9 Viimeisimmät mallit Short Salwar Suits for Ladies | Tyylit elämässä

Monien lajikkeiden joukossa salwar-puvut ovat laajimmin suosittuja Intian naisten vaatteita. Pohjimmiltaan lyhyt salwar puku on lyhyt salwar kameez ja dupatta. Nämä kolme asiaa suunnittelijamme ovat löytäneet satoja lajikkeita, jotka lisäävät tyylikkyyttä naisten ilmeeseen. Salwar-puku on ainoa vaatekappale Sareen jälkeen, jota pidetään perinteisenä kulumisena. Lukuisia yhdistelmävaihtoehtoja voidaan tehdä vain lisäämällä pieni kierre kuvioon. Meidän muoti-asiantuntijat ovat muotoillut eri tyylejä ja kuvioita.

Lyhyt Salwar Suits for Ladies

Kauniit ja houkuttelevat lyhyet Salwar sopivat Suunnittelun naisille Trendissa:

Jotkut alkuun lyhyimmät salwar kameez mallit ja kuvioita on kuvattu lyhyesti.

1. Lyhyt Punjabi Salwar Kameez:

Lyhyt Punjabi Salwar Kameez

Upea näköinen lyhyt salwar kanssa Punjabi tyyli Patiala kameez näyttää hyvältä. Se antaa perinteisen ja tyylikkään ilmeen. Tämä vaaleanpunainen ja vihreä yhdistelmä, jossa on kultainen kirjonta, tekee sen näyttävän upealta. Tämä Punjabin alkuperämerkintä on nyt laajalti tunnettu.

2. Short Jacket Style Salwar Kameez:

Lyhyt Salwar Suits

Tämä kaunis ja tyylikäs oranssi ja vihreä yhdistelmä takki tyyli salwar kameez näyttää mahtava puolueiden ja toimintojen. Lyhyt takki, jossa on peili ja kirjonta, tekee tästä yksinkertaisesta salwar kameezista ainutlaatuisen mahtavaa. Voit jopa käyttää sitä takkin kanssa tai ilman.

3. Yksinkertainen lyhyt Salwar Kameez:

Yksinkertainen Short Salwar Kameez

Tämä on täysin sopiva salwar kameez -kuvio. Se on hyvä sopiva salwar kanssa tiukasti sopiva kameez, joka antaa ihmisarvoisen ilmeen. Sitä voidaan käyttää päivittäisenä kulumisena sekä myös toimistokäyttöön. Jos se on suunniteltu oikein, se voi jopa antaa muodollisen ilmeen.

4. Korkea-kaulan lyhyt salwar puku:

High-Neck Short Salwar Suit

Tämä salwar puku on korkea kaulan suunniteltu kuvio. Tämä antaa sinulle ainutlaatuisen ilmeen. Se on erittäin mukava käyttää, jos se on asianmukaisesti ommeltu eikä sinun tarvitse huolestua dupattaasi, koska se kattaa koko kehon ylemmän osan. Nämä ovat enimmäkseen suosittuja muodollisissa paikoissa, koska ne antavat oikean kehon muodon. Se sopii lähinnä naisille, joilla on laajempi rinta.

Katso lisää: Casual Salwar Suit mallit

5. Dhoti Style Salwar Suit:

dhoti Style Salwar Suit

Se on ainutlaatuinen tyyli lyhyt salwar puku. Tämä kauniisti muotoiltu naisellinen dhoti-tyyli salwarpuku antaa etnisen ilmeen. Monet asiaankuuluvat kuvioinnit on suunniteltu pitämään naisten valinnan mielessä.

6. Häät Palazzo Lyhyt Salwar Suit:

Häät Palazzo Suit

Tämä yksinomaan suunniteltu sininen ja valkoinen yhdistelmä palazzo kameez ja lyhyt paita tyyli salwar näyttää ainutlaatuinen ja mahtava. Nämä tyylit näyttävät hyvältä, jos menet puolueelle tai toiminnolle.

Katso lisää: Plus Koko Indian Salwar Kameez

7. Lyhyt Anarkali Salwarilla:

Lyhyt Anarkali With Salwar

Tämä mini anarkali frock tiukka pajama kuvio on laajalti pidetty. Useimmat naiset pitävät mieluummin tämän salwaripuvun mallista, koska se on mukava ja antaa tyylikkään ilmeen juhlissa ja jopa perinteisissä tilanteissa.

8. Short Sleeve Salwar Kameez:

Lyhyt Sleeve Salwar Kameez

Erityisesti kesällä tämä puuvillamateriaali on valmistettu salwar kameez lyhyt lyhyet hihat. Nämä ovat erittäin mukavia ja yksinkertaisesti muodikkaita. Kauniisti suunniteltu salwarpuku voidaan käyttää missä tahansa kotona tai sen ulkopuolella.

Katso lisää: Pitkät Salwar mallit

9. Suunnittelija Short Salwar Suit:

Suunnittelija Short Salwar Suit

Tämä design-short top salwar kameez on niin suunniteltu näyttämään upealta ja silti ainutlaatuiselta. Tämä väri ja kuvio itsessään on ainutlaatuinen yhdistelmä. Se on lyhyt salwar, jossa on rinnakkainen tyylihousu, joka tekee ihastuttavan yhdistelmän.

Intialainen vaatekaappi on muodikkaiden etnisten kulujen, kuten sarees, salwar kameez, lehengas ja paljon muuta. Muotisuunnittelijat ovat muotoillut tämän Intian perinteisen kulutuksen salwareja ja puvut mannareissa, jonka haluaisit käyttää kaikenlaisissa tilanteissa. Lyhyet salwar sopivat suunnittelun ystäville, vain napata ne rajoittamattomat kokoelmat salwar puvut ja näyttävät viehättävämmät rakkaansa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 − = 15