9 Viimeisimmät ja tyylikkäät kangasvaatteet miehille ja naisille muotiin

Vyöt ovat tarpeellinen lisävaruste jokaisesta vaatekaapista. Hihna on taipuisa nauha tai hihna; Pohjimmiltaan se on tehty nahasta tai raskasta kangasta ja kuluneet vyötärön ympärillä. Nyt päivän miesten kangaspäähineet ovat muodissa. Kangasvyö on kestävä ja kudottu kangas, joka on valmistettu puuvillasta, nailonista ja denimistä jne. Tämän kudon kutomakuvio on ristikkäin. Kangasnettimen sijasta nahka on vähemmän työtä valmistusprosessin aikana. Erityisesti rintaneulat ovat rentoja ja kevyitä tai puhtaita koristeellisia. Tämä vyö ei ole pelkästään apu ponnahduslaukkuihin, vaan se auttaa pukeutumispauksissa. Joustavuus on yhteinen piirre jokaisessa vyön valmistuksessa, joka tarjoaa vapaata liikkuvuutta.

Muodikas ja Casual Cloth vyöt mallit miehille ja naisille Trend:

Meidän on tarkasteltava kangasvyöiden parhaita 9 mallia.

1. Formal Cloth Belt:

Kangas Belts

Sinä, jota käytät housut tai puvut. Tämä musta kangasvyö on valmistettu hienolla kankaalla ja on saatavana eri väreissä. Muodinvaatteessa varmista, että vyö ja kengät sopivat yhteen. Älkää käyttäkö kovia solkia ja jätä kontrastia ommelle rento vyö.

2. Casual Cloth Belt:

Rento Cloth Belt

Tämä miesten rento vyö, jossa on kaksinkertaiset soljet, antaa kovaa ulkoasua ja mennä vaelluspaidasi. Voit ilmaista persoonallisuuttasi ja kokeilla tätä rento vyötä. Se voi mennä chinos, farkut, shortsit ja lastin housut. Voit välttää vastaavia yhdistelmiä tämän hihnan kanssa.

3. Miesten Golf vyö:

Miesten Golf Belt

Tämä valkoinen kankainen vyö on hienoksi nauhalla. Sen kevyt ja joustava kangasrakenne auttaa venyttämään peliäsi. Se pitää sinut mukavana ja tyylikkäässä golfkentässä. Se on musta solki, joka antaa sille erityisen hienon ulkonäön.

4. Ripustushihna:

Sukkanauha Belt

Se on kätevä vaihtoehto niille, jotka haluavat näyttää erilaisilta ja jotka haluavat pitää housunsa olalla. Tässä vyössä on erilainen ominaisuus, vyön silmukoiden sijasta hihnat. Se antaa todellisen sekä vintage-tunnelman.

Katso lisää: Hihnolukot naisille

5. Nahkainen vyönauha:

Nahka Canvas Belt

Tämä kangas miesten vyö on valmistettu kankaasta, jossa on nahkavaatteita ja tyylikäs solki. Se antaa tyylikkään ulkonäön ja rakastaa kaikkia älykkäitä miehiä. Se on saatavana eri tyylikkäissä soljissa ja väreissä.

6. Brodeerattu miehenhihna:

kirjaillut Men’s Belt

Tämä brodeerattu hihna on mukava ja rento. Hihna on kirjoittanut perinteinen puuvillakangas. Hihassa on kääntökiinnike ja säädettävä. Voidaan yhdistää farkkuihin, chinoseihin ja shortseihin.

Katso lisää: Miesten kudottu vyöt

7. Harjattu hihna:

punottu Belt

Kuten nimi määrittelee, se punottu leikkaus nauhat t-paita, punos ne yhteen ja ommella päät kiinni. Se on nopea ja helppo valmistaa ja kuluttaa vyötärön ympäri. Tämän kudotun hihnan ainutlaatuinen piirre on ottaa vanha ja kääntää se uuteen. Se näyttää viileältä ja tyylikkäältä.

8. Denim Cloth Belt:

denimi Cloth Belt

Vahvan vyön muotoilu näyttää viileältä ja hyvältä. voit yhdistää tämän, farkut ulkoiluun ja urheiluun. Tämä vyö on kuuluisa nuoresta sukupolvelta ja antaa sinulle tunteen wow.

Katso lisää: Vyöt farkuille

9. Silkkikankaalla:

Silkki Cloth Belt

Tämä on käsintehty puhdas silkki tupsut laivastonsininen vyö ja se antaa sinulle kuninkaallisen tunteen. Tämä kangas miesten vyö on pehmeä ja tyylikäs satiini viimeistely. Tämä vyö menee tämäntyyppiseen silkki-asuun. Tämä vyö kiinnitetään solmulla.

Se on aina suosittu muotiasuste sekä miehille että naisille. Vyöt lisäävät mielenkiintoa monille asuille; se antaa ainutlaatuisen tyylin. Käytetään pitämään housut paikallaan. Kangasvyö on halvempi tuote verrattuna nahkavyöhön. Nämä kauniit hihnat antavat trendikkään ulkoasun vaatekaappiisi. Väärin valinta miesten kangasvyö voi olla tuhoisa, kun taas oikea valinta tekee mekosta keskikappaleen. Vyöt ovat enemmän valtaa kuin mikään muu lisävaruste. Näitä hihnoja voi löytää eri leveydestä, väreistä ja soljen suunnittelusta. Hihna on tärkeä visuaalinen lisävaruste, joka täydentää ulkoasua.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 52 = 53