9 Viimeisimmät ja perinteiset keinotekoiset temppeliharrastussuunnitelmat

Naisten koruja on aina iso kuva-tekijä, jota kuvaavat paitsi kalleimmat jalometallikorut myös kulta ja hopea kiillotettu metalli-jalokivisarja, joka on nimetty keinotekoiseksi tai jäljitelmäksi. Tähän luokkaan kuuluu myös keinotekoinen temppeli korut! Temppeli korut on suunniteltu silmällä iskuilla valtavia kuvioita, jotka kuvaavat Jumalan tai jumalatar kasvot. Temppeli-jewelries tunnetaan raskaudestaan. On olemassa runsaasti erilaisia ​​koristeita keinotekoinen temppeli koruja suunnittelee verkossa ja jopa kaupoissa.

Kauniit ja houkuttelevat mallit temppelikorujen keinotekoinen naisille:

Tässä on muutamia suosituimpia keinotekoisia temppelikoruja, jotka mainitaan lyhyesti.

1. Keinotekoinen temppeli korut kaulakoru asettaa:

keinotekoinen temple jewellery

Keinotekoinen temppeli koru kaulakoru asetettu pohjimmiltaan on raskas niskakappale korvakorut kanssa erittäin kohtuulliset kustannukset. Tämä kauniisti suunniteltu kaulakoru on muotoiltu niin, että se ei näytä vähemmän kuin kallis kultainen setti.

2. Perinteiset keinotekoiset morsiamen korut:

perinteinen Artificial Bridal Jewellery Set

Tämä voimakkaasti suunniteltu morsiusetti, jos se on valmistettu kultakin, ei maksa vähemmän kuin jotkut lakhs. Mutta viisaasti ja kauniisti muotoiltu perinteinen keinotekoinen morsiusarja tekee siitä edullisen.

3. Keinotekoinen Ruby-temppelin koruvalikoima:

Keinotekoinen Ruby Temple Jewellery Set

Tämä temppelin kaulakappale on upotettu vihreän rubiinin kanssa upeasti kauniin. Ja pari punaista ja vihreää rubiinin nappikorvakorut tekee siitä täydellisen yhdistelmän. Tämä mango-muotoinen kaulakappale on yksi vaativimmista kuvioista tänään. Jopa sama kuvio punainen rubiinin kanssa näyttää myös hienolta.

4. Antiikki keinotekoinen temppeli kaulakoru asettaa:

Antiikki Artificial Temple Necklace Set

Tämä keinotekoinen antiikkityylinen temppeli kaulakoru asettaa ristiriidassa antiikki kultainen kaulakoru. Tämä sama kultainen kaulakoru olisi raskas käytettäväksi. Mutta tämä keinotekoinen sarja tekee siitä kevyt, mukava ja tekee sinusta helppoa näyttävän upealta.

Katso lisää: Bharatanatyam-temppelin korut

5. Keinotekoinen Kundan-temppeli korut korvakorut:

Keinotekoinen Kundan Temple Jewellery Earrings

Tämä kauniisti suunniteltu keinotekoinen temppeli korvakorut upotettu mustalla kundans näyttää mahtavaa kaunista. Se kulkee kaikkien vaatteiden väreissä ja on erittäin kevyt kulumista. Hyvin alhaisemmalla hinnalla voit tehdä pari raskasta kaunista korvakorua.

6. Keinotekoinen temppeli korut helmi:

Keinotekoinen Temple Jewellery with Pearl

Sarja keinotekoista temppelihelmihelmiä on esitetty kaulakoru, korvakorut, nilkkakoru, vyötärömallit, maang tikka ja monet. Tämä on erittäin kallista, jos se tehdään kalliilla metallilla. Mutta keinotekoisesti muotoiltu tekee sen edulliseksi. Nämä sarjat ovat enimmäkseen mieluummin tanssijoita, jotka tekevät heistä näyttävän enemmän graceful.

Katso lisää: Paperi Quilling Korut

7. Keinotekoinen temppeli korut riipukset:

Keinotekoinen Temple Jewellery Pendants

Jumdess Lakshmi muotoillut keinotekoinen temppeli korut riipus asettaa on yksi vaativimmista Etelä-Intiassa. Se tulee erittäin raskas, jos se on tehty kulta. Mutta kultaisen lakshmi-riipuksen jäljitelmä on kevyempi, joten se on mukavampaa käyttää.

8. Artificial Temple Bangle Korut Design:

Keinotekoinen Temple Bangle Jewellery Design

Siellä on lukuisia keinotekoisen temppelisuunnittelun rannerenkaita. Nämä antavat perinteisen makeover kätesi ja täydellinen asu. Nämä menevät mahtaviin häät ja perinteiset juhlat.

Katso lisää: Korusarjat morsiamet

9. Keinotekoinen pitkä tyyli temppeli korut kaulakoru asettaa:

Keinotekoinen Long Style Temple Jewellery Necklace Set

Tämä pitkä kaulakoru on pääosin pidetty Etelä-Intiassa. Useimmat naiset haluavat käyttää tätä tyyliä kaulan kappaletta saadakseen puhtaasti perinteisen asun. Tuhannet näistä suunnittelumalleista on muotoiltu nyt päivässä. Mutta yksi iso juttu siitä tarvitsee enemmän painoa kultaa on suunniteltu. Mutta jäljitelmämaailmamme on mahdollistanut jokaisen kauniin naisen, joka haluaa tämän kuvion.

Keinotekoinen temppeli korut ovat suuri ratkaisu raskaan kullan temppelin jalokiviin. Mallien monimutkainen luonne tekee niistä ihanteellisen avioliittoihin ja perinteisiin festivaaleihin. Voit yhdistää heidät perinteisten intialaisten saree-mallien kanssa.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

77 − = 68