9 Viimeisimmät lyhyet kampaukset naisille, joilla on rasvaiset kasvot Tyylit elämässä

Kun valitset lyhyen kampauksen suurelle kasvolle, sinun on oltava hyvin varovainen. Jokainen lyhyt kampaus ei sovi pulleihin, pyöreisiin kasvoihin. Kuitenkin on olemassa joitakin kampaus, joka tekee rasvaa kasvot näyttävät hyvin ihastuttava ja houkutteleva. Lyhyt bob haircuts ovat kunnollinen vaihtoehto piilottaa rasvan kasvot ja jopa hoikka se alas. On olemassa monia muita kampauksia kuin bobin, mikä auttaa sinua saavuttamaan halutut hoikka kasvot, joita olet aina halunnut.

lyhyt haircuts for fat faces

Lyhyet hiusleikkaukset rasvattomille naisille:

Seuraavassa käsitellään joitakin parhaista lyhyistä kampaamoista rasvaa naisille.

1. Lyhyt leikkaus Bob kanssa Bangs:

Lyhyt Hairstyles For Fat Faces

Tämä trendikäs ulkonäkö on yksi parhaimmista ulkonäöstä, joka voi olla lyhyillä hiuksillasi. Se vähentää kasvojen pyöreyttä piilottamalla reunat. Hiukset ovat paljain yläpäätä ja reunusta reunalla. Hiusten etupuoli piilottaa otsaansa ja kiinnittää enemmän huomiota nenäön, huulille ja poskeille.

2. Layered Short Bob Spikes:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces2

Tämä kerroksinen bob kampauksen mukana tulee piikkejä yläosassa, joka on tärkein nähtävyys. Tässä korostetaan enemmän hiusten yläosaa kuin kasvot. Ihmiset katsovat upeita piikkejä ja unohtavat, että sinulla on pullea kasvot. Paksut hiukset sopivat parhaiten tähän ulkoasuun.

3. Chin pituus Bob kanssa Bangs:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces3

Lyhyitä hiuksia ei olisi koskaan voitu muotoilla paremmin kuin tämä. Täällä hiukset ovat aina leuan pituutta ja reunat peittävät otsaansa. Sen sijaan, että kasvojen leveys laajennettaisiin, tämä kampaus kallistaa kasvot ja antaa sille sopivan kehyksen, joka kääntää päitä. Se tekee poskipuistasi mielikuvitukselliselta ja antaa sinulle monipuolisen ulkoasun.

4. Side-Swept Bangs Short Bob naisille, joilla on rasvaa Face:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces4

Sivut pyyhkäisevät otsat näyttävät aina hyvältä leveiltä ja pyöreiltä pinnalta. Tässä erityisessä leikkauksessa hiukset ovat kapeita yläosassa, joka säätää kasvokehystä. Side-swept otsatukka tekevät tästä ulkoasusta entistä houkuttelevamman. Tämä kampaus ei anna kasvosi paljastaa pyöreän tekstuurin. Toistaiseksi tämä on yksi tyylikkäimmistä kampaamoista rasvapinnoille.

5. Pixie Haircut, jossa kapeat sivupolvet:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces5

Jos sinulla on rasvainen kasvot, niin tämä saattaa olla ihanteellinen look for you. Tämä hiustenleikkaus näyttää hyvältä vaaleilta hiuksilta. Tässä hiukset peittävät osan otsaansa ja antavat kasvot luonnollisella ja enkelielisellä ulkoasulla. Se on parasta pixie fat kasvot.

Katso lisää:  Hairstyles For Small Face

6. Bob Layered Bangs:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces6

Monien bob-kampausten joukossa tämä on houkuttelevin pyöreisiin ja pulleisiin kasvoihin. Täällä otsat ovat kerroksittain ja kykenevät saamaan kaiken huomiota. Sinun ei tarvitse huolehtia pyöreästä pinnasta, sillä tämä mukava bob pitää kasvojen pyöreyden kätkettynä.

7. Asymmetrinen Bob Aallot:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces7

Tässä hiukset eivät ole yhtä jakautuneet ja pidetään avoimina ja huolettomina. Hiusten pituus ei ole liian lyhyt tai pitkä. Tämä ilme tuo mukanaan viileä ja moderni aaltoviiva. Se näyttää hyvin söpöltä pyöreiltä ja pulleisilta kasvoilta.

Katso lisää:  Hiustenleikkuu pitkille kasvoille

8. Symmetriset pehmeät aallot kampauksen pyöreälle rasvakerrokselle:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces8

Olette nähneet monia julkkiksia tämän ilmeen kanssa. Tässä hiukset ovat tasaisesti keskelle aaltoja alareunassa. Hiukset ulottuvat hieman enemmän kuin leuka, mutta pysyvät olkapäähän asti. Ulkonäkö paljastaa kasvosi hajottamalla laajan kasvokulmasi.

Katso lisää:  Intian kampaukset pyöreälle kasvolle

9. Layered Side-Swept Hairstyle Fat Face:

Lyhyt Hairstyles for Fat Faces9

Tässä hiukset työnnetään yhtä lailla molemmille puolille, mikä tekee kasvojen näyttävän hieman pitemmältä. Edessä hiukset käännetään ulospäin. Koko hiukset on hyvin kuvioitu ilman paljon volyymiä.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

82 − = 74