9 Viimeisimmät keinotekoiset Mangalsutra-mallit kuvat. | Tyylit elämässä

Mangalsutraat ovat mustekappale, jonka jokainen naimisissa oleva nainen omistaa. Avioliiton aikana käytetyt mangalutraatit valmistetaan kulta ja ovat kalliita. Vaihtoehto tähän ovat uudet keinotekoiset ja halvemmat mangalsutraatit, joita nainen voi ostaa ja käyttää päivittäin. Tällä tavoin nainen voi ostaa monenlaisia ​​mangalsutraatyyppejä ja käyttää niitä tarpeen mukaan joko juhliin tai jopa tilaisuuteen. Valitse keinotekoinen mangalsutra tästä luettelosta, jotta voit mennä johonkin asuisi.

Tyylikkäät ja erilaiset Mangalsutras-mallinnukset keinotekoisessa trendeissä:

Tässä meidän on tarkasteltava mangalsutra-ketjun muotoja keinotekoisesti.

1. Peacock Design Artificial Mangalsutra:

keinotekoinen mangalsutra

Valitse tämä upea riikinkukko design mangalsutra tuntea upea. Yksityiskohtana riipus on upea ja pienet kivet lisäävät kauneutta. Riipus on valmistettu kahdella riikinkukolla vierekkäin höyheniä pitkin.

2. Kaulakoru Mangalsutra:

Kaulakoru mangalsutra

Tämä on yhtä päivittäistä käyttöä varten, ja se on upein, ei yhtään. Tämän mangalsutran kaunis kaulakoru tyyli on kuin kultainen mangalsutra. Riipuksessa on pieniä kullatut helmet ja keskikentän punainen kivi, joka on muodostettu kukkaiseksi.

3. jäljitelmä Mangalsutra:

Jäljitelmä mangalsutra

Pukukorut tunnetaan monimutkaisesta ja täydellisestä yksityiskohdasta varsinaisesta koruaiheesta. Tässä keinotekoinen mangalsutra-muotoilu on erittäin runsaasti kuutio-zirkonia, jota käytetään jäljitellä timantteja. Käytetty kuvio jäljittelee uudelleen riikinkukon muotoilua ja sopivat korvakorut ovat plusmerkki.

4. Musta helmi keinotekoinen Mangalsutra:

Musta bead artificial mangalsutra

Valitse tämä upea mangalsutra itsellesi, jos olet osittainen perinteisistä mustia helmiä. Tässä mangalsutrassa on kummassakin päässä kaksijuosteinen musta helmi-ketju. Riipus on kaunis ja päättyy Y-muotoiseen kuvioon. Pääpaino on mustahelmillä ja se hallitsee koko mangalsutraa.

Katso lisää: Mangalsutra Pendant Design

5. Keinotekoinen Pearl Mangalsutra:

Keinotekoinen pearl mangalsutra

Tämä minimalistinen mangalsutra voidaan käyttää päivittäin ja on erittäin viileä ja tyylikäs muotoilu. Kuvio sisältää vain kaksi keinotekoista helmiä, jotka on asetettu keinotekoisen kullattuun kolikkoon. Yksinkertaisella, yksinkertaisella ketjulla on mustat helmet.

6. Crystal Artificial Mangalsutra:

Kristalli artificial mangalsutra

Valitse tämä keinotekoinen mangalsutra-riipus sen loistavalle kirkkaudelle. Tässä yksinkertaisessa ketjussa on mustat helmet, ja se on ohutta ja tekee ketjusta selkeän. Riipus tekee kaiken eron tässä keinotekoisessa mangalsutrassa. Tässä käytetyt kiteet ovat suuria ja antavat ihanaa säteilyä. Nämä kaksi kiteä ovat täydellisesti pareittain yhteen.

Katso lisää: Gold Mangalsutra Locket

7. Double Strand Pendant Mangalsutra:

Kaksinkertainen strand pendant mangalsutra

Tämä seosteräksinen mangalsutra on hieno lisä vaatekaappiasi. Valitse tämä ainutlaatuiseksi kierroksella perinteiseen riipukseen. Tässä ei ole riipua, vaan kaksinkertainen lanka, jossa on musta helmi-ketju, joka on ripustettu pääketjusta. Pienet kullatut helmet tekevät siitä houkuttelevaksi.

8. State Wise Artificial Mangalsutra:

Osavaltio wise artificial mangalsutra

Jokaisella Intian osavaltiolla on omat perinteet ja mallit. Tässä keinotekoinen mangalsutra valmistetaan seoksilla Kolhapurin alueen symboliseksi. Suloinen riipus muotoilu on erittäin viehättävä ja pienien kivien lisäys lisää sen loistoa.

Katso lisää: Mangalsutra kaulakoru mallit

9. messinki Mangalsutra:

Messinki mangalsutra

Anna tämä kultainen messinki mangalsutra yrittää sen hienostunut ulkoasu. Riipus täällä on mustat ja punaiset kivet, jotka on asetettu pienillä kristallikivillä timanttikuvioon. Suorakulmainen riipus liitetään pieniin pyöreisiin kristallikiviin.

Keinotekoiset mangalsutraatit valmistetaan siten, että ne muistuttavat todellisia kohtia hyvin. Keinotekoisilla mangalsutrilla on helmiä ja kivet ja kullattu pinnoite, joka ei johda kalliiseen ketjuun. Voit siis ostaa pari mangalsutraattia ja muuttaa niitä säännöllisesti. Valitse helmi-, kristalli-, messinki- tai jopa erityisrakenteiset mangalsutraalit, jotka auttavat sinua näyttämään kauniilta.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

89 − = 87