ja klassinen solki.

Katso lisää: Valkoinen vyöt miehille

7. Hiilikuitukankaat Mustat vyöt:

hiili Fibre Webbing Black Belt

Sotilaat yleensä käyttävät niitä. Mutta se on nyt tullut myös tavallisen miehen vaatekaappiin. Tämä nailonhihnavyö on hiilikuituinen solki. Se sopii hyvin myös farkkuihin tai lastin housuihin tai chinoseihin. Siinä on houkutteleva musta nailonhihna, jossa harmaa yläpisto. Solki on valmistettu kevyestä hiilikuidusta, joka ei ole metallinilmaisimien joukkoa. Vyöt ovat myös käännettävissä. Tavallinen väriyhdistelmä on vihreä ja sininen.

8. Classic Alligator Black vyöt:

Klassikko Alligator Black Belt

Tämä vyö lisää eksoottisia makuja miehen vaatekaappiin. Se on valmistettu aidosta villi Louisiana alligaattori-ihosta. Se tulee 3 väriä - musta, ruskea ja kastanja. Vuori on valmistettu puhtaasta italialaisesta kokorakeisesta nahasta. Siinä on myös vaihdettavat soljet.

Katso lisää: Hopeiset vyöt Naisten

9. Musta juoksuhihna:

Musta Running Belt

Tämä on yksi tärkeä henkilö, joka on vakavasti käynnissä. Ne voivat kuljettaa tärkeitä esineitä, kuten avaimia, lompakkoa, rahaa, iPodia jne. Tätä vyötä voidaan käyttää myös matkoilla ja kuljettaa tavaraa, kuten lennollepääsyä, lippuja ja passeja. Se säästää meiltä aikaa etsiä olennaisia, jos se säilytetään käsilaukussa tai reppu.

Miehen pitäisi olla useita vöitä, jotta hän olisi valmis mihinkään tilanteeseen. Hihna, joka on halpa tai se ei mene hyvin asuun, voi tuoda miehen tyylin olennaisesti. Käännettävät hihnat hyvillä väriyhdistelmillä, kuten mustat ja ruskeat, paremmalla valinnalla, kun ne kuluvat eri väreillä housuja ja kenkiä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 42 = 50